Alligator35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2022
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Κάνα καλό φουλ μασατζιδικο πείτε
Ρε φιλε τι αλλο θες να γραψω?Την έχεις γνωρίσει; Έχεις πάει μαζί της; Αξίζει στο πρόγραμμα της; Την έχω δει και "ψήνομαι" να τη δω από κοντά αλλά φοβάμαι μην είναι καμιά "φόλα" ή "ξεπετα"! Αν και τα κορίτσια του Νίκου ως Body Free, είναι εγγύηση...
Το σημαντικότερο δεν είπες συνάδελφε. Το όνομα, γιατί πρέπει να ρωτήσουμε πότε δουλεύει.Ρε φιλε τι αλλο θες να γραψω?
Πως στριφογυριζει τη γλωσσα στο κεφαλακι?
Αν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
Αν εισαι νεοπας στο μαγαζι δεν προκειτε..θελει 5 6 ραντεβου να μαθουν τη φατσα σουΕκεί ποντάρω. Αν και χλωμό στο συγκεκριμένο
Dames , bodyfree τα ελευθερα..Κάνα καλό φουλ μασατζιδικο πείτε
τατιαναΑν θυμάσαι όνομα από το μικρό θα εκτιμηθεί σε pm. Και από τις άλλες που είναι σαν σουβλάκια ώστε αν το ακούσω στο τηλ να ξέρω να μην πάω. Έχει χαλάσει αρκετά το Βάνα .
οχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο+50 να το ξερει η εξω η ΟΧΙ ;
Τέτοιες Μαλακίες γράφετε και θα τη διώξουν την κοπέλα. Δηλαδή εσύ ρε μεγάλε της έδωσες + 50 ευρώ Και σου έκανε στοματικό; Καταρχάς το να δίνεις σε μια γυναίκα 100 € σύνολο για να σου κάνει πίπα παραπάειοχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο
Δεύτερο εγώ που είχα πάει είχα πετύχει με τον φίλο μου 2 πιτσιρικες. Δεν ξέρω τώρα αν αλλάζουν γιατί μου είπαν πάνε και άλλες κοπέλες εκεί.. έχει φουλ πρόγραμμα θα στα εξηγήσουν απο κοντά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο...Κάποιος που έχει πάει dames τελευταία;Έμαθα άνοιξε κ δεύτερο Εγνατία
Ναι.Γιατι?Θα πας να κανεις μανικιουρ ας πουμε?
τατιανα
Την έχουνε μάθει πλέονΑν εισαι νεοπας στο μαγαζι δεν προκειτε..θελει 5 6 ραντεβου να μαθουν τη φατσα σου
Τα θέλουν τα ραντεβού κοντά κοντά, αν πας μια φορά στο τρίμηνο ξενίζουν τα μούτρα τους κάποιες.Την έχουνε μάθει πλέον
Κοντά κοντά τα κανονίζω. Πριν προλάβει να φύγει η μυρωδιά μου από το δωμάτιοΤα θέλουν τα ραντεβού κοντά κοντά, αν πας μια φορά στο τρίμηνο ξενίζουν τα μούτρα τους κάποιες.
Σταμάτησε οριστικά την δουλειά αυτή.Νωρίς τη θυμήθηκες... Αυτή είχε μαγαζί στη Καμάρα λίγο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (2005-2009)...Πήγαινα εκεί και ήμουν πελάτης της. Περνούσα με τη Λιζα...Αν θυμάμαι καλά από ένα σχόλιο συναγωνιστή, έγινε νυχου...
Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...τατιανα
Δε θασαι ομορφος..Την έχουνε μάθει πλέον
Με έξτρα χρέωση η διπλή παχιά ή μέσα στο πενηντάρικο;Μια λεπτή πιτσιρικά; Ωραίο μωρό αν είναι αυτή αν και στο δωμάτιο με νευρίασε λίγο γιατί πρώτος γύρος δεν υπήρξε καθόλου και με το ζόρι ήθελε να μου κάνει διπλή εκτόνωση...
Ευχαριστώ για την πληροφορία!