μεσαχειμαι,μπας&φυγουν οι καταρες που εχουμε φαειαμα ερθει αλυσοδεσε τον και παμε σε ενα καλο μοναστηρι που ξερω για εξορκισμο και αλλες βασκανιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 496
Συμφωνω μαζι σου.Τα ζητηματα ξανα λεω ειναι δυο! Ενα ειναι οι προεδροι. Το αλλο ο συγκεκριμενος προπονητης που θελει την ομαδα να ειναι δικια του. Του προπονητη της δηλαδη. Το πρωτο λυνεται, εστω εως ενος σημειου. Δινεις σε εναν αντε δυο παιχτες κατι παραπανω και τους φερνεις. Ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζει μυαλα. Δεν δεχεται παιχτης οποιος και αν ειναι που θα του πει θα με βαζεις για 30-32 λεπτα μινιμουμ να παιζω.
Αλλο τοσο δεν υπαρχει τετοιος παιχτης που θα δεχτει να μην ειναι το πρωτο βιολι.
Για παραδειγμα, τον Χαουαρντ να φερεις, που δεν νομιζω να σου ζητησει πάνω ενα 1,5 ο Μπαρτζωκας θα αναψει κοκκινο!
Γιαυτο δε θα σηκωσει ποτε κουπα φ4(εξαιρειται το '13 οπου το πηρε καπακι ουσιαστικα με την ομαδα του ιβκοβιτς).
Εξελισσεται στον ξανθο του σημερα, κ ο ολυμπιακος κατι σε μπαρτσελονα ως προς τη λουζεροποιηση.
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Σε ξεφτιλισε μωρή κομπλα.Σε παραπεμπω στον @markosp να « ανταλλαξετε γνωμες».
Δεν εχω να σου πω τιποτε αλλο.
Πολυ σωστά τα έγραψε.
Η δις χρεοκοπημένη, πολλάκις ξεκωλιασμενη ανύπαρκτη ευρωπουτανα Κούλα έχει αλλάξει δέκα χρώματα ενόψει τελικού Κόνφερενς.
Αν περνούσε η Φενέρμπαχτσε δε θα ακουγόταν κιχ κομπλεξικοι Πουστοτουρκοι.
Επειδή πέρασε μια ελληνική ομάδα,που τυγχάνει να είναι ο αιώνιος γαμιάς σας,βγάλατε όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας σας.
Απειλουσατε οτι θα μας κάνατε και θα μας δείξετε τη μέρα του τελικού στη Φιλαδέλφεια.
Φυσικά τίποτα απο όλα αυτά δε θα συμβεί.
Σα συνεπείς θρασυδειλες δικέφαλες κοτες θα πάρετε ενα ακόμα τσιμπούκι στις 29 Μαίου σε Ολυμπιακό, Τίγρη, ΟΥΕΦΑ και όλα θα κυλήσουν ομαλά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Ισπανιδα δεν ειχες μαλλον, γι αυτο χασατε απο τη ΡεαλΝομίζω το φετινό κονφερενς είναι γραμμένο να το πάρει ο θρύλος. Είναι εκδίκηση για τις πιο προβληματικες από τις πρώην μου.
Πετάξαμε έξω τη Φερεντσβαρος. Εκδίκηση για την Ουγγαρέζα που μου πέταγε μαχαίρια μπροστά σε κόσμο και ενώ φορούσα μια από τις πανάκριβες παλταδουρες μου.
Πετάξαμε έξω τη Μακάμπι. Εκδίκηση για τη Βυζαρου Εβραία που μου έλεγε ότι το μαγαζί ήταν κλειστό.
Πετάξαμε τους Τούρκους , για τη μεμετισα που μου έφερνε τα γατιά στο κρεβάτι (σαν το ντι Κάπριο με το σκύλο στο λύκο της γουολ Στρίτ )
Γλεντήσαμε τους Άγγλους , για τη Λονδρεζα που με έπαιρνε τηλέφωνο στις 3 το πρωί ψάχνοντας πουτσο αλλά όταν ήταν στην Ταυλανδη με γκοσταρε (και την πέτυχα σε καραόκε μπαρ τυχαία ,μικρός ο κόσμος)
Ε τώρα θα γαμησουμε τη Φιορεντινα από το κωλο , εκδίκηση για τη βρομιάρα που το έπαιζε Μιλανεζα αλλά ήταν από το Νότο.
Για τον γλειφομουνιξ ρε καργιοληδες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
εισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.Αν έχετε παράπονο από αφούς και Μπαρτζώκα θα πέσει φωτιά να σας κάψει...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.377
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα φιλε-μπαρεεισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
βεβαιως υπερβαση εκανε το παραπονο που εχω ειναι οτι θες σκορ μεσα στη ρακετα ο φαλ δεν κανει επισης εδω και 3 μηνες οι 2 σκορερ σου δεν τραβανε,ετυχε να ειναι ολη η ομαδα σε αλλη μια κακη μερα αλλα του χρονου δεν μπορεις να συνεχισεις με ατσαθη και αψυχολογητο κανααν οπως επισης ο πιτερς θελει ενα σουτερ για αλλαγη του.Αυτοί σε φέρανε στο φάιναλ φορ είναι χρυσοπληρωμένα συμβόλαια και δεν παίξανε ; Υπέρβαση έκανε η ομάδα 2 βασικά στελέχη 5αδας φύγανε κι όμως ξαναπήγε φάιναλ φορά τι στο διάολο θέλετε αχάριστοι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι κανεις θηνιο?καλησπερα φιλε-μπαρε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.377
- Πόντοι
- 12.756
αγωνιω για σημερα και αυριοβεβαιως υπερβαση εκανε το παραπονο που εχω ειναι οτι θες σκορ μεσα στη ρακετα ο φαλ δεν κανει επισης εδω και 3 μηνες οι 2 σκορερ σου δεν τραβανε,ετυχε να ειναι ολη η ομαδα σε αλλη μια κακη μερα αλλα του χρονου δεν μπορεις να συνεχισεις με ατσαθη και αψυχολογητο κανααν οπως επισης ο πιτερς θελει ενα σουτερ για αλλαγη του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι κανεις θηνιο?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
αει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.αγωνιω για σημερα και αυριο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
θα γαμηθεις τουγκεδεραγωνιω για σημερα και αυριο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.377
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανωαει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
μειθνε ηρεμος σαν το αβαταρρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελιο τι να κανω
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.099
- Πόντοι
- 2.606
να παρεις ενα λακαβουλιν να κατσεις να το δεις οχι με κατυ σαρρκ σαν αλβανος εργατηςρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
φαε μια σνικερς.ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.474
- Πόντοι
- 6.035
θα βαλω λαγκαβουλιν θα βαλεις ξηροκαρπια?μετα τον μικρο γιαννακη που καλεσαμε για το υπερτατο ΗΘΟΣ του στον τελικο της τεταρτης καλω και εγω και ο βαρος τον Αθηναιο να ερθει τεταρτη στην γιγαντοοθονη στην μαρινα ζεας....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
υπερανετα.....θα βαλω λαγκαβουλιν θα βαλεις ξηροκαρπια?
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Έτσι ακριβώς.εισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.070
- Πόντοι
- 6.756
Ρώτα χριστοπαναγιαΈτσι ακριβώς.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)