teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.301
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε τον ειδα και γω αλλα ο δικος μας ηταν καπως extra large, ειχε σκιστει στα πιτογυρα.Νοιμζω ειδα τον Ιησου Χριστό στην κερκίδα των γαυρων
Τυπε τον ειδα και γω αλλα ο δικος μας ηταν καπως extra large, ειχε σκιστει στα πιτογυρα.Νοιμζω ειδα τον Ιησου Χριστό στην κερκίδα των γαυρων
Παει το χασανε οι γσυροι, γραφουν στα αρχαια τωρα…Το ευρωπαικο που εχετε παρει εσεις στο ποδοσφαιρο, Σαββατο η Κυριακη το πηρατε, αγαπητε? "Αλωπηξ λιμωττουσα, ως εθεασατο απο τινος αναδενδραδας βοτρυας κρεμαμενους, ηβουληθη αυτων περιγενεσθαι και ουκ ηδυνατο. Απαλλαττομενη δε προς εαυτην ειπεν. Ομφακες εισιν. Δεν το λεω εγω, ο Αισωπος το ειπε. Αν χρειαζεσαι να στο μεταφρασω, σφυρα
Παπαριές.Λυπήθηκα κάποια στιγμή το Σακελλαρόπουλο μετά το τέλος του αγώνα, απορώ πώς δεν έβαλε τα κλάματα από τη στενοχώρια του.
Είναι μεγάλος ο πόνος να έχεις γράψει βιβλίο για τα ταξίδια του με τις ''πορείες'' του ΠΑΟ και να είσαι στο στούντιο του καναλιού του Προέδρου του Ολυμπιακού τη μέρα που πήρε Ευρωπαϊκό τίτλο.
Λυπήθηκα κάποια στιγμή το Σακελλαρόπουλο μετά το τέλος του αγώνα, απορώ πώς δεν έβαλε τα κλάματα από τη στενοχώρια του.
Είναι μεγάλος ο πόνος να έχεις γράψει βιβλίο για τα ταξίδια του με τις ''πορείες'' του ΠΑΟ και να είσαι στο στούντιο του καναλιού του Προέδρου του Ολυμπιακού τη μέρα που πήρε Ευρωπαϊκό τίτλο.
Παπαριές.Παπαριές.
Ο σακελλαρόπουλος είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και σωστός...
Έχετε δίκιο.Παπαριές.
Και αντικειμενικότερος βεβαίως βεβαίως...Έχετε δίκιο.
Ο Τσουκαλάς είναι πολύ καλύτερος.
Και αντικειμενικότερος βεβαίως βεβαίως...
Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.Έχετε δίκιο.
Ο Τσουκαλάς είναι πολύ καλύτερος.
Ρε κομπλεξικέ κοντοπούτανε κοίτα να χαρείς την μεγαλη επιτυχία της ομάδας σου και άσε τα υπόλοιπα.Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.
20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Σας προτείνω το παραπάνω βιβλίο, με κάτι τέτοια πείστηκαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Δε νομίζω να συνάδουν οι χαρακτηρισμοί σου με το πνεύμα των μηνυμάτων μου.Ρε κομπλεξικέ κοντοπούτανε κοίτα να χαρείς την μεγαλη επιτυχία της ομάδας σου και άσε τα υπόλοιπα.
Ενώ εσείς οι τροπαιουχοι ευρωπαϊκού μιλκοκυπελλου είστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάς....μολντε χερενφεν ροζεμποργκ της τριάρας....μπαρτσα ρεαλ κλπ της πεντάρας και Γιουβέντους της 7αρας...να πάμε να τους πάρουμε συνέντευξη....προσέξτε μόνο μην μιλήσουν τα εβραιοπουλα για την συνδιαλλαγη και σας το πάρουν νύχτα το μιλκο και ρεζιλετουμε σαν χώρα και στη γη και στη σελήνη....σας ευχαριστώ
Ηρεμα κοντοπούτανε.Δε νομίζω να συνάδουν οι χαρακτηρισμοί σου με το πνεύμα των μηνυμάτων μου.
Οπότε άντε και γαμήσου μουνί της λάσπης καραγκιόζη μαλάκα.
Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.
20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Σας προτείνω το παραπάνω βιβλίο, με κάτι τέτοια πείστηκαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.