Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Την έχεις γνωρίσει; Έχεις πάει μαζί της; Αξίζει στο πρόγραμμα της; Την έχω δει και "ψήνομαι" να τη δω από κοντά αλλά φοβάμαι μην είναι καμιά "φόλα" ή "ξεπετα"! Αν και τα κορίτσια του Νίκου ως Body Free, είναι εγγύηση...
Ρε φιλε τι αλλο θες να γραψω?
Πως στριφογυριζει τη γλωσσα στο κεφαλακι?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.220
Πόντοι
3.506
Ρε φιλε τι αλλο θες να γραψω?
Πως στριφογυριζει τη γλωσσα στο κεφαλακι?
Το σημαντικότερο δεν είπες συνάδελφε. Το όνομα, γιατί πρέπει να ρωτήσουμε πότε δουλεύει.

Slotty

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
Αν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Αν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .
τατιανα

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
17
Like
5.192
Πόντοι
1.446
οχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο
Τέτοιες Μαλακίες γράφετε και θα τη διώξουν την κοπέλα. Δηλαδή εσύ ρε μεγάλε της έδωσες + 50 ευρώ Και σου έκανε στοματικό; Καταρχάς το να δίνεις σε μια γυναίκα 100 € σύνολο για να σου κάνει πίπα παραπάει

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Κάποιος που έχει πάει dames τελευταία;Έμαθα άνοιξε κ δεύτερο Εγνατία
Δεύτερο εγώ που είχα πάει είχα πετύχει με τον φίλο μου 2 πιτσιρικες. Δεν ξέρω τώρα αν αλλάζουν γιατί μου είπαν πάνε και άλλες κοπέλες εκεί.. έχει φουλ πρόγραμμα θα στα εξηγήσουν απο κοντά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο...

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
580
Πόντοι
81
Τα θέλουν τα ραντεβού κοντά κοντά, αν πας μια φορά στο τρίμηνο ξενίζουν τα μούτρα τους κάποιες.
Κοντά κοντά τα κανονίζω. Πριν προλάβει να φύγει η μυρωδιά μου από το δωμάτιο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Νωρίς τη θυμήθηκες... Αυτή είχε μαγαζί στη Καμάρα λίγο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (2005-2009)...Πήγαινα εκεί και ήμουν πελάτης της. Περνούσα με τη Λιζα...Αν θυμάμαι καλά από ένα σχόλιο συναγωνιστή, έγινε νυχου...
Σταμάτησε οριστικά την δουλειά αυτή.

Slotty

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...

Ευχαριστώ για την πληροφορία!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.220
Πόντοι
3.506
Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...

Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Με έξτρα χρέωση η διπλή παχιά ή μέσα στο πενηντάρικο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom