Διαγραμμένο μέλος 236580
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 301
Στο πατο σας εβραιοπουστες...!Και τα παπουτσια μεσα!
βαρα βολες.εχω καυλες τωρα
Ήρεμα μαν.Στο πατο σας εβραιοπουστες...!Και τα παπουτσια μεσα!
γαμησε τα εσπασε τα στεφανια με τις βολεςΜαγκες δν ειδα καθολου αγωνα,ειδα μονο στατιστικα.
Ο ΣτραβοΓαλλος επαθε Αντεντοκουμπιαση???![]()
3/14 o Mαλακας!!!!γαμησε τα εσπασε τα στεφανια με τις βολες
Μην κοιτάς ξερά στάτς.Μαγκες δν ειδα καθολου αγωνα,ειδα μονο στατιστικα.
Αποτυχία όλες οι επιλογές στο 5αριΜαγκες δν ειδα καθολου αγωνα,ειδα μονο στατιστικα.
ευτυχώς που έπαθε θλάση ...3/14 o Mαλακας!!!!
Σλουκι Θλαση!
Μην κοιτάς ξερά στάτς.
O Λορέντσο στο τέλος έβαλε,που είχε κριθεί με +11...
Τον είχαμε σβήσει όταν χρειάστηκε.
Δν προλαβαινα ουτε να το ακουσω!!!Αποτυχία όλες οι επιλογές στο 5αρι
Θα φέρει μάγο ο Λεσόρ απο την Μαρτινίκα με μαντζούνια κτλ...3/14 o Mαλακας!!!!
Σλουκι Θλαση!
Ευτυχώς μαζεύτηκαν τα υβρίδιαΔν προλαβαινα ουτε να το ακουσω!!!
Πως πηγαμε?
Ναι να πάμε με Βιλτόσα....ευτυχώς που έπαθε θλάση ...
Τώρα πάμε να κάνουμε και ένα τάμα στην ΜεγαλόχαρηΝαι να πάμε με Βιλτόσα....
![]()
Πρώτον, εγώ δεν είμαι ούτε γαύρος, ούτε βάζελος, ούτε αεκτζης, ούτε παοκτζης, ούτε Αρειανός. Υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά.. δυστυχώς η αντιπαλότητα με την μαλακία που βαράει τον εγκέφαλο των οπαδών και των 2 σας, δεν έχει τελειωμό. Εγώ λέω συγχαρητήρια σε όλους, αλλά δεν έχω παρωπίδες να τα βλέπω μονοκόματα.. Ο λεσσορ θα μάθει να βάζει βολές άραγε?? Γιατί με 3/14 δεν θα πας πουθενά, ευτυχώς το κατάλαβε ο Αταμάν και έφυγε η μπάλα από την ρακέτα, και οι τριγύρω έκαναν δουλειά.Μπασκετικός μεζούρας τύπε?
Έχεις βαρεθεί την τρύπα που έχει γίνει χοάνη και είπες να πετάξεις την σοφή μαλακία σου...
![]()
Εγώ θα κάνω τάμα στον ΜπαφομέτΤώρα πάμε να κάνουμε και ένα τάμα στην Μεγαλόχαρη
ποτε ειναι φ4?Ναι να πάμε με Βιλτόσα....
![]()
Καμμία αντιπαλότητα δεν έχουμε εδώ.Πρώτον, εγώ δεν είμαι ούτε γαύρος, ούτε βάζελος, ούτε αεκτζης, ούτε παοκτζης, ούτε Αρειανός. Υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά.. δυστυχώς η αντιπαλότητα με την μαλακία που βαράει τον εγκέφαλο των οπαδών και των 2 σας, δεν έχει τελειωμό. Εγώ λέω συγχαρητήρια σε όλους, αλλά δεν έχω παρωπίδες να τα βλέπω μονοκόματα.. Ο λεσσορ θα μάθει να βάζει βολές άραγε?? Γιατί με 3/14 δεν θα πας πουθενά, ευτυχώς το κατάλαβε ο Αταμάν και έφυγε η μπάλα από την ρακέτα, και οι τριγύρω έκαναν δουλειά.
24ποτε ειναι φ4?