You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.581
- Πόντοι
- 736
Αυτή δεν ήταν και εσκορτ στην Αθήνα με όνομα Μελίνα? Την έχει και το news νομίζω
Δεν ξέρω φίλε.. Εάν έχεις λινκ στείλτο αν θες..Αυτή δεν ήταν και εσκορτ στην Αθήνα με όνομα Μελίνα? Την έχει και το news νομίζω
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Τι φάγωμα είναι αυτό με τις λατινες ρε σεις.αλλη μια λατινα καδος ερχεται να επιβεβαιωσει... Σκουρο κομοδινο αντικα.
Πάτε πετάτε τζάμπα τόσα λεφτά .
Πάρτε μια γύφτισσα το ίδιο είναι και φθηνότερα και πιο πολλά γούστα θα βγάλετε ,επειδή τα κορίτσια δεν μιλάνε ισπανικά ;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 4.766
Από εποχές που είμασταν γεμάτο Ουκρανορωσιδες συν τα γνωστά Ρουμανακια τώρα έχουμε γεμίσει από χοντροκωλες λατινες... ούτε απ' έξω δεν περνάωαλλη μια λατινα καδος ερχεται να επιβεβαιωσει... Σκουρο κομοδινο αντικα.
Εγραψα κριτικη για κολομβιανα τζουλιετα.. κριμα να μας βγαινουν κομοδινα αυτες.
Αδερφέ, πλέον έχει καταντήσει κανόνας ότι όλες οι λατινες είναι ξενέρωτες στο δωμάτιο. Ειδικά αν η τσατσα αρχίζει και πολλα κομπλιμέντα πριν βγει στο σαλονι, ειναι κατά 99% σίγουρο ότι η κοπέλα είναι υπερφολα!!!!
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.581
- Πόντοι
- 736
Αφροδίτη από Paradise η Λυδία από Golden Lips?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 32.165
η λυδια με τα μεγαλα βυζια? ελληνιδα? αν ναι ειναι κομοδινο μεσα στο δωματιο. ολο μη και μη. ειδικα με αυτες τις βυζαρες και να σου λεει αχχχ σταματα ειναι ευαισθητα. σε φαση να σου πεσει η πουτσα.Αφροδίτη από Paradise η Λυδία από Golden Lips?
Τωρα θυμηθηκα ειχα γραψει και παλιοτερα κριτικη για την συγκεκριμενη. και θυμηθηκα πως ειχαν γινει τα πραματα. Την πρωτη φορα που πηγα δεν ηταν τοσο αρνητικη να γλυφω τα βυζια της κλτπ μαλλον ηθελε να με κανει πελατη. μεχρι και το τηλ της μ ειχε δωσει. μετα απο την πρωτη φορα ομως ηταν γαμησετα. πολυ μη και μη οποτε και δεν ξαναπηγα. Τωρα τι να σου πω, επειδη περασε και πολυς καιρος που ειχα παει, (2021) ισως να εβαλε μυαλο και να αλλαξε. Την αφροδιτη δεν την γνωριζο οποτε δεν μπορω να σ πω.
Αλλη μια επιλογη ειναι και η Λαρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Οι λατινες είναι φόλα σχεδόν όλες τις φορές. Καλύτερα να μπει κανεις σε καμία κατώτερης επιπέδου σε θέμα σώματος και προσώπου, όπως πχ η Νικολ ή οι θείες στο Λας βεγκας, παρά να πάει με λατίνα που είναι μεν πιο εντυπωσιακές αλλά θα σου βγει κομοδίνο στο δωμάτιο.
Ιδιαίτερα στα Paradise τι διάολο; Τις κάνουν όλες μάθημα πως να είναι κομοδίνα;
Ιδιαίτερα στα Paradise τι διάολο; Τις κάνουν όλες μάθημα πως να είναι κομοδίνα;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 746
Υπαρχει καπου το Poison για να γραψω κριτικη για Λουιζα; Γιατι κ παλιοτερα που ηταν η Λυδια δεν ειχα βρει κ την εγραψα σε αλλο στουντιο. Αν ξερει καποιος.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Τι να σε αφήσει βρε γυμνοσαλιαγκα να γλειψεις τα βυζιά της ;που είσαι σαν τον Φρέντυ Κρούγκερ όταν βγάζει το καπέλο;η λυδια με τα μεγαλα βυζια? ελληνιδα? αν ναι ειναι κομοδινο μεσα στο δωματιο. ολο μη και μη. ειδικα με αυτες τις βυζαρες και να σου λεει αχχχ σταματα ειναι ευαισθητα. σε φαση να σου πεσει η πουτσα.
Τωρα θυμηθηκα ειχα γραψει και παλιοτερα κριτικη για την συγκεκριμενη. και θυμηθηκα πως ειχαν γινει τα πραματα. Την πρωτη φορα που πηγα δεν ηταν τοσο αρνητικη να γλυφω τα βυζια της κλτπ μαλλον ηθελε να με κανει πελατη. μεχρι και το τηλ της μ ειχε δωσει. μετα απο την πρωτη φορα ομως ηταν γαμησετα. πολυ μη και μη οποτε και δεν ξαναπηγα. Τωρα τι να σου πω, επειδη περασε και πολυς καιρος που ειχα παει, (2021) ισως να εβαλε μυαλο και να αλλαξε. Την αφροδιτη δεν την γνωριζο οποτε δεν μπορω να σ πω.
Αλλη μια επιλογη ειναι και η Λαρα.
Τουλάχιστον την πρώτη φορά καθάρισες όλα τα πακιστανικά χυσια με την γλώσσα από τα βυζιά της ;
Μην ξεχάσουμε και την Λάρα στο τέλος .
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Mila στο inside αξιζει??
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 32.165
Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.Τι να σε αφήσει βρε γυμνοσαλιαγκα να γλειψεις τα βυζιά της ;που είσαι σαν τον Φρέντυ Κρούγκερ όταν βγάζει το καπέλο;
Τουλάχιστον την πρώτη φορά καθάρισες όλα τα πακιστανικά χυσια με την γλώσσα από τα βυζιά της ;
Μην ξεχάσουμε και την Λάρα στο τέλος .

Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 746
Αν καποιος διαχειριστης μπορει να το κοιταξει λιγο για το Poison να υπαρξει καρτελα καλο θα ηταν. Χθεσινη επισκεψη στην πολη με στοχο Καταλινα. Δωματια γεματα κ σαλονι το ιδιο. Κουδουνι συνεχως να χτυπαει οποτε μεταβολη...Δεν ξερω πως αποφασιζω για Λουιζα στο Poison. Μπαινω δωματιο χωρις να την δω πρωτα μιας κ ηταν με πελατη. Ντουζακι. Μπαινει χαιρεταει. Ωραια γυναικα με ωραιο κορμι. Πολυ δυνατο σημειο ο κωλος της. Ξαπλωνω....Προφυλακτικο χωρις καν να τον πιασει λιγο να τον σηκωσει. Πιπα...Μου εκανε; Ααα ναι μου εκανε. Κατι ρουφουσε κ κοιταζε δεξια συνεχεια! Κ λιγο εμενα. Ντογκυ μου λεει...της δειχνω συνεχισε λιγο ακομη...Γκριματσα δυσανασχετησης. Ωχ ωχ λεω. 10 δευτερολεπτα κ μετα παλι...Ντογκυ. Αντε λεω. Οντως ωραιο θεαμα. Ξεκιναω σιγα σιγα...της επιανα τον κωλο απαλα. Κατι ψευτοβογγητα. Μετα απο 3-4 λεπτα ανεβαζω λιγο ρυθμο....Νο μου λεγε. Μου τραβουσε κ τα χερια να μην την πιανω. Της λεω γυρνα κανονικα. Μου δειχνει ενα λεπτο ακομη εχεις ακομη. Της λεω 5 κ κανει παλι γκριματσες. Μην τα πολυλογω τελειωσα με το ζορι. Εφυγε μ ενα ξερω ευχαριστω. Φευγωντας με ρωτησε μεσα απο το δωματιο η τσατσα...ολα καλα; Κ της λεω πολυ βιαστικη. Αχ συγνωμη αγορι μου συμβαινει καμια φορα!!! Αυτα παιδες.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Έχεις γεμίσει κονδυλώματα μέχρι και στην φαλάκρα ,για την κωλοτρυπιδα σου δεν το συζητάω .. πρέπει να είναι οργωμένη.Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.![]()
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.![]()
Χθες πάλι σε είδα στην πιάτσα.
Όποιος γουστάρει τρανς ,
Ο Βαρβάρας είναι η γνωστή Φιόνα .(περίπου σαν την επάνω φωτό ) είναι γνωστο ότι είναι και από ανατολικά.
Γιαννιτσών μετά το σελ από δεξιά συνήθως .
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 1.076
Απαίσια η κατάσταση στα στουντιο έψαχνα Αλεξάνδρα αλλά ήταν κλειστά στο bad girls και περασα στο studio efi 2 αλβανικές σαν αδερφές ισαμπελα και Χριστίνα νομίζω η μια είχε τατου μανικη περασα με αυτή και λιγο μελαμψες αλλα ωραίες και μιλουσαν ελληνικα έφαγα μια φόλα από τσατσά στα 3 λεπτά έκλεισε τη μουσική σηκώνεται η κοπέλα λέει περασαν δέκα λεπτά πρεπει ν φυγω τι λέω παλαβη είσαι πρωτη φορα τόσο γρήγορα φευγει με λέει εγώ δεν έχω θέμα να συνεχίσουμε αλλά θα έχω θέμα και βγήκα και δεν βρήκα τη τσατσά να τη πω τι πραματα είναι αυτά μετά λέω θα παω καταλινα αν και δεν περασα καλά της 2 πρψτς φορές αυτή τη φορά πολυ ορεξατη κάναμε κανα 15 λεπτό σεξ με το άλλο και παλι πταν τελείωσα δεν ήθελε να φυγει πολυ καλυτερα αλλά σα να με ήρθε στο τέλος περιεργη μυρωδιά και ξενερωσα λιγο κατά τα αλλά παντου τραγικα
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 32.165
ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ετσι ?! πραματα που τα βγαζεις απο το μυαλο σου!Βλακακο ούτε να με πλήρωνες δεν θα σε γαμουσα .
Κάνε κανένα προμοσιον εδώ μέσα σε κανένα cg μπας και σε αφήσουν να γλυψεις με 50ρικο .
Μέχρι και οι πουτανες σε κοροϊδεύουν.
Σε έχουν δώσει πόρτα τα μισά cg γιατί είσαι γύφτος φτωχομπινες.
Η Σόνια σε έδιωξε από το δωμάτιο και η Λάρα δεν σου ανοίγει καν την πόρτα .
Από ότι φαίνεται έφαγες και πόρτα από την Έλενα - ραισα ..
Για τόσο ξεφτιλισμενο άνθρωπο μιλάμε και καθόμαστε και ασχολούμαστε και μαζί σου .
Κάθεσαι και διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό της Αλεξίας για να παίρνεις κανένα κερασμενο ,μπορεί να της ζητάς και paysafe τέτοιος γυφτουλας που είσαι .
Δεν ξέρεις που είναι η πιάτσα και έχεις και γνώμη .
Αν θες θα σου πω και άλλα για σένα να σε μάθουν και οι νέοι ποιος είσαι .
εγω τουλαχιστον σε δουλευω για αυτα που γραφεις εδω μεσα, γελοιε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις