Fetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
η τατιανα ειναι αυτη που εκανε νορμα προγραμμα και δουλευε μια εποχη βεργας;;;
ωραια! ευχαριστω για την απαντηση!Πολύ πιθανό, όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές, το σύνηθες ωράριο της είναι 0800-2000.
Ευχαριστώ φίλε τουλάχιστον τα δύο σπίτια που δουλεύουν τα κορίτσια είναι σε καλό επίπεδο η δεν μπορείς να ανασαίνεις όπως τα υπόλοιπα στο Μεταξουργείο???Ανετα η Αλβανιδα Αντζελα πρωινη βαρδια στο Ιασωνος 44 (καποιες φορες ισως ειναι Ιασωνος 30 οροφος και υπογειο)
Επισης η πετιτ Βουλγαρα η Ναταλια Ιασωνος 27 υπογειο
Λιοσίων που ρε μυστη?Μιμή από Κολωνού Μετάξι είναι η Στεφανη στη Λιοσίων,
73Λιοσίων που ρε μυστη?
Τι εξτρα; Για να πάω να ζητήσω κι εγωΠρωί σήμερα 65β Κορίνα με μερακλίδικα έξτραδάκια
Δεν είναι το μόνο, συμβαίνει και σε κάποια άλλα.Ρε μάγκες παρατήρησα ότι το Διδυμου 27 γράφτηκε με έντονα γράμματα ενώ δεν το είχα γράψει έτσι. Επίσης το ίδιο έχω παρατηρήσει και στις ενημερώσεις από άλλους. Πως γίνεται αυτό; Όχι ότι έχει σημασία αλλά μου φαίνεται περίεργο να μπαίνει από μόνο του.
Χάλια ποδάρια αδερφε. Αλλά αφού το 'φχαριστηθηκες χαλάλι.Μην τσακώνεστε βρε παιδιά εδώ είμαστε για την καβλα μας.
Ένα footjob απο Μετάξι για τους fan του είδους.
Δεν ξέρω εγώ βέργας πήγαινα για Μπάρμπαρα μέχρι που σταμάτησε προσωρινά, δεν ξέρω τις κοπέλες απο εκειΚαλησπέρα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.Τη τρίτη 21 μαϊου πήγα βέργας 3 απογευματινή βάρδια(10 και 40 τελειωσε η συνεδρία με τη κοπέλα για να πάω προς σπίτι άρα απογευματινή βάρδια),η κοπέλα ήταν μαυρομαλλα και χοντρή όπου η κοπέλα στο δωμάτιο μου έλεγε νταβαι,ρώτησα έναν άλλον και μου είπε ότι αυτή η χοντρή μαυρομαλλα τη λένε Τάνια/Τατιάνα εσύ συμφωνείς?
Το pedicure είναι περιποιημένο και έχει ωραία δάχτυλα για μένα.Χάλια ποδάρια αδερφε. Αλλά αφού το 'φχαριστηθηκες χαλάλι.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, καλά γαμήσια!Άννα Κολωνού 30Β, Ήρα Κολωνού 32Β, Πάολα Κολωνού 48, Μιχαέλα Φωκαίας 17Α, Αλεξάνδρα Φωκαίας 19, Τάνια Διδυμου 27, Σόνια Φυλής 84Β, Αλεξάνδρα Βέργας 2Α, Μπιούτι μαυρούλα Φυλής 65Β, Νάνσυ Βέργας 6Α αυτή μπορεί και να έχει σταματήσει δεν είμαι σίγουρος.
Φιλική συμβουλή να αποφύγεις τις λατίνες γιατί κατα 90% θα φας φόλα.
Σε ποιο σπίτι και κοπέλα πήγες συναγωνιστη;Το pedicure είναι περιποιημένο και έχει ωραία δάχτυλα για μένα.
Γαμησα καλά και footjob χωρίς μα και μου , πέρασα καλά με 10 ευρώ.
Μεταξι στην Περδικα.Σε ποιο σπίτι και κοπέλα πήγες συναγωνιστη;
Μα μου οχι περιμενε αργα οχι ετσι αλλιως.Πέρασα με την σονια από φυλής 84 όροφος. Χάλια μαύρα μάγκες μακριά