Διαγραμμένο μέλος 236580
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 301
Ο Μουκουντι δεν ειναι και το μοναδικο θυμα του Ιωαννιδη φετος αλλωστε...Εχει κηδεψει πολλες ομαδες μεχρι τωρα.Όταν βρίσκει Μουκουντιδες,φυσικά
Ο Μουκουντι δεν ειναι και το μοναδικο θυμα του Ιωαννιδη φετος αλλωστε...Εχει κηδεψει πολλες ομαδες μεχρι τωρα.Όταν βρίσκει Μουκουντιδες,φυσικά

Αυτός ο Ιωαννίδης είναι παιχταράς. Πάντως δεν τον βλέπω να μένει, σε καμιά μεγάλη ομάδα θα πάει. Σε καμιά Σπόρτινγκ, Λάτσιο, Ολυμπιακό...

που σαι φιλε μου ανησύχησα αν εισαι καλα...Ελα κολλητε μου
Σου εκαναν την χάρη να σου προσφερουν τζάμπα την ευτυχία που σου λειπει ;
Γέμισες την άδεια ψυχούλα σου![]()

Ειχα βγει να τσιμπησω κάτι κολλητε μουπου σαι φιλε μου ανησύχησα αν εισαι καλα...
απο τη στιγμη που βλεπω οτι εισαι καλα η ψυχουλα μου ειναι μια χαρα στη θεση της...![]()

την καλυτερη δουλεια εκανες φιλε μου...Ειχα βγει να τσιμπησω κάτι κολλητε μου![]()
δωστο μας ρε να κανουμε ΝταμπλΤι Κυριακή αν είστε καλες πουτανες. Και δεν κερδίσει η αεκαρα μπορεί και να σας το δώσουμε
οι Άξιοι εκπρόσωποι Αθήνας-Θεσσαλονίκης ΠΑΟ-ΑΡΗΣΤι Κυριακή αν είστε καλες πουτανες. Και δεν κερδίσει η αεκαρα μπορεί και να σας το δώσουμε
δουλειά σε χανούμισα κ γιουφταίους
Τι Κυριακήαν είστεθα ειμαστε καλες πουτανες. Και δεν κερδίσει η αεκαραμπορεί και ναθα σας το δώσουμε

Ξεχασες ΝοτιγχαμΑυτός ο Ιωαννίδης είναι παιχταράς. Πάντως δεν τον βλέπω να μένει, σε καμιά μεγάλη ομάδα θα πάει. Σε καμιά Σπόρτινγκ, Λάτσιο, Ολυμπιακό...
Ξέρεις εσύ από γλυψειματα... τόσα χρόνια στο κουρμπετι πουλί!στο φτιαξα.... να γλυφεις σωστα οταν θες κυπελλο κυριε σκουληκι![]()
Οι ατιτλοι κοντραρονται για τον μεγαλο τιτλο του κυπελλουοι Άξιοι εκπρόσωποι Αθήνας-Θεσσαλονίκης ΠΑΟ-ΑΡΗΣ
επιβάλλεται να τα βρούνε ....
Εμείς θέλουμε πρωτάθλημα
Το κύπελο δεν μας χαλάει να το πάρετε εφόσον κάνετεδουλειά σε χανούμισα κ γιουφταίους
![]()
Εσένα ρε πουστοτουρκε σε έχω χυσει μέσα έξω,σταζει η μητρα σου κίτρινο σπερμαστο φτιαξα.... να γλυφεις σωστα οταν θες κυπελλο κυριε σκουληκι![]()
Εσένα ρε πουστοτουρκε σε έχω χυσει μέσα έξω,σταζει η μητρα σου κίτρινο σπερμα

Αντε πουτανα σε περιμένωεννοια σου και θα σε σταξω μια και καλη εσενα τελευταια αγωνιστικη να χεις να θυμασαι![]()
ο δεύτερος της Σαλόνικας θα δεί το αφεντικό της πόλης ΑΡΗ να πηγαίνει το Κύπελλο στον Λευκό ΠύργοΟι ατιτλοι κοντραρονται για τον μεγαλο τιτλο του κυπελλου![]()