giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Κάνει όμως το golden full pack? Κι αν ναι τα κορίτσια αξίζουν εκεί?Την ξένια έχω κάνα χρόνο να την δω.
Κάνει όμως το golden full pack? Κι αν ναι τα κορίτσια αξίζουν εκεί?Την ξένια έχω κάνα χρόνο να την δω.
Κάποιες κάνουν αλλά δεν γνωρίζω ποιεςΚάνει full pack το golden? Έχω χρόνια να πάω..κι αν ναι κάνει full pack η Ξένια?
και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικροΚαλημέρα. Καινούργιος στο forum και ξανά στο άθλημα εδώ και 2 μήνες μετά από εποχή 2004-5 απέναντι από Αγίας Σοφίας στο κέντρο για όσους θυμούνται. Βάνα σπα, παρκάρω το μηχανάκι και βλέπω συνάδερφο χτυπάει το κουδούνι. Λες να αφήσω 2 λεπτά μη μπούμε και οι 2 σαν γαμπροί. Ανοίγει τη πόρτα ένα πιτσιρίκι,η Τατιάνα. Στο γραφείο ο θηλυκός Σουκλακος με τατουάζ και μια ακόμα στην ίδια κυβικά. Με ρωτάει ποια θέλω, λέω το μικρό. Ευτυχώς ο συνάδερφος είχε πάει προς νερού του και την πρόλαβα. 19 χρόνων, πολύ το ναζί σε υπερβολικό βαθμό, ωραίο 2αρι στήθος, το γλείφεις κιόλας, μασάζ δεν έδωσα σημασία, χειρονακτική εργασία καλή με πολύ σάλιο και στον ρυθμό που ήθελα εγώ 7/10
Το ζάλισα αλλά μάλλον δεν γούσταρε.και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
+50 να το ξερει η εξω η ΟΧΙ ;και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Massage k sex περιοχη σαλονικα o e οποίος θελει με 20€ μ ειπε επικοινωνια με βιπερ
ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΦΑΤ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΣυγγνωμη, υπαρχει καποιος που θα πληρωνε για κατι τετοιο...???
Μολις πιασεις 100ρικο (συνολο) εχεις τσιμπουκωσει .Πρώτη επίσκεψη crystal. Και μου λέει το κορίτσι στο γραφείο διάλεξε ποια θες εκτός από Μπέλα και Νεφέλη. Τη τύχη μου μέσα. Τελικά παίρνω Ναταλία. Της λέω την επόμενη, εσένα θα πάρω. Μασάζ 30, φραπές 20, γλείψιμο 30 (πιο ακριβό και από τον φραπέ λ
Σοβαρα τωρα?+50 να το ξερει η εξω η ΟΧΙ ;
Νωρίς τη θυμήθηκες... Αυτή είχε μαγαζί στη Καμάρα λίγο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (2005-2009)...Πήγαινα εκεί και ήμουν πελάτης της. Περνούσα με τη Λιζα...Αν θυμάμαι καλά από ένα σχόλιο συναγωνιστή, έγινε νυχου...Ρε μύστες η Μάγκυ που λειτουργούσε το κατάστημα στην Εγνατίας γενικά έχει μεταφερθεί άλλου?
Την έχεις γνωρίσει; Έχεις πάει μαζί της; Αξίζει στο πρόγραμμα της; Την έχω δει και "ψήνομαι" να τη δω από κοντά αλλά φοβάμαι μην είναι καμιά "φόλα" ή "ξεπετα"! Αν και τα κορίτσια του Νίκου ως Body Free, είναι εγγύηση...Ουτε γιαγια ουτε τραβελος..45αρα με βυζομπαλαρες ειναι..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πιπα..
Ο καθένας με τα γούστα του φιλάρακι. Τα χειλάκια την Νεφέλης αξίζουν πολλάΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΦΑΤ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ;;;
Εκεί ποντάρω. Αν και χλωμό στο συγκεκριμένοΜολις πιασεις 100ρικο (συνολο) εχεις τσιμπουκωσει .
Για μπες στο παρασύνθημα. Στείλε αν θες σε προσωπικό μύνημα.και που να δεις +50 πόσο καλύτερη γίνετε το μικρο
Που έχει γίνει νυχου αυτό είναι το θέμα.Γιατι κιεγω ήμουν πελατηςΝωρίς τη θυμήθηκες... Αυτή είχε μαγαζί στη Καμάρα λίγο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (2005-2009)...Πήγαινα εκεί και ήμουν πελάτης της. Περνούσα με τη Λιζα...Αν θυμάμαι καλά από ένα σχόλιο συναγωνιστή, έγινε νυχου...
Θα πας να κανεις μανικιουρ ας πουμε?Που έχει γίνει νυχου αυτό είναι το θέμα.Γιατι κιεγω ήμουν πελατης
Θα πάει να του κόψει τα πετσάκια κοινώς θα τον ξεπετσιάσειΘα πας να κανεις μανινιουρ ας πουμε?