καμία.Ποια πήρες για πίπα φίλε; Θυμάσαι όνομα;
δε δίνω αυτά τα λεφτά.
καμία.Ποια πήρες για πίπα φίλε; Θυμάσαι όνομα;
Βάλε ένα κατοστάρικο τσέπη και μπες σε όποιο βρείς. Εκεί θα καταλάβεις πως γίνεται καπνός το κατοστάρικο σε μισή ώρα.Καλησπέρα ως νέος 24 θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο τι θα μου προτείνατε ;
Ποια στο πρότεινε;καμία.
δε δίνω αυτά τα λεφτά.
Να αλλάξεις γνώμηΚαλησπέρα ως νέος 24 θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο τι θα μου προτείνατε ;
Πανε στο Βικτωρια στο πρωην Τζονυ.....βαλε στην τσεπη τουλαχιστον 100 ευρω και θα περασης καλα...ειναι στην Καραολη Δημητριου 8..Σκέφτομαι στη σταυρουπολη που είναι κοντά μου σχετικά τι παίζει από κάτι παραπάνω ; Σε νορμαλ τιμές
Ναι ετσι....να ξερεις οτι η ηλικιες εκει ειναι συνηθως απο 35 και πανω...εσυ δεν ξερω τι ηλικια εχεις στο λεω να το ξερεις..Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
Μήπως γνωρίζεις αν είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες;Ναι ετσι....να ξερεις οτι η ηλικιες εκει ειναι συνηθως απο 35 και πανω...εσυ δεν ξερω τι ηλικια εχεις στο λεω να το ξερεις..
Μη κεράσεις με την μία αν δε σ' αρέσει η γκόμενα. Αν σε δουν μικρό θα έρθουν οι καπάτσες οι γριές για να σε γδύσουν (οικονομικά). Περίμενε να δεις όλα τα κομμάτια.Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
Δεν ξερω σιγουρα λογικα πρεπει να ειναι ανοιχτα..Μήπως γνωρίζεις αν είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες;
Και κατι ακομα...οταν παραγγειλεις πρωτη φορα ρωτα ποσο εχουν τα ποτα τα δικα σου και τις κοπελας για να μη σε κανουν καμια πουστια στο τελος οταν ζητησεις λογαριασμο...Και απλά πάω εκεί και κάθομαι έρχονται και σε οποία μου αρέσει κερνάω ποτό ;
Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνωγια 50αρες, 60αρες που να πάω παιδιά; είχα διαβάσει παλιότερα για το ατλαντικ
Βλέπονται έστω και λίγο;Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνω
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Ρε φίλε γκόμενα θέλεις να βγάλεις ή να πας να κάνεις ένα χαμούρεμα και να δώσεις μία πίπα;;;Βλέπονται έστω και λίγο;
Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!Ρε φίλε γκόμενα θέλεις να βγάλεις ή να πας να κάνεις ένα χαμούρεμα και να δώσεις μία πίπα;;;
Για αυτά μια χαρά είναι
Με κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Ανάλογα πόσο έχω πιειΜε κορμί Βασιλειάδου και φάτσα Μπάρκα έμπαινες;