bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 946
- Πόντοι
- 366
Ενω τώρα θα τους πάρεις...
Δεν είναι εικόνα σωματείου αυτή....
Φέρνεις ταβερνιάρη συνταξιούχο πρώην προπονητή,που δεν κάνει ούτε για τον Άγιο Ιερόθεο....
Κάνεις πρόταση στον Μπερνάρ,ενώ τον αγνοείς 1μιση χρόνο και ενώ ξέρεις οτι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα....
Και βάζεις υπηρεσιακό ενώ έχουν μείνει 2 κρίσιμα ματς...
Ξεφτιλισμένοι..
Φίλε μου δε διαφωνώ σε αυτά που λες.Απλα ο Τεριμ είναι καμένο χαρτί.Δεν ξέρω αν θα τους πάρω τώρα, τουλάχιστον γνώμη μου είναι ότι έχω μία πιθανότητα παραπάνωΕνω τώρα θα τους πάρεις...
Δεν είναι εικόνα σωματείου αυτή....
Φέρνεις ταβερνιάρη συνταξιούχο πρώην προπονητή,που δεν κάνει ούτε για τον Άγιο Ιερόθεο....
Κάνεις πρόταση στον Μπερνάρ,ενώ τον αγνοείς 1μιση χρόνο και ενώ ξέρεις οτι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα....
Και βάζεις υπηρεσιακό ενώ έχουν μείνει 2 κρίσιμα ματς...
Ξεφτιλισμένοι...
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάρουμε το κύπελο την Τετάρτη αν και το βλέπω δύσκολο...![]()
Σάββατο είναι τώρα το είδα
Σάββατο είναι τώρα το είδα![]()
προφανώς ο ραφλας μίλησε με Ιωαννίδη Μπακασέτα που του είπαν ότι τα αποδυτήρια είναι ρδελο...Φίλε μου δε διαφωνώ σε αυτά που λες.Απλα ο Τεριμ είναι καμένο χαρτί.Δεν ξέρω αν θα τους πάρω τώρα, τουλάχιστον γνώμη μου είναι ότι έχω μία πιθανότητα παραπάνω
Προσωρινός ή για να δουλέψει και για την νέα χρονιά είναι ο Κόντης;προφανώς ο ραφλας μίλησε με Ιωαννίδη Μπακασέτα που του είπαν ότι τα αποδυτήρια είναι ρδελο...
Το είπε χτες και ο Κώτσιρας και μάλιστα δημόσια.... "δεν έχουμε εικόνα ομάδας...."
Επομένως η κίνηση αλλαγής φέρνοντας Κόντη είναι σωστή διότι είναι ένας που γνωρίζει το ρόστερ
Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι ντε κ καλά θα κάνουμε δυό νίκες με οσφπ-αρη ...
ούτε με Γκουαρδιόλα θα ήμασταν σίγουροι αν συμβαίνουν τσαφ-αυτογκόλ...αν χάνονται τετ α τετ ή σε κενή εστία (Μπράγκα)
Κόντης μηδέν αξιοπρέπεια...προφανώς ο ραφλας μίλησε με Ιωαννίδη Μπακασέτα που του είπαν ότι τα αποδυτήρια είναι ρδελο...
Το είπε χτες και ο Κώτσιρας και μάλιστα δημόσια.... "δεν έχουμε εικόνα ομάδας...."
Επομένως η κίνηση αλλαγής φέρνοντας Κόντη είναι σωστή διότι είναι ένας που γνωρίζει το ρόστερ
Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι ντε κ καλά θα κάνουμε δυό νίκες με οσφπ-αρη ...
ούτε με Γκουαρδιόλα θα ήμασταν σίγουροι αν συμβαίνουν τσαφ-αυτογκόλ...αν χάνονται τετ α τετ ή σε κενή εστία (Μπράγκα)
Του χρόνου θα πάρουμε δίδυμο Καρβαλιάλ-Μαρτίνς....Προσωρινός ή για να δουλέψει και για την νέα χρονιά είναι ο Κόντης;
Καλημέρα!Μονη διεξοδο Ευρωπης ειναι το κυπελλο πλεον!!!!
Σπρωξτε λεφτα στα Σκουληκια για να μπορεσει να το στησει ο Παλετας και να παρουμε τιτλο!!!!
δεν το γνωρίζωΠροσωρινός ή για να δουλέψει και για την νέα χρονιά είναι ο Κόντης;
ψυχραιμία ρε , ψυχραιμίαΚόντης μηδέν αξιοπρέπεια...
Τον απέλυσε νύχτα και τον προσέλαβε νύχτα...
Του Μπακασέτα γιατί του πέφτει λόγος δηλαδή,επειδή είναι κινητός κώνος?
Μαλάκα ούτε στην ΠΑΕ Κόρινθο του Βατίδη δεν γίνονται αυτά...
![]()
Την τελευταία τεσσάρα στην Λεωφόρο την ρίξαμε με τον Συλαιδόπουλο στον πάγκο του Παναθηναικού... Αντικατέστησε τον Μπόλονι αν θυμάμαι καλά...Του χρόνου θα πάρουμε δίδυμο Καρβαλιάλ-Μαρτίνς....
Μουνόπανο
![]()
Για πες μια πρόχειρα,στα τελευταία 20 ματς μέσα-εξω τι παίζει....Την τελευταία τεσσάρα στην Λεωφόρο την ρίξαμε με τον Συλαιδόπουλο στον πάγκο του Παναθηναικού... Αντικατέστησε τον Μπόλονι αν θυμάμαι καλά...
Χέστηκα.Για πες μια πρόχειρα,στα τελευταία 20 ματς μέσα-εξω τι παίζει....
![]()
δεν διαφωνώ αλλά !!!!Τι θα κάνει δηλαδή ο Κόντης σε δέκα μέρες; Θα μάθει στον Πέρεθ να κοντρολαρει και στον Σποράρ να πλασάρει; Ή σας έλλειψε το ηττοπαθες "άμυνα και προσευχή" ποδόσφαιρο του Γιοβάνοβιτς;
Σοβαρευτείτε ζελες. Ο Τούρκος σας πήγε τελικό , είδατε και λίγο μπάλα σε αρκετά ματς , επιθετικό ποδόσφαιρο, νίκες σε ντέρμπι. Δε τον διώχνεις τώρα. Τον αφήνεις να τελειώσει τη χρονιά.