Το "νταρντάνα¨ ή έστω "νταρντανέ" της πάει περισσότερο ΙΜΗΟΝαι,σιγουρα.Δςν ειναι μες τα ξιγκια αλλα δεν ειναι και μικροκαμωμενη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Εντάξει, μπορεί ο άνθρωπος να χορηγείται από τα Bread Factory, για να κάνει promotion. Μεγάλη αλυσίδα, τόσους influencers έχει. Και ποιο καλύτερο κοινό από το bouπήγες από Φυλής στην Αχιλλέως για ένα κρουασάν ;
γιατί πιό πολύ με γκρίζα διαφήμιση μοιάζει

Οκ ευχαριστώ και έψαχνα εναγωνίως να βρω τη Ντιάνα κούκλα και άκρως ερωτική και κυρίως πολύ καλό παιδί σπανίζουν κοπέλες σαν τη Ντιάνα κρίμα και πάλι κριμαΌχι, εννοεί τη Ντιάνα τη Ρουμάνα που δουλεύει φ84α,φ65α,φ65β ,μπορείς να τσεκάρεις κριτικές ,καθώς και πάμπολλες αναφορές στο νήμα.
Οίκος Ράνιας το φ84α.
Η Ντιάνα που εννοείς ήταν στο φωκαίας 24 και σταμάτησε πριν ενάμιση χρόνο περίπου,δεν δουλεύει πια.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.246
Ξέρω στ'αρχίδια σας αλλά τα κατάφερα, πέτυχα την Λίλη, έπρεπε να φύγω μια ώρα νωρίτερα από την δουλειά αλλά την πέτυχα, με θυμόταν και έκανε καλό γαμησι, έδωσε και κωλο που παρόλο το gel ήταν μια χαρά, αλλά, έχει πάρει 10-15 κιλά, είναι βόδι πλέον, μου έφυγε το άχτι
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Εσύ πέρασες καλά??αυτό μετράει περισσότερο φίλε.Ξέρω στ'αρχίδια σας αλλά τα κατάφερα, πέτυχα την Λίλη, έπρεπε να φύγω μια ώρα νωρίτερα από την δουλειά αλλά την πέτυχα, με θυμόταν και έκανε καλό γαμησι, έδωσε και κωλο που παρόλο το gel ήταν μια χαρά, αλλά, έχει πάρει 10-15 κιλά, είναι βόδι πλέον, μου έφυγε το άχτι
Διαγραμμένο μέλος 239893
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, στην παρέα έχεις κανένας να προτείνει κανένα καλοδιατηρημενο milf η gilf σαν την Μπαρμπορα από το Βέργας 6.
Τελευταία τροποποίηση:
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Ρε τυπε το λες λες και απέχει πολύ το Ρουμάνα από το γύφτισσαΔεν ξέρω αν τρολλάρεις, αλλά γύφτισσα είναι η κοπέλα σκούρο δέρμα φάτσα κλασσική οπαδού της ρόμα
Σαν να λέμε δεν είναι βλάχος, είναι από το Κομπότι Άρτας
Bron
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 201
Ωραίος.Στο Λιοσίων 73 ισόγειο, πριν από λίγο. Εστεφανυ, τούμπανο μαυρουλα με πολύ ωραίο πρόσωπο. Από τις πιο όμορφες λατίνες που έχω δει. Οι λάτρεις της μαύρης ηδονής ας ρίξουν ένα βλέφαρο
Θυμάσαι τι πρόγραμμα ανακοινώθηκε;
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 6.187
- Πόντοι
- 7.265
Ελεύθερο στοματικό. Αλλά κράτα μικρό καλάθι με δαύτεςΩραίος.
Θυμάσαι τι πρόγραμμα ανακοινώθηκε;
Χτεσινή βόλτα στο βρωμερό μετάξι και είχα μια ευχάριστη έκπληξή....ενώ συνήθως βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες για καλή μου τύχη στο Ιάσωνος 19α όροφος η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει μια καινούργιά μικρή από Σουηδία αν κατάλαβα καλά και την λένε Λίνα ή κάτι παρόμοιο δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.....όντως βγαίνει το πορνίδιο στο σαλόνι με ψηλοτάκουνα τραγουδώντας στην γλώσσα της χαρούμενη και λέω εδώ είμαστε...Πρόκειτε λοιπόν για μια αρκετά ψηλή κάπου στο 1,70 , Μελαχρινή, μαυρομάλα ,αδύνατη ένα στάδιο πριν το skiiny, με πολύ όμορφο πρόσωπο νεαρά κοπέλα ηλικίας σίγουρα κάτω από 23.Κάνει απλό πρόγραμμα όλα με προφυλακτικό.Στα του Αγώνα, μέτρια πίπα αλλά για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γάμησα πουτάνάκι που πραγματικά πονούσε όταν την πήδαγα ....κυριολεκτικά την ξεμούνιασα ,αφού όταν τέλειωσα δεν έφυγε, κάθησε ξαπλωμένη κάπου στο 1 λεπτό και ΄'επιανε την κοιλιά της πάνω από το μουνί της......Μάγγες πάντε να την ξεμουνιάσετε διότι δεν την βλέπω να κάθετε για πολύ καιρό ,δεν την κόβω να αντέχει το σκληρό γαμήσι.....Για 10 ευρώ είναι καλή φάση παρόλου που κάνει αποστειρωμένο σεξ.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Χτεσινή βόλτα στο βρωμερό μετάξι και είχα μια ευχάριστη έκπληξή....ενώ συνήθως βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες για καλή μου τύχη στο Ιάσωνος 19α όροφος η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει μια καινούργιά μικρή από Σουηδία αν κατάλαβα καλά και την λένε Λίνα ή κάτι παρόμοιο δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.....όντως βγαίνει το πορνίδιο στο σαλόνι με ψηλοτάκουνα τραγουδώντας στην γλώσσα της χαρούμενη και λέω εδώ είμαστε...Πρόκειτε λοιπόν για μια αρκετά ψηλή κάπου στο 1,70 , Μελαχρινή, μαυρομάλα ,αδύνατη ένα στάδιο πριν το skiiny, με πολύ όμορφο πρόσωπο νεαρά κοπέλα ηλικίας σίγουρα κάτω από 23.Κάνει απλό πρόγραμμα όλα με προφυλακτικό.Στα του Αγώνα, μέτρια πίπα αλλά για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γάμησα πουτάνάκι που πραγματικά πονούσε όταν την πήδαγα ....κυριολεκτικά την ξεμούνιασα ,αφού όταν τέλειωσα δεν έφυγε, κάθησε ξαπλωμένη κάπου στο 1 λεπτό και ΄'επιανε την κοιλιά της πάνω από το μουνί της......Μάγγες πάντε να την ξεμουνιάσετε διότι δεν την βλέπω να κάθετε για πολύ καιρό ,δεν την κόβω να αντέχει το σκληρό γαμήσι.....Για 10 ευρώ είναι καλή φάση παρόλου που κάνει αποστειρωμένο σεξ.
Από το Γκέτεμποργκ της Αλβανίας;;;;;
Πιθανό δεν έχω άποψη για την καταγωγή της ,λέω ότι άκουσα ,ακόμα και έτσι να είναι καλύτερα αν ξεμούνιασα μια Αλβανίδα από μια Σουηδέζα.Από το Γκέτεμποργκ της Αλβανίας;;;;;![]()
Φιλε μου τι βαρδια πηγες βράδυ η πρωί γιατί κατα τις 10 που περασα εγω προχθές 8μως ηταν νεκρά παντου πολλά κλειστά αλλα δεν πηγα προς το 19 καο το 20Χτεσινή βόλτα στο βρωμερό μετάξι και είχα μια ευχάριστη έκπληξή....ενώ συνήθως βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες για καλή μου τύχη στο Ιάσωνος 19α όροφος η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει μια καινούργιά μικρή από Σουηδία αν κατάλαβα καλά και την λένε Λίνα ή κάτι παρόμοιο δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.....όντως βγαίνει το πορνίδιο στο σαλόνι με ψηλοτάκουνα τραγουδώντας στην γλώσσα της χαρούμενη και λέω εδώ είμαστε...Πρόκειτε λοιπόν για μια αρκετά ψηλή κάπου στο 1,70 , Μελαχρινή, μαυρομάλα ,αδύνατη ένα στάδιο πριν το skiiny, με πολύ όμορφο πρόσωπο νεαρά κοπέλα ηλικίας σίγουρα κάτω από 23.Κάνει απλό πρόγραμμα όλα με προφυλακτικό.Στα του Αγώνα, μέτρια πίπα αλλά για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γάμησα πουτάνάκι που πραγματικά πονούσε όταν την πήδαγα ....κυριολεκτικά την ξεμούνιασα ,αφού όταν τέλειωσα δεν έφυγε, κάθησε ξαπλωμένη κάπου στο 1 λεπτό και ΄'επιανε την κοιλιά της πάνω από το μουνί της......Μάγγες πάντε να την ξεμουνιάσετε διότι δεν την βλέπω να κάθετε για πολύ καιρό ,δεν την κόβω να αντέχει το σκληρό γαμήσι.....Για 10 ευρώ είναι καλή φάση παρόλου που κάνει αποστειρωμένο σεξ.
Πήγα χτες βράδυ μεταξύ 22 00 και 23 00.Όντως είχε νέκρα στο μετάξι.Φιλε μου τι βαρδια πηγες βράδυ η πρωί γιατί κατα τις 10 που περασα εγω προχθές 8μως ηταν νεκρά παντου πολλά κλειστά αλλα δεν πηγα προς το 19 καο το 20
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.331
- Πόντοι
- 4.646
το bread factory του μεταξουργείου δεν έχει ανάγκη από διαφήμισηπήγες από Φυλής στην Αχιλλέως για ένα κρουασάν ;
γιατί πιό πολύ με γκρίζα διαφήμιση μοιάζει
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Χαχαχαχα είσαι πρώτοςΑφού έζησες να μας πεις ότι είναι νεκρά καλά εισαι
VirginSteele
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 20
Σιγά τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα της πλάκας... όποτε τρώω γλυκά έχω καούρες...το bread factory του μεταξουργείου δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση

George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.175
- Πόντοι
- 1.056
Μεγ αλεξανδρου 21 πανω εχει 1-2 λατινες, πηγαινε δες..καλησπερα, υπαρχει καμια που δεν θα κλαιω το 10ρικο στο μεταξυ? ευχαριστω![]()
Θα συναντησεις και την τσατσα\τσατσο που εχει πολυ πλακα.., δεν ξερω πως να τον/την περιγραψω ειναι λιγο απολα χαχα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις