feragamo
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.971
- Πόντοι
- 36.736
Ναι αλλα η απάντηση σου σε αυτα ? Εσυ δηλαδή που υπερτερείς η υστερεις ? Σωμα πχ είσαι σφιχτή ? Πρόσωπο γυρίζουν κεφάλια ?μπράβο στην κοπέλα ,να τα χαίρεται
Ναι αλλα η απάντηση σου σε αυτα ? Εσυ δηλαδή που υπερτερείς η υστερεις ? Σωμα πχ είσαι σφιχτή ? Πρόσωπο γυρίζουν κεφάλια ?μπράβο στην κοπέλα ,να τα χαίρεται
σε άλλους αρέσει περισσοτερο,σε άλλους λιγότερο ,ο καθένας έχει τη γνώμη τουΝαι αλλα η απάντηση σου σε αυτα ? Εσυ δηλαδή που υπερτερείς η υστερεις ? Σωμα πχ είσαι σφιχτή ? Πρόσωπο γυρίζουν κεφάλια ?
Και αν σου πει ναι -να δουμε ποσες μερες ταξιδι θα κανεις μεχρι να φτασεις στο ραντεβου..Καλησπερα, μηπως μπορεις αυριο για ραντεβου;;
Πλήρης ταυτιση χαχαχαχαχαχα σαν τον υπάλληλο και εγώ
Στο billκαι οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
ωρε τι πατος ειναι αυτος???!!!!!!!!!!!!!και οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
Καλημέρα καύλα.κωλαρα έχεις!!βάλε και ένα βίντεο από αυτά που σου αρεσουνκαι οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
μπράβο ,το κατάλαβες βλέπωΣτο bill![]()
Δε βαρεθηκες να ψαχνεις στα νηματα των κορασιδων για πουτσες;Και αν σου πει ναι -να δουμε ποσες μερες ταξιδι θα κανεις μεχρι να φτασεις στο ραντεβου..![]()
Για να δούμεόσοι μου έρθετε απο την άλλη εβδομάδα ,θα σας ρουφήξω
Ναι δώσε πράμα στο λαό σουγεια σας και πάλι ,σας υπόσχομαι οτι θα επανέλθω δυναμικά και πάλι ,τι καύλες και αυτές σήμερα ,για πείτε μου,ειστε καυλωμενοι τώρα ; όσοι μου έρθετε απο την άλλη εβδομάδα ,θα σας ρουφήξω
Εγώ δεν είμαι μόνο λόγιαΓια να δούμε
Video όμως δεν έχεις βάλει ακόμα.....Εγώ δεν είμαι μόνο λόγια
Δες πμΕγώ δεν είμαι μόνο λόγια
Τώρα όπου νάναι κάποιος θα της ζητήσει και δώρο λόγω 100 σελίδωνμε αυτα και με αυτα κατοσταρισαμε,αντε να τα χιλιασεις
να,έβαλαVideo όμως δεν έχεις βάλει ακόμα.....
Να τον βάλουμε;να,έβαλα
θα τον βάλετε αν περιμένετε τη σειρά σαςΝα τον βάλουμε;