SilverLining
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2025
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 201
Ίσιωσε το μαλλάκι ή θυμάμαι λάθος;
Ίσιωσε το μαλλάκι ή θυμάμαι λάθος;
Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλα γιανα λες κατι τέτοιο πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολυ σίγουρος αλλιώς φιλε......Η Tamara χρειάζεται καινούριες φωτογραφίες...Αυτές πού έχει τώρα είναι πριν τον κορονοϊό![]()
Αδερφέ, κριτική έγραψες...τρομάρα σού...το κορμί τώρα είναι πιο εντυπωσιακό...και οι φωτογραφίες αυτές τις βλέπουμε εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον....Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλα γιανα λες κατι τέτοιο πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολυ σίγουρος αλλιώς φιλε......
Την έχεις δει πως ειναι τωρα;; πως ξέρεις πως ειναι το σώμα της παπατζη....εγώ για να λέω κατι το έχω κάνει αποδεδειγμέναΑδερφέ, κριτική έγραψες...τρομάρα σού...το κορμί τώρα είναι πιο εντυπωσιακό...και οι φωτογραφίες αυτές τις βλέπουμε εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον....
Που κολλάει το αν η φοτο ειναι παλιές με το αν έχει καλο σώμα...τόσο τσιμέντο είσαι και δεν μπορείς να βάλεις δύο σκέψεις σε μια ευθεία τι στο καλο ρε τι ταγαρια κυκλοφορούν εδω μεσα.Παλιές είναι οι φωτογραφίες όσο και να χτυπιέσαι...
Καταρχάς οι μπάλες της τώρα είναι μεγαλύτερες από το άδειο σού κεφάλι
Φιλαράκι όχι καθόλου ρομαντικός εγώ απλός έχω μάθει τα κορίτσια που εκτιμαν αυτό που κάνουν να τα βοηθάω όσω μπορώ ανεξάρτητα το γραφείο και την κοπέλα μπορείς να τσεκάρεις και την κριτικές μου εξάλλου φιλαράκο
Ήρθε κι έφυγε σφαίρα.. Γνωρίζουμε πότε θα ξαναέρθει?
Δεν νομίζω ότι έφυγε η Σασα, από ότι έμαθα κανονίζει μόνη της το πρόγραμμα της , οπότε παίρνει όποτε θέλει ρεπό. Όταν θα είναι διαθέσιμη και πάλι, θα ξανα-ανέβει η καρτέλα της από το γραφείο ;-)
Ισχύει, αλλά θα μπορούσε να είναι στα προσεχώς, όπως με το γκλάμουρ.
Έχουμε και τριήμερο και έχει πολλούς αγαπούληδες!!![]()

Da(n) Da(n) για ποια χτυπάει η καμπάνα;Μεγάλη η χάρη του Αγ. Πνεύματος, κάποιες θα βρίσκονται σε απόδραση με χορηγό και κάποια άλλη από τα παλιά ίσως επιστρέψει.
![]()
Να προσθέσω ότι… Sha να μου φάνηκε ότι κατάλαβαDa(n) Da(n) για ποια χτυπάει η καμπάνα;![]()
Εχεις πληροφόρηση ;Μεγάλη η χάρη του Αγ. Πνεύματος, κάποιες θα βρίσκονται σε απόδραση με χορηγό και κάποια άλλη από τα παλιά ίσως επιστρέψει.
![]()
Εκ των εσωΕχεις πληροφόρηση ;

Για βοηθήστε λιγάκιΝα προσθέσω ότι… Sha να μου φάνηκε ότι κατάλαβα![]()