satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
παντως εχει θρασος απιστευτο. ξαναεβαλε το απογευμα αγγελια. Δεν υπαρχει κρατος. Επρεπε να πετανε τα σκουπιδια εξω απο την Ελλαδα
Και όχι μόνο σε ένα site ...παντως εχει θρασος απιστευτο. ξαναεβαλε το απογευμα αγγελια. Δεν υπαρχει κρατος. Επρεπε να πετανε τα σκουπιδια εξω απο την Ελλαδα
Στο αλκα έχει τρανς ένα νμζΚαλησπερα και παλι.. παιζει κανενα τζαδικο/κωλομπαρο με τρανσ?
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίωςΕσείς φταίτε που πάτε στις ξένες
Εχομε τις πιο κουκλαρομουναρες δικές μας και η περιέργεια σας πάει σε κουβανους
Πάντως ο συναγωνιστής πρέπει να μην αφησει την υπόθεση ετσι
Για πες λεπτομέρειες για την Galena, αν θες, γιατί φαίνεται ωραίο κομμάτι τουλάχιστον απ' τις φωτογραφίες.Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Για πες λεπτομέρειες για την Galena, αν θες, γιατί φαίνεται ωραίο κομμάτι τουλάχιστον απ' τις φωτογραφίες.
Αλλες αγγελίες ειναι συνδεδεμένες με αυτόν τον "John" , μπερδεύτηκα . Παραθέτω screenshot απο το kanesex . (βέβαια κάποια-ες απο αυτές τις φωτο είναι ... συζητήσιμεςΜε αυτά που διαβάζω φίλε μου ,δεν θα ήθελα να διαπιστώσω αν είναι καλό η κακό άτομο , πάνω από όλα η ασφάλεια μας, άντε να γινόταν στραβή να δούμε μετά πως γυρνάμε στης γυναίκες μας
Άλλωστε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά .. δυστυχώς
Απλώς οι παλιές Ελληνίδες τρανς που έχουν απομείνει είναι είτε περιζήτητες είτε δεν τις βρίσκεις πια είτε γεράσαν... Οι τωρινές, Ελληνίδες τρανς νεαρές - όσες τελος πάντων πάντων υπάρχουν - έχουν απίστευτο ύφος και δεν είναι καλές επαγγελματίες.Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Απλώς οι παλιές Ελληνίδες τρανς που έχουν απομείνει είναι είτε περιζήτητες είτε δεν τις βρίσκεις πια είτε γεράσαν... Οι τωρινές, Ελληνίδες τρανς νεαρές - όσες τελος πάντων πάντων υπάρχουν - έχουν απίστευτο ύφος και δεν είναι καλές επαγγελματίες.
Ισχύει αυτό. Απόλυτα.Δεν πειράζει. Τις περισσότερες θα τις προσγειώσει η ζωή, όπως τον κάθε μαλάκα που τη βλέπει καλύτερος απ' τους άλλους.
Λυπάμαι αλλά στις τρανς το παίζω "Λαλάκης ο Εισαγόμενος" , και έχω πολλές και καλές εμπειρίες ( και μέτριες βέβαια και κάποιες κακές ) μην επαναλαμβάνομαι και με κράξουν για νταβατζή ,προωθητήρα, αγαπούλη κλπ κλπΑπλώς οι παλιές Ελληνίδες τρανς που έχουν απομείνει είναι είτε περιζήτητες είτε δεν τις βρίσκεις πια είτε γεράσαν... Οι τωρινές, Ελληνίδες τρανς νεαρές - όσες τελος πάντων πάντων υπάρχουν - έχουν απίστευτο ύφος και δεν είναι καλές επαγγελματίες.
Μπα, μόνο κάνας ανόητος θα σε πει "προωθητή". Ο κόσμος είναι πολύ μικρός στην Ελλάδα. Οι καλές οι περισσότερες μαθαίνουμε ποιές είναι.Λυπάμαι αλλά στις τρανς το παίζω "Λαλάκης ο Εισαγόμενος" , και έχω πολλές και καλές εμπειρίες ( και μέτριες βέβαια και κάποιες κακές ) μην επαναλαμβάνομαι και με κράξουν για νταβατζή ,προωθητήρα, αγαπούλη κλπ κλπ
Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες πουτάνες , γι'αυτό μάλλον ...Μπα, μόνο κάνας ανόητος θα σε πει "προωθητή". Ο κόσμος είναι πολύ μικρός στην Ελλάδα. Οι καλές οι περισσότερες μαθαίνουμε ποιές είναι.
Το δύσκολο και ο αχταρμάς είναι στις κανονικές γυναίκες ιερόδουλες. Αυτές όλες είναι σχεδόν άθλιες.
Ξεπέτες οι περισσότερες.Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες πουτάνες , γι'αυτό μάλλον ...