τάκαρε αξίζει το σανό για το εικοσάρι σου ?που ταιζουν ψεμματα τα προβατα

τάκαρε αξίζει το σανό για το εικοσάρι σου ?που ταιζουν ψεμματα τα προβατα
Στα αρχίδια μας θείο.Αποσυρω τη στηριξη και τα συγχαρητηρια μου στη πιο σιχαμενη ομαδα που εβγαλε το μπασκετ, τον ελλεινο εξασφυριχτρο.
Καλημέρα.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
![]()
Παπαριές...εκτος απο τα αφιερωματα των αρδακιων εδω που ταιζουν ψεμματα τα προβατα, υπαρχουν και τα αφιερωματα στο εξωτερικο...να εδω μια καποια Marca :
In the end, the final would come against an unexpected rival in the form of Greek side Panathinaikos, having beaten Red Star Belgrade in the semi-finals after going 4-1 down in the first leg, leading to later accusations that Greek president Giorgos Papadopoulos had bribed some involved ahead of the return leg.![]()
The 50 best games in history: Ajax 2-0 Panathinaikos, European Cup 1971
The start of the decade of the 1970s had one team and one player which stood out above all others and that was Ajax and Johan Cruyff.The Dutch side...www.marca.com
στο εξωτερικο τους δουλευουν και αυτοι κανουν αφιερωματα για πορειες γραμμενες σε χαρτόνι....![]()
Εισαι τοσο τερμα μαλακας που δεν σου περναει καν απο τη κουραδα που εχεις στο κεφαλι και αποκαλεις μυαλο οτι δεν σε ρουφιανεψε κανεις απο ολους αυτους και οτι μονος του ο Αντισθενης σε μπαναρε γιατι εσπαγες αρχιδια.....εγω αναφορες βαραω μονο σε γαμωμανες και αμα.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
![]()
Άντε γαμήσου ρε σούργελοΕισαι τοσο τερμα μαλακας που δεν σου περναει καν απο τη κουραδα που εχεις στο κεφαλι και αποκαλεις μυαλο οτι δεν σε ρουφιανεψε κανεις απο ολους αυτους και οτι μονος του ο Αντισθενης σε μπαναρε γιατι εσπαγες αρχιδια.....εγω αναφορες βαραω μονο σε γαμωμανες και αμα.
Μαζεψου πουσταρα γιατι θα σε μπαναρουμε και απο ολοκληρο το φορουμ και θα φτιαχνεις νεο κλωνο με ονομα Rebirthed Kouradous Omofilofilous....Άντε γαμήσου ρε σούργελο
Τράβα ρε γαμήσου που θα με απειλήσεις με μπανάρισμα σκατό.Μαζεψου πουσταρα γιατι θα σε μπαναρουμε και απο ολοκληρο το φορουμ και θα φτιαχνεις νεο κλωνο με ονομα Rebirthed Kouradous Omofilofilous....
Εφαγες αναφορα....αχαχαχαχαχαχα!!!!Τράβα ρε γαμήσου που θα με απειλήσεις με μπανάρισμα σκατό.
Στ 'αρχίδια μου σε γράφω
Εφαγες αναφορα....αχαχαχαχαχαχα!!!!![]()
Μετρημενα τα ψωμια σου κλωνε....ετοιμασου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά το περίεργο τέτοιος παπάρας που είσαι...
Κάνε κι άλλη τώρα
Καλημέρα.
Μάλλον μοντ στην έκανε...
Κανένας από όσους έγραψες δεν είναι μουνόπανο ή μαλάκας.
Από όσο ξέρω δηλαδή....
Καλά Άντζελο εγγυώμαι εγώ οτι δεν το έκανε.
Έχει και άλλους εκεί μουλωχτους αρουραίους....
Απλά κάποιες επαφές φαίνεται να έχουν υπάρξει...![]()
«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ»
Για συμφωνία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Τζόναθαν Μότλεϊ κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο Τούρκος ρεπόρτερ, Οζγκούρ Γιουκσέλ.www.sport-fm.gr
![]()
Καλά ρε .![]()
«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ»
Για συμφωνία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Τζόναθαν Μότλεϊ κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο Τούρκος ρεπόρτερ, Οζγκούρ Γιουκσέλ.www.sport-fm.gr
![]()