yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Mια κοπελια στο διπλα σαιτ γραφει οτι δεχεται ξυλο
παρτουζα με 5 ατομα και αλλα πολλα.
Λυδία για ομορφιά,Αφροδίτη από Paradise η Λυδία από Golden Lips?
Λυδία απάτη,πεταμένα λεφτά,άσε που βρωμάει τσιγαριλα το στόμα της,για την Αφροδίτη δεν έχω να πω κάτι γιατί απλά οι αβυζες δεν μου κάνουν κλικΛυδία για ομορφιά,
Αφροδίτη για καλή υπηρεσία
Εγώ είχα δει μια Όλγα Ρωσίδα,μιλούσε ελληνικά με ρωσική προφορά,ψηλή ξανθιά γαλανοματα στο σπιτάκι των vegas μέσα δεξιά.Δεν παίρνω όρκο ότι είναι τρανς 100%.ποιες είναι τρανς και δουλεύουν στο μυλο??για να τις αποφύγουμε οχι τίποτα άλλο.......αυτη η αλικη στο άλλο site γράφει οτι δέχεται και τις πιο ακραίες καταστάσεις,τι ρόλο βαράει τούτη??
ειχε και νοστιμο λουκανικο, αλλα καπου της επεσε απο οτι λενε τα παιδιαΓια την Καιτη στα τριδυμα εγω ξερω πως εχει φοβερο κωλαρακι και κανει καλη πιπα.Δοκιμασα μια φορα,θα υπαρχει συνεχεια
σιγουρα δεν εχει τωρα..αν ειχε και ηταν νοστιμο κιιολας,δεν το ξερωειχε και νοστιμο λουκανικο, αλλα καπου της επεσε απο οτι λενε τα παιδια
Ποια κοπελα φιλε μου?? Κ οοιο σαιτ εννοείς?Mια κοπελια στο διπλα σαιτ γραφει οτι δεχεται ξυλοπαρτουζα με 5 ατομα και αλλα πολλα.
Μπράβο ρε φίλος!! Μπαίνεις στο bou διαβάζεις και κατάφερες να συγκρατηθεις??Ενα μηνα καθαρος απο πτανες![]()
Ναι γιατι τοσο δυσκολο ειναι; αφου ολο για μπαζα και κομοδινα γραφουμε.Μπράβο ρε φίλος!! Μπαίνεις στο bou διαβάζεις και κατάφερες να συγκρατηθεις??
Άξιος!!
Ειλικρινά χωρίς πλάκα, δεν μπορώ να ελαττώσω τις 2 φορές την εβδομάδα σε μία, και τα κατάφερες ένα μήνα. Μπράβο αδελφάκι!Ναι γιατι τοσο δυσκολο ειναι; αφου ολο για μπαζα και κομοδινα γραφουμε.
Βρηκα γκομεναΕιλικρινά χωρίς πλάκα, δεν μπορώ να ελαττώσω τις 2 φορές την εβδομάδα σε μία, και τα κατάφερες ένα μήνα. Μπράβο αδελφάκι!
Να χαρώ εγώ!!!!Βρηκα γκομενα![]()
Μπράβο ρε παππού!Ενα μηνα καθαρος απο πτανες![]()
τι παππου ρε μαλεαΜπράβο ρε παππού!
ΧαχαχαχΝαι γιατι τοσο δυσκολο ειναι; αφου ολο για μπαζα και κομοδινα γραφουμε.