Η Θεία Λίτσα πηδιέται κιόλας η μόνο φραπέ κάνει ?Ήταν κλειδωμένη η κατω πόρτα της το λεω και κατεβαίνει ετσι κάτω.
Διαλογος:
-παλι κλειδωσανε;;
-που πας έτσι με τη μασκα;;
-κάλυψη απόκρυψη
Γέλια και οι δύο μας.
Τελικά δεν υπαρχει καλύτερα πράγμα από την καλτιλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Εμένα ένα φραπεδακι μου χτύπησε με αφρογαλο πάνω μ....έτσι ξέρω και μόνος μου
Έτσι όντως ξέρουμε όλοιΕμένα ένα φραπεδακι μου χτύπησε με αφρογαλο πάνω μ....έτσι ξέρω και μόνος μου
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 201
Θα σου έμεναν και τα ευρά στην τσέπη...Εμένα ένα φραπεδακι μου χτύπησε με αφρογαλο πάνω μ....έτσι ξέρω και μόνος μου
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Η Θεία Λίτσα ολα τα κανει και συμφέρει , σπανια θα την δείς άκεφη ,οτι της ζητησεις θα πει ναί .Αν παραβλεψεις την ηλικία και το σωματοτυπο της ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και όμιλητική και παίρνει 25 ευρώΗ Θεία Λίτσα πηδιέται κιόλας η μόνο φραπέ κάνει ?
δωσε περισσοτερα στοιχεια για θεια λιτσα! με εψησες !Κάτι που ξέχασα να πω για θεία λιτσα. Αρκετά καλτ περσονα το καλύτερο ήταν όταν κατέβηκε να ξεκλειδώσει την είσοδο....όσοι έχετε πάει καταλαβαίνετε τι εννοω
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 201
Βρε τη θεία Λίτσα που ξαφνικά δεν θα προλαβαίνει ούτε τη μασέλα να καθαρίσει... Άσε που δεν θα καταλαβαίνει από που της έρχονται όλα αυτά τα πελατάκια έτσι ξαφνικά. Αν και σίγουρα θα βρεθεί ο αγαπούλης που θα κάνει και την τιμή να πάρει την ανηφόρα σύντομα!!!Η Θεία Λίτσα ολα τα κανει και συμφέρει , σπανια θα την δείς άκεφη ,οτι της ζητησεις θα πει ναί .Αν παραβλεψεις την ηλικία και το σωματοτυπο της ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και όμιλητική και παίρνει 25 ευρώ
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Στο χέρι μας είναι να τη κρατήσουμε στο τίμιο 25ρι της.... επίσης μιλάμε για υπέρτατο ξεμπαζωμα τύποι.....θελει γερό στομάχι να πας εκεί αλλά όντως μη τη κάνουμε και θέα... σε μια λαϊκή να πας και να δεις την πρώτη γιαγιά που ναχει λιγο πουτανια ίσως είναι και καλύτερη..
Προτεινω σε κατι τετοιες κριτικες να γραφεται και η ηλικια του συναγωνιστη μπας και βγαλουμε καποια ακρη.Καποιος πχ 65 ετων μπορει να βλεπει τη θεια Λιτσα θεά.Στο χέρι μας είναι να τη κρατήσουμε στο τίμιο 25ρι της.... επίσης μιλάμε για υπέρτατο ξεμπαζωμα τύποι.....θελει γερό στομάχι να πας εκεί αλλά όντως μη τη κάνουμε και θέα... σε μια λαϊκή να πας και να δεις την πρώτη γιαγιά που ναχει λιγο πουτανια ίσως είναι και καλύτερη..
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Προσωπικά νεαρός καυλιτζεβελος μαλακοκαυλης είμαι τώρα δεν θα δώσω και το αφμ μου συνοδηπορε μου, και για έναν 50ρι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή..... πχ αν ειμουν 50 μια θεία ελενη καλλιθεα θα μου ήταν ότι πρέπει αλλά ότι πληρώνεις παιρνεις
και σε μενα αν μπορειςΑν θέλετε το τηλέφωνο της θείας Ελένης μπορώ να σας το δώσω. Το είχα βρει παλιότερα σε κάποιο μήνυμα εδώ και το έχω κρατήσει.
τηλεφωνο της θειας λιτσας μπορεις να μου στειλεις?Η Θεία Λίτσα ολα τα κανει και συμφέρει , σπανια θα την δείς άκεφη ,οτι της ζητησεις θα πει ναί .Αν παραβλεψεις την ηλικία και το σωματοτυπο της ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και όμιλητική και παίρνει 25 ευρώ
Psahnosex111
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Τι σημασία έχει η ηλικία μας; Εγώ που είμαι 45 προτιμώ μια εικοσιπενταρα.
Πενηντάρα βρίσκω και χωρίς να πληρώσω.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 201
και από ότι φαίνεται, η θεία Λίτσα πρέπει να είναι πολύύύύ παραπάνω από πενήντα!!!Τι σημασία έχει η ηλικία μας; Εγώ που είμαι 45 προτιμώ μια εικοσιπενταρα.
65+ πρεπει να ειναι,αλλα οτι πληρωνεισ παιρνεις,Με 25 ευρω δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησειςκαι από ότι φαίνεται, η θεία Λίτσα πρέπει να είναι πολύύύύ παραπάνω από πενήντα!!!
Διαγραμμένο μέλος 14842
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2006
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Αγγελία τηλέφωνο θείας Λίτσας κάπου ?
4 σελιδες πισω στο λινκΑγγελία τηλέφωνο θείας Λίτσας κάπου ?
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 201
Συμφωνώ αλλά και τα 25 είναι σχεδόν ένα μεροκάματο για πολλούς ανθρώπους...65+ πρεπει να ειναι,αλλα οτι πληρωνεισ παιρνεις,Με 25 ευρω δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις
συναγωνιστές γεια χαρα, ψαχνω μια Μιλφ μελαχρινη ελληνιδα που ειχε πολλα βιντεακια με τα ποδια της και εκανε και μασαζ με τα ποδια. νομιζω το ειχε μιλφ ελενα η milf elenh αλλα δεν την βρισκω πουθενα. ειχε παει καπου κατερινη τελευταια φορα θυμαμαι εκανε τουρ . γνωριζει καποιος ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις