Καλα δε μιλας και με IQ Harvard level..Αν ήταν προμότορας δεν θα ήξερε αυτό ακριβώς...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.520
- Πόντοι
- 3.786
Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω με τι ακριβώς γυαλίζει το εργαλείο του.Τώρα θα μου κρατάει μούτραΖηλεύετε τύποι !!!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.796
A έτσι Ε; αλλά όταν θέλετε να μαγαρισετε τα κορίτσια της πιάτσας και των στούντιο τα λέμε όλα ανοιχτά!Για αυτό δεν πρέπει να γράφουμε δημόσια πάνω στον ενθουσιασμό μας.Πήγες πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πήρες μια υπηρεσία που δεν περίμενες,φυσικά με έξτρα χρήματα,και βγήκες να το διατυμπανίσεις.Πώς δεν είπες και το όνομα της!Μπράβο κύριε εμφανίσιμε!Υπάρχει και κάτι που λέγεται pm εδώ.Υπάρχουν μασατζίδικα με καλαμάκι και μπριζόλα που μπορείς να πας εξ αρχής,δηλαδή Golden Spa και Elegance.Στη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρεις τα τηλέφωνα τους.Πάνε εκεί καλύτερα,γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων που θα είναι επιφυλακτικές πλέον.Που παρεξηγήθηκες κιόλας αντί να πεις συγνώμη για το λάθος σου!Δε θα λείψεις στο φόρουμ αφού δεν ξέρεις τι θα πει ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Ένα ένα πρέπει να σας τα βγάζουμε με το τσιγγελι σε πμ για να δώσουμε καμία πίπα.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.467
- Πόντοι
- 736
Τι νεοπας αγαπητε , απο το 2009 μελος;Μπα,δε νομίζω.Πιο πολύ ζημιά παρά promotion κάνει.Γεμάτο από ραντεβού είναι το Crystal.Αν θέλει κάποιος γκαραντί πίπα,θα πάει στο Elegance.Χτες-προχτές ρωτούσε γενικά για τα μασατζίδικα.Νέοπας είναι που πάνω στον ενθουσιασμό του έγραψε και μάλιστα φλεξάροντας την εμφάνιση του
Απλα το ψυχοσικό σύνδρομο της ωραιοπάθειας υπερτερεί της λογικής ακριβως γιατί ειναι αρχέγονο και ουχι επίκτητο.
Η πτωχή μου αποψη ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφονται αυτες οι υπηρεσίες και ας λενε διαφοροι/ες οτι γινεται κακο στις εργαζόμενες.
Το θεμα ειναι λιγο περιπολοκο για να το αναλυσουμε εδω , ωστοσο ενα ειναι σιγουρο, τιποτα δεν απαγορευεται παντου και καμμια δεν παει χαμενη.
Αν αρχισω να γραφω ποσες φορες μπουκωθηκε το 90% των τρεχουσων εργαζομενων αλλα και παρελθοντων ετων , η σελιδα θα φτασει στο 3150.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.796
Οπως μιλούσα με συναγωνιστή αυτές τις μέρες ,δεν λέω για να τον κοροϊδέψω ,ούτε θα πω με ποιον .
Μου λέει γαμαω καλό μουνι καλή τιμή ,του λέω που ?δεν γίνεται να σου πω ...
Ρωτάω για Νικολέτα μασάζ τι παίζει γιατί μπορεί να πάω να δω μου λέει δεν ξέρω καλά αλλά την έχω πάρει και θα ξανά παω ..σήμερα με ρωτάει τελικά πήγες ,πως ήταν;
Αλλά αυτοί είστε ! Μοναχοφαγαδες!
Μου λέει γαμαω καλό μουνι καλή τιμή ,του λέω που ?δεν γίνεται να σου πω ...
Ρωτάω για Νικολέτα μασάζ τι παίζει γιατί μπορεί να πάω να δω μου λέει δεν ξέρω καλά αλλά την έχω πάρει και θα ξανά παω ..σήμερα με ρωτάει τελικά πήγες ,πως ήταν;
Αλλά αυτοί είστε ! Μοναχοφαγαδες!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.467
- Πόντοι
- 736
Επειδη δε πολλοι μασαζολάτρες φανεροί και ενιοτε κρυφοί( οπως ειναι οι περισσοτεροι) θα πεσουν με τα μουτρα στις λαδοκορες να γευτουν τον απαγορευμενο καρπό, σας παραπεμπω στοΤι νεοπας αγαπητε , απο το 2009 μελος;
Απλα το ψυχοσικό σύνδρομο της ωραιοπάθειας υπερτερεί της λογικής ακριβως γιατί ειναι αρχέγονο και ουχι επίκτητο.
Η πτωχή μου αποψη ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφονται αυτες οι υπηρεσίες και ας λενε διαφοροι/ες οτι γινεται κακο στις εργαζόμενες.
Το θεμα ειναι λιγο περιπολοκο για να το αναλυσουμε εδω , ωστοσο ενα ειναι σιγουρο, τιποτα δεν απαγορευεται παντου και καμμια δεν παει χαμενη.
Αν αρχισω να γραφω ποσες φορες μπουκωθηκε το 90% των τρεχουσων εργαζομενων αλλα και παρελθοντων ετων , η σελιδα θα φτασει στο 3150.
60.347 ποστ μου για να γλυτώσουν μερικοί εξ υμων, χρόνο και χρήμα.
Επειδη δε πολλοι μασαζολάτρες φανεροί και ενιοτε κρυφοί( οπως ειναι οι περισσοτεροι) θα πεσουν με τα μουτρα στις λαδοκορες να γευτουν τον απαγορευμενο καρπό, σας παραπεμπω στο
Εχω γραψει κι εγω καποια παρομοια..το Krystal λεει εχει δουλεια..οπου σου πιανουν την πουτσα δουλεια εχει....το "IQ" δεν πηγαινε για τους συναγωνιστες ..κι οποιος καταλαβε καταλαβε..
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Τελικά είστε σχεδόν όλοι αχινοί!!!! Χαχαχαχαχα, κλαίω ... ρε μαλακες...πόσες καρπαζιες θέλετε; χαχαχαχαχα, μπήκα να διαβάσω τι γράψατε και από το πρωί ασχολείστε μαζί μου...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Είστε κομπάρσοι του έρωτα..γι αυτό ασχολείστε ακόμη μαζί μου..
Υ.Γ. γυαλισμένος πάντα!!! Γιατί οι κακές οι γλώσσες δεν γλιστράνε στις βρώμικες πουτσες.
Φιλάκια τσογλανοι.
Υ.Γ. γυαλισμένος πάντα!!! Γιατί οι κακές οι γλώσσες δεν γλιστράνε στις βρώμικες πουτσες.
Φιλάκια τσογλανοι.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.796
Απίστευτος !Τελικά είστε σχεδόν όλοι αχινοί!!!! Χαχαχαχαχα, κλαίω ... ρε μαλακες...πόσες καρπαζιες θέλετε; χαχαχαχαχα, μπήκα να διαβάσω τι γράψατε και από το πρωί ασχολείστε μαζί μου...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Φιλάκια τσογλανοι.
Αγάπη μόνο!

Ειναι αδυνατον να εκανες πιπα σε πετσεταδικο..κανεις κακο στην πιατσα μην τους δινεις ετσι !!!Τελικά είστε σχεδόν όλοι αχινοί!!!! Χαχαχαχαχα, κλαίω ... ρε μαλακες...πόσες καρπαζιες θέλετε; χαχαχαχαχα, μπήκα να διαβάσω τι γράψατε και από το πρωί ασχολείστε μαζί μου...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Φιλάκια τσογλανοι.
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι ενα πραμα..
Βρε τι παθαμε σημερα..
Αστην και λιγο αγυαλιστη και συ μην στην αρπαζουν αμεσως..

Αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς, αν είσαι εμφανίσιμος με μαλλιά και γυαλισμένο εργαλείο αλλάζει το πράγμαΕπειδη δε πολλοι μασαζολάτρες φανεροί και ενιοτε κρυφοί( οπως ειναι οι περισσοτεροι) θα πεσουν με τα μουτρα στις λαδοκορες να γευτουν τον απαγορευμενο καρπό, σας παραπεμπω στο
Έκανε επανεμφάνιση, ρώτα όσο προλαβαίνειςΔεν πρόλαβα να τον ρωτήσω με τι ακριβώς γυαλίζει το εργαλείο του.Τώρα θα μου κρατάει μούτρα
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Καλά λέω είστε αχινοί. Εσύ γλυκουλι addict40 δεν κατάλαβες καν τι έγραψα στο Υ.Γ.. άντε να το ξαναγράψω...οι κακές οι γλώσσες ..πχ. addict40..δεν γλιστράνε σε βρώμικες πουτσες!!!
Άντε να το πω απλά..έλα να μου πάρεις μια πίπα να δεις γιατί γράφω αυτά που γράφω... μα είναι δυνατόν να έχετε τόσο χαμηλό εγκεφαλικο κέντρο βάρους???
Άντε δεν γράφω άλλο γιατί μιλάω σε κακούς μαθητές...μάλλον τεχνικό λύκειο πήγατε!!
Φιλάκια τσογλανοι.
Άντε να το πω απλά..έλα να μου πάρεις μια πίπα να δεις γιατί γράφω αυτά που γράφω... μα είναι δυνατόν να έχετε τόσο χαμηλό εγκεφαλικο κέντρο βάρους???
Άντε δεν γράφω άλλο γιατί μιλάω σε κακούς μαθητές...μάλλον τεχνικό λύκειο πήγατε!!
Φιλάκια τσογλανοι.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.796
Το γυαλίζεις το πόμολο Νίκο;Καλά λέω είστε αχινοί. Εσύ γλυκουλι addict40 δεν κατάλαβες καν τι έγραψα στο Υ.Γ.. άντε να το ξαναγράψω...οι κακές οι γλώσσες ..πχ. addict40..δεν γλιστράνε σε βρώμικες πουτσες!!!
Φιλάκια τσογλανοι.
Το γυαλίζεις ;
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
ΧαχαχαχαχαχαχαχΤο γυαλίζεις το πόμολο Νίκο;
Το γυαλίζεις ;
Black japan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φιλε μου η Εβιτα μπορείς να μου πεις που ειναι;;Έχχει δυο τσέxες φωτιά και μια ολλανδέζα πιο γεμάτη. Τιμές 80 +20 πρωκτός. ΧΧώρος καλούτσικος. Eχtended ωράριο έως τις 22:30, Η χοντρή μετονομάστηκε σε Κατερίνα !
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.796
Πέρα από την πλάκα .Χαχαχαχαχαχαχαχ
Σταματήστε να γράφετε τέτοιες παπατζες σε όλα τα νήματα εσεις οι πιτσιρικάδες.
Ότι φαντασίωση έχετε στη μαλακία δεν χρειάζεται να την παρουσιάζεται πραγματικότητα.
Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμησι.
Η άλλη της έχουν φύγει τα πετσακια από τα χέρια να βαράει 10 μαλακίες την ημέρα για να πάρει ένα 100ρικο και πήγες εσύ στο τέλος και είδε την γυαλισμενη σου και την λιγουρευτηκε..δεν κρατιόταν μέχρι να τα καταπιεί.
Αυτά καθίστε να τα λέτε μεταξύ σας εκεί στα 4all που πίνετε τα φρέντο σας ,μην παίζετε με τον πόνο του κόσμου εδώ μέσα ..
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 713
- Πόντοι
- 81
ΒούλγαρηΚαλησπέρα φιλε μου η Εβιτα μπορείς να μου πεις που ειναι;;
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Γλυκιά μου, ξέρω πραγματακια για σένα...Πέρα από την πλάκα .
Σταματήστε να γράφετε τέτοιες παπατζες σε όλα τα νήματα εσεις οι πιτσιρικάδες.
Ότι φαντασίωση έχετε στη μαλακία δεν χρειάζεται να την παρουσιάζεται πραγματικότητα.
Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμησι.
Η άλλη της έχουν φύγει τα πετσακια από τα χέρια να βαράει 10 μαλακίες την ημέρα για να πάρει ένα 100ρικο και πήγες εσύ στο τέλος και είδε την γυαλισμενη σου και την λιγουρευτηκε..δεν κρατιόταν μέχρι να τα καταπιεί.
Αυτά καθίστε να τα λέτε μεταξύ σας εκεί στα 4all που πίνετε τα φρέντο σας ,μην παίζετε με τον πόνο του κόσμου εδώ μέσα ..
Black japan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Και εγω την ψαχνω δεν μπορω να την βρωΣε αυτήν τι Μαριάνα πως μπορούμε να πάμε;;;
Την γνωριζω απο το 2006 και μετα μου κλεψανε το τηλέφωνο και εχασα τα παντα
Τελευταία φορα ειχα παει στην Τουμπα ειχε μια Ρια.αν το βρεις το θελω.ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει κάπου στο site???Βούλγαρη