DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.723
- Πόντοι
- 2.306
Νουμερο ενα φαβορι δεν υπαρχει. Περυσι ηταν ο Ολυμπιακος, το εχασε. Φετος ηταν η Ρεαλ, το εχασε.
Και ο Γιαννης περυσι ειπε στους Μπακς οτι θελω να μεινω αλλα δειξτε μου και εσεις οτι θελετε να συνεχισουμε να παιζουμε για γην κορυφη. Κοντολογις. Να ερθει ενας Βεζενκοφ αλλα να μην πλαισιωθει δεν εχει νοημα. Το τι θα γινει στο τελος δεν εξαρταται απο τις κινησεις διοικησης και προπονητη μιας και κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με κουπα! Αυτα για το δευτερο σκελος. Στο πρωτο εστίασε ομως....
Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Ούτε περίμενα οτι θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Σίγουρα είναι ανησυχητικά όσα βγαίνουν προς τα έξω , όσο και η υπεροψία που δείχνει ο Μπ. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει παίχτης-σταρ σ'αυτη την ομάδα με τέτοια αντιμετώπιση και τέτοια φιλοσοφία.
Οσον αφορά την κορυφή , ναι , η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη , αλλά 9 στις 10 την κούπα θα την πάρει μια από τις 2-3 ακριβότερες και ποιοτικότερες ομάδες. Οποτε αν παίζεις σε μια απο αυτές , μπορεί να μην το πάρεις με την πρώτη , θα το πάρεις όμως με τη δεύτερη ή με την τρίτη.