You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Ποια στο πρότεινε;καμία.
δε δίνω αυτά τα λεφτά.
Να αλλάξεις γνώμηΚαλησπέρα ως νέος 24 θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο τι θα μου προτείνατε ;
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Πανε στο Βικτωρια στο πρωην Τζονυ.....βαλε στην τσεπη τουλαχιστον 100 ευρω και θα περασης καλα...ειναι στην Καραολη Δημητριου 8..Σκέφτομαι στη σταυρουπολη που είναι κοντά μου σχετικά τι παίζει από κάτι παραπάνω ; Σε νορμαλ τιμές
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Ναι ετσι....να ξερεις οτι η ηλικιες εκει ειναι συνηθως απο 35 και πανω...εσυ δεν ξερω τι ηλικια εχεις στο λεω να το ξερεις..Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Μήπως γνωρίζεις αν είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες;Ναι ετσι....να ξερεις οτι η ηλικιες εκει ειναι συνηθως απο 35 και πανω...εσυ δεν ξερω τι ηλικια εχεις στο λεω να το ξερεις..
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.359
- Πόντοι
- 3.506
Μη κεράσεις με την μία αν δε σ' αρέσει η γκόμενα. Αν σε δουν μικρό θα έρθουν οι καπάτσες οι γριές για να σε γδύσουν (οικονομικά). Περίμενε να δεις όλα τα κομμάτια.Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Δεν ξερω σιγουρα λογικα πρεπει να ειναι ανοιχτα..Μήπως γνωρίζεις αν είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες;
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Και κατι ακομα...οταν παραγγειλεις πρωτη φορα ρωτα ποσο εχουν τα ποτα τα δικα σου και τις κοπελας για να μη σε κανουν καμια πουστια στο τελος οταν ζητησεις λογαριασμο...Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.726
- Πόντοι
- 3.446
Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνωγια 50αρες, 60αρες που να πάω παιδιά; είχα διαβάσει παλιότερα για το ατλαντικ
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Βλέπονται έστω και λίγο;Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνω
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.726
- Πόντοι
- 3.446
Ρε φίλε γκόμενα θέλεις να βγάλεις ή να πας να κάνεις ένα χαμούρεμα και να δώσεις μία πίπα;;;Βλέπονται έστω και λίγο;
Για αυτά μια χαρά είναι
Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!Ρε φίλε γκόμενα θέλεις να βγάλεις ή να πας να κάνεις ένα χαμούρεμα και να δώσεις μία πίπα;;;
Για αυτά μια χαρά είναι
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.359
- Πόντοι
- 3.506
Με κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Ανάλογα πόσο έχω πιειΜε κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Ρε φιλε πας βλεπεις και αν δεν σε αρεσει φευγεις.....το πολυ πολυ να πιεις μια μπυρα και να φυγεις...Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.726
- Πόντοι
- 3.446
Επειδή είσαι έξυπνηούλης θα πας θα πιεις ένα ποτό κι αν δε σ’ αρέσουν φεύγεις. Αυτό που ζητάτε περιγραφή σε κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δεν το καταλαβαίνωΓκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Nikosyolo!
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!