despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.319
Αγαπες μου μην φοβοσαστε το Δεσποινακι ξερει που το χρισημοπιη και εκει που θελουν.Προσοχη παιδια τα στραπον βγηκαν παγανιά.
Σε σας θα δωσω αλλα καλα αστερακια μου
Αγαπες μου μην φοβοσαστε το Δεσποινακι ξερει που το χρισημοπιη και εκει που θελουν.Προσοχη παιδια τα στραπον βγηκαν παγανιά.
Η Δανάη όταν σου φτιάχνει καφε αντί να σου φέρει κανα μπισκότο για συνοδευτικό,σου τραβάει στραπονιασμα. Όχι Δανάη καφε δε θελω,βαλε κανα χυμό καλύτερα.Απόλαυση μαζί με το καφεδάκι σου ......
Call at Magic Girls
Φαντασου αν της πεις οτι δε κανει καλο καφε.τρεχοντας θα φευγεις.Η Δανάη όταν σου φτιάχνει καφε αντί να σου φέρει κανα μπισκότο για συνοδευτικό,σου τραβάει στραπονιασμα. Όχι Δανάη καφε δε θελω,βαλε κανα χυμό καλύτερα.
Και οπου σε πετυχω...τοιχο , τοιχο ....
Στραπον καρφωμένο σε κεφαλιΦαντασου αν της πεις οτι δε κανει καλο καφε.τρεχοντας θα φευγεις.
Το κούμπωσες για την ξανθιά να πάρεις κωλο???
καλημερα Αστερακια μου απο σημερα μαζι σας Διαθεσιμη απο 20.0μ.Με 2 το βραδυ το Δεσποινακη σας περιμενω Δυνατους παιχτες και σημερα![]()
![]()

δεν θα με πετυχεις...Και οπου σε πετυχω...
Χαχαχα μονο αγαπηΑστερακι μου γλυκο.
Εσένα σου αφιερώνουν κώλους δεν έχεις να φοβασαιηρεμησε η κατασταση κοριτσιια η' θα παμε ακλαυτοι![]()

παει βδομαδα που εχω να ζητησω και εχουν αγριεψει!για παμε κωλουςΕσένα σου αφιερώνουν κώλους δεν έχεις να φοβασαι![]()

Αν δεν πιάσει και σε εσένα να βάλουμε τον @hornyasfuck να ζηταειπαει βδομαδα που εχω να ζητησω και εχουν αγριεψει!για παμε κωλους![]()

Καλα κανεις καλο μουδεν θα με πετυχεις...δεν αλλαζω την αδυναμια μου, sorry
![]()
Μμμμ..Αστερι μου μην μου τρελενοσαστε τα εχω σε βαλητσακι μαζι μου δεν τα φοραω απανο μου καλεεεε@despoinamagicmilf πέτυχε εμένα καυλιάρα χωρίς το εξάρτημα όμως![]()
Πάντα οργανωμένη η δαναη μας …Let's play![]()
Όλες στο Σπύρο αφιερώνετε κωλους μόνο …Γιατι μου κανετε παραπονακια Αστερακια μου γλυκα![]()
Σπιρο μου για σενα η κωλαρα μου
Καλο παρασκευω βραδο.
Το ακούω και εγώ αυτόΓιατί δεν μαζευόμαστε να κάνουμε ένα παρτάκι όλοι μαζί?