Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.657
Δωρο εισαι εσυ σε μαςΑφιερωμένο στον Κύριο που είδα Pines τώρα, Ευχαριστώ για το δώρο ❤
Kαι ο κωλος της, ο κωλος τηςΔωρο εισαι εσυ σε μας

Κάποιος τυχερός πέρασε πολύ καλά!!!Αφιερωμένο στον Κύριο που είδα Pines τώρα, Ευχαριστώ για το δώρο ❤
Και εμείς είδαμε τον άλλον ΚΥΡΙΟ!!!!Αφιερωμένο στον Κύριο που είδα Pines τώρα, Ευχαριστώ για το δώρο ❤
νομιζω οτι κανεις ναζακια στον οδηγο!πανω στο καλο εβαλες το βυζι μεσα
Αστερακια μου εστανομε την υποχρεωση να σας ζητησω μια συγνωμη στους Ανθρωπους που δεν μπωρουν να με βρουν αυτο το διαστημα και ο λογος ειναι οτι λιγοστευα της ωρες μου εδω Στο Νημα του Μαγου Λογω βραδυνη δουλεια Αλλα βλεπω πως μου εχετε ληψη ποιο πολυ η δικια σας παρεα για αυτο σκευτομαι απο εβδομαδα να ξανα γυρισω δυναμικα με ποιο περισσοτερες ωρες Στο Νημα του Μαγου..Και να κρατισω μονο την πρωινη μου δουλιτσα.
Καλη συνεχεια να μου εχετε μαζι με τα κοριτσα του Μαγου απο το Δεσποινακι σας![]()
Μαλο το καταλαβες Σπιρο μου..νομιζω οτι κανεις ναζακια στον οδηγο!πανω στο καλο εβαλες το βυζι μεσα![]()
Χειμώνα _ καλοκαίρι....
Κωλοκαιρου??Καλημέρα! Παντός καιροῦ!
διαλέγω την ανοδιωμένη σε κόκκινο χρώμα τάπα κώλου!Let's play![]()
Μας καυλωσες μεσημεριατικαΑφιερωμένο στον Κύριο που είδα Pines τώρα, Ευχαριστώ για το δώρο ❤
Άμα δώσεις παραγγελιά από νωρίς να το έχω όλα γίνονται καύλαΚαλησπέρα. Με το outfit με τις λωρίδες γίνεται κάτι;
Καμιά καινούρια φωτογραφία για την κοπέλα, θα ανεβάσετε, γιατί τόσο καιρό αυτήν την φωτογραφία έχετε!!!

Δουλειά....Που είναι αυτή με το καρέ και τον κωλο μπουρλότο???![]()
Προσφέρομαι να στα κρατάω με σκοπό να σε ξεκουράσω ,μην πάει αλλού το μυαλό σου -για σένα θα το κανωΔουλειά....