You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21

Μικρουλα Valentina - 6944933970
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...

Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία;
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Update:![]()
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...kanesex.com
κάλεσα εγώ: 70ε η μισή 130 μια ώρα.
ΜΑΛΛΟΝ έχει και μασαζ. Νεαρή φωνή.
Περιοχή Παναγία Φανερωμένη.
Έχχει δυο τσέxες φωτιά και μια ολλανδέζα πιο γεμάτη. Τιμές 80 +20 πρωκτός. ΧΧώρος καλούτσικος. Eχtended ωράριο έως τις 22:30, Η χοντρή μετονομάστηκε σε Κατερίνα !Στην Εβίτα έχει τίποτε καλό? Είναι ακόμη αυτή η χοντρή εκεί?
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
καλησπερα φιλε! Τηλεφωνο απο το ιδρυμα μπορεις να στειλεις ;Πήρα Ευα στην Μαριάννα. Καλή φάση, με πολλά γλωσσόφιλα και γλυψήματα. Σκοπεύω να πάρω και Κατερίνα σε διπλό. Αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς να μας πει?
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Σε αυτήν τι Μαριάνα πως μπορούμε να πάμε;;;
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.076
Και εγώ θέλω να πάω μαριαννα πως θα γίνει να πάμε και εμείς.ξερω ότι είναι πριβε κάποιος να μας μπασει.
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Φίλε ξέρω ότι δεν μπορείς να πας, εμένα με ξέρουν χρόνια πρινκαλησπερα φιλε! Τηλεφωνο απο το ιδρυμα μπορεις να στειλεις ;
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Κι εγώ αυτό ξέρω. Δεν νομίζω να άλλαξεΦίλε ξέρω ότι δεν μπορείς να πας, εμένα με ξέρουν χρόνια πριν
ΝεφέληΚαλησπέρα ερώτηση για τους έμπειρους
Απο κρυσταλ τι προτείνετε για πρώτη δοκιμή;
Το πρόβλημα είναι οι περισσότερες υπηρεσίες που δεν δίνουν, όχι οι λιγότερες από αυτές που δίνουν. Μπορείς να πας όπου θέλεις και να τους ζητήσεις να μη σου κάνουν φραπέ αλλά μόνο περάσματα από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλεις.
Το πρόβλημα είναι οι περισσότερες υπηρεσίες που δεν δίνουν, όχι οι λιγότερες από αυτές που δίνουν. Μπορείς να πας όπου θέλεις και να τους ζητήσεις να μη σου κάνουν φραπέ αλλά μόνο περάσματα από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Παιδιά body free θέλω λεπτομέρειες αν έχει πάει κάποιος..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.761
- Πόντοι
- 3.846
Λόγω ημέρας και ονόματος θα είχε πολλές επισκέψεις αυτή σήμερα![]()
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...kanesex.com
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Η Φένια του elegance, είναι η ίδια που ήταν στο crystal ?
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Πάντως έχω να σας πω το εξής, είμαι 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!! Δεν είμαι ο Κλούνεϊ, αλλά βλεπομαι πολυ, εχω ένα αρκετά καλό, χοντρό εργαλείο, πεντακάθαρο πάντα, γυαλισμένο... λοιπόν, πήγα crystal...πήρα ένα κορίτσι από αυτά εκεί...όνομα δεν θα πω...τελευταία ωρα...βραδυ..ειχε ήδη γουστάρει δλδ αρκετές πουτσες μέχρι να πιάσει την δική μου...και αφού μου έκανε το "μασαζ" , έβγαλε μια βρωμοκαυλα, άρχισε να τον παίζει αργά και τον κοίταζε ασταμάτητα..ώσπου έσκυψε και μου έκανε μία από τις πιο πρόστυχες πίπες που έχω ζήσει... βαθιά, υγρή, ο ορισμός της Καυλας.. ώσπου τα πήρε όλα μέσα στο στόμα και πάνω στα χείλη της...μιλάμε τρελάθηκα!! Την πίεσα να μου δώσει τηλέφωνο..αλλά ματαια...δεν ξέρω τι φάση έγινε...αλλά εγώ άδειασα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της!!!