Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Η κοντή που λες είναι η χουανιτα διάβασε κριτικές πρώτου πας
Η χουανιτα λείπει εδώ και μήνες φίλε και έχω ανεβάσει κριτική μαζί της παλιοτερα ξέρω πως είναι οπότε δικό σου λαθις

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Προτείνετε καμία βυζαρου σε αυτήν την βάρδια ευχαριστώ

Γιώργος69

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Γνωρίζουμε κάτι;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
Γνωρίζουμε κάτι;
οι φωτο παντως ειναι φεικ.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Πέρασμα από sex and the city 2 καινουριες κολομβιανες σλλσνοχι σκουρες μια Συλβία νομίζω με ωραίο κωλο λεπτή και μια άλλη ακωλη και γενικα χαλια.
Στο ποιοσον ήταν μισ κοντουλα κσλουτσικη καινουρια πάλι οχι αυτή που λεει το άλλο σάιτ.
Red light και golden lips Maya και μια κελλυ οι πιο άσχημες που εχω δει το τελευταίο καιρο.
Και περασμα με μελανιε που. Ήθελα από παρανταις παω να κάνω κριτική πολυ ωραίο κορίτσι αυτή κι δεν βιαζόταν
Δοκίμασα Συλβία όντως έχει φοβερό κωλο από τους καλύτερους. Το βυζι σιλικόνατο πολύ fake δεν μαρεσε.
Συμμετοχή τυπική, ακολουθεί βέβαια οδηγίες και είναι με το χαμόγελο. Πιπα καλή με προσπάθειες για dt. Γενικά για την κωλαρά αξίζει μια φορά για δεύτερη ίσως....

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Η χουανιτα λείπει εδώ και μήνες φίλε και έχω ανεβάσει κριτική μαζί της παλιοτερα ξέρω πως είναι οπότε δικό σου λαθις
Η χουανιτα δουλεύει κανονικά πρωί δεν κάνω κάνενα λάθος πέρασα και είδα επίσης και γώ έχω ανεβάσει κριτική!!!επισης για ποιο λάθος μιλάς ; Δεν σε καταλαβαίνω ;

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Επισκεψη στην μαυρουλα Εμμυ, την ξαναειχα πληρωσει την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει, μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις και ειπα να την ξαναδοκιμασω, μιας και ειναι σπανιο κομματι σε αυτη την χαβουσομπουρδελοσαλονικα... εμφανησιακα μουναρα μαυρη ψιλη με ολο το πακετο...
Αφου την ειδα μεσα σε ενα ωραιο σεξι συνολακι που φορουσε, περασα στα ενδοτερα, η τσατσα αρχισε να λεει το μενου, ποιο μενου τελικα ουτε που καταλαβα, μιας και η κοπελα δεν κανει τιποτα, λεει αρχικη 40€, 50€ χαλαρο με μασαζακι.... ακαποτη πιπα δεν κανει, 69 δεν κανει... εεε τι στον πουτσο κανει.??? μασαζ και ντουζ.??? ...σκονταψα να φυγω, αλλα λεω παρε ενα 40αρι να αδεισουν τα χοντρα....
Η επαναληπτικη εμπειρια με την κοπελα ηταν μακραν διαφορετικη απο την προηγουμενη φορα, προκαταρτικα καθολου, καποτα πριν καν σηκωθει το καυλι, και το κερασακι.??? το μουνι της βρωμουσε με το καλημερα, ιδιως στα 4αρα, ειχα χρονια να αντικρυσω τοσο βρωμα.... και για αυτο δεν κανει 69... γιατι να το πλενει απο πελατη σε πελατη.??? αφου μπορει να μην το κανει... οποτε και ουτε που το αγγιξα, δεν εβγαλε αυτα που φορουσε, τα βυζια της παλι μεσα, νερουλα με καλη ρωγα, το συνολακι που φοραγε δεν βολευε να πεταξει ουτε το ενα εξω, δυσκολευτηκα και τα παρατησα, ανοιξε το απο κατω μερος στο μουνι της, συμετοχη στο σεξ μετρια, μονο το χαμογελο της καθολη την διαρκεια αξιζε... την εχυσα σχετικα δυσκολα να φυγω απο αυτη την μονοτονια.... Βγενοντας, αλλο συναθλητης κανονιζε μισαωρο ντουζ με την κοπελα.... ευτηχως να πλυνει λιγο το μουνι της για τον επομενο.... γιατι σκουλαμεντρα εκει κατω.....

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.485
Πόντοι
8.296
Επισκεψη στην μαυρουλα Εμμυ, την ξαναειχα πληρωσει την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει, μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις και ειπα να την ξαναδοκιμασω, μιας και ειναι σπανιο κομματι σε αυτη την χαβουσομπουρδελοσαλονικα... εμφανησιακα μουναρα μαυρη ψιλη με ολο το πακετο...
Αφου την ειδα μεσα σε ενα ωραιο σεξι συνολακι που φορουσε, περασα στα ενδοτερα, η τσατσα αρχισε να λεει το μενου, ποιο μενου τελικα ουτε που καταλαβα, μιας και η κοπελα δεν κανει τιποτα, λεει αρχικη 40€, 50€ χαλαρο με μασαζακι.... ακαποτη πιπα δεν κανει, 69 δεν κανει... εεε τι στον πουτσο κανει.??? μασαζ και ντουζ.??? ...σκονταψα να φυγω, αλλα λεω παρε ενα 40αρι να αδεισουν τα χοντρα....
Η επαναληπτικη εμπειρια με την κοπελα ηταν μακραν διαφορετικη απο την προηγουμενη φορα, προκαταρτικα καθολου, καποτα πριν καν σηκωθει το καυλι, και το κερασακι.??? το μουνι της βρωμουσε με το καλημερα, ιδιως στα 4αρα, ειχα χρονια να αντικρυσω τοσο βρωμα.... και για αυτο δεν κανει 69... γιατι να το πλενει απο πελατη σε πελατη.??? αφου μπορει να μην το κανει... οποτε και ουτε που το αγγιξα, δεν εβγαλε αυτα που φορουσε, τα βυζια της παλι μεσα, νερουλα με καλη ρωγα, το συνολακι που φοραγε δεν βολευε να πεταξει ουτε το ενα εξω, δυσκολευτηκα και τα παρατησα, ανοιξε το απο κατω μερος στο μουνι της, συμετοχη στο σεξ μετρια, μονο το χαμογελο της καθολη την διαρκεια αξιζε... την εχυσα σχετικα δυσκολα να φυγω απο αυτη την μονοτονια.... Βγενοντας, αλλο συναθλητης κανονιζε μισαωρο ντουζ με την κοπελα.... ευτηχως να πλυνει λιγο το μουνι της για τον επομενο.... γιατι σκουλαμεντρα εκει κατω.....
Δεν ντρέπονται να πληρώνονται και να βρωμάνε; :think:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Ρε μπαμια, τι ασυναρτησιες ειπα? ΟΣΟΙ πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι ξερουν οτι η τσατσα ειναι για τον πεο. τι θες, να τα ξαναλεμε?
Ρε στοκε θα την ειχε διωξει εδω και αρκετα χρονια, αλλες τσατσαδες παρακαλανε για να δουλεψουν με αυτη τι κοπελα.
Εχει τυχη βραδυ που δουλευε μαζι της αλλη τσατσα, να την κραζει στο κουζινακι με ανοιχτη πορτα γιατι ειχε χλιαρο νερο... και να της λεει μαλιστα αν ξανα επαναληφθει θα εχουμε αλλα.
Την ξανθια τσατσα λεω που ειναι τα βραδια για οσους ξερουν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Όχι σε ένα ,σε 3 έφαγα .
Αλλά θα επανέλθω ,περιμένω να εκτίσω την ποινή μου .
1)στα εσκορτ χάρη στον μαλακα Kwst26.
2)στην ανατολική Θεσσαλονίκη χάρη στον μαλακα Kwst26.
3) και το καλύτερο,αφού έφαγα το βρισιμο της ζωής μου και ενώ είναι το νήμα που κινούμαι περισσότερο (πιάτσες) χάρη πάλι στον μαλακα kwst26 και στις φοβερές αποφάσεις που παίρνονται από το σάιτ ,ήρθε ο μαλακας και εκεί αφού μας έβρισε όλους και χάρη στα καλά παιδια των εσκορτ που βρήκαν την ευκαιρία να με χτυπήσουν κάτω από την μέση με αναφορές , κρίθηκε ότι δεν έχει σημασία άμα σε βρίζουν ,βρίζουν όλα τα μέλη του νήματος και σπαμαρουν αλλά αν έχεις καλή συμπαράσταση στις αναφορές μπαναρεις όποιον θέλεις.

Αυτά για την ιστορία να ξέρουν και οι υπόλοιποι τι γίνεται και χωρίς να θέλω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα .
Φιλάκια Κώστα καλές επισκέψεις .
Για να σε :shower: παντου φιλε, κατι θα κανεις κι εσυ :coffee:

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.227
Πόντοι
6.135
Για να σε :shower: παντου φιλε, κατι θα κανεις κι εσυ :coffee:
Η αλήθεια είναι δεν έκανε. Ο άλλος έβριζε μάνες, ξεκίνησε να μας λέει πως μια πρώην του έκανε τρίο μ' αυτόν και έναν φίλο του γιατί τον αγαπούσε αλλά ένα τηλέφωνο δεν έδωσε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
Η αλήθεια είναι δεν έκανε. Ο άλλος έβριζε μάνες, ξεκίνησε να μας λέει πως μια πρώην του έκανε τρίο μ' αυτόν και έναν φίλο του γιατί τον αγαπούσε αλλά ένα τηλέφωνο δεν έδωσε.
Όχι και με φίλο ...
Πληρώθηκε κιόλας και παινευοταν για αυτό ότι η αραβωνιαρα του τσιμπουκονε άλλον και κοιτούσε τον Κωστάκη στα μάτια ,αυτό λέει είναι καψούρα ..ποιος ξέρει ποιος σαπιοκοιλιας τον έδωσε κανένα 20ρικο τους κέρασε και από ένα φρέντο από τα 4all και όλα καλά .
Η απόλυτη έννοια της ξεφτίλας να βγάζεις την γκόμενα και μέλλουσα αραβωνιαρα σου στη βίζιτα για να πάρεις τσιγάρα ,26 χρονών παιδί .

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Πριν λίγες μέρες στο βίλλα ερώτικα - απόγευμα.....μία 2τσά, πολύ καλό μωρό.....καινούργια είναι??
Καθόλου μεγάλη.....κορίτσι σαν τα κρυα τα νερά!!!

Έτυχε???

Ξέρει κάποιος κάτι? Ξένο πρέπει να είναι, αλλά μιλούσε ελληνικά....αυτό να βάλουν εκεί μέσα για χωσέ βουέρβο!!!:rockon:

Grkav

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Πριν λίγες μέρες στο βίλλα ερώτικα - απόγευμα.....μία 2τσά, πολύ καλό μωρό.....καινούργια είναι??
Καθόλου μεγάλη.....κορίτσι σαν τα κρυα τα νερά!!!

Έτυχε???

Ξέρει κάποιος κάτι? Ξένο πρέπει να είναι, αλλά μιλούσε ελληνικά....αυτό να βάλουν εκεί μέσα για χωσέ βουέρβο!!!:rockon:
Βίλλα ερωτικά πριν καμιά δέκα και βάλε χρόνια Αντριάννα Ισπανία με τατού στα πόδια πιστόλια τι μουνι θεέ μου.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
Ρε στοκε θα την ειχε διωξει εδω και αρκετα χρονια, αλλες τσατσαδες παρακαλανε για να δουλεψουν με αυτη τι κοπελα.
Εχει τυχη βραδυ που δουλευε μαζι της αλλη τσατσα, να την κραζει στο κουζινακι με ανοιχτη πορτα γιατι ειχε χλιαρο νερο... και να της λεει μαλιστα αν ξανα επαναληφθει θα εχουμε αλλα.
Την ξανθια τσατσα λεω που ειναι τα βραδια για οσους ξερουν.
Στοκε θες μηπως και σκρινσοτ απο συνομιλια μαζι της π την κραζει? Τεσπα κουρασαμε.

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
326
Πόντοι
290
Μεσημεράκι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Γύρισα τα μισά μαγαζιά, ελάχιστος κόσμος, ελάχιστες ελκυστικές επιλογές και πρόγραμμα σε σχέση με το άλλο site ότι να' ναι. Περιοχή Las Vegas, πλην Βλάντας τίποτα που να πείθει. Για τους μερακλήδες, Πέτρου Ερημίτη 3B μια Κέλλυ που δίνει κώλο στα 50, αλλά η εμφάνιση είναι αποτρεπτική (πολύ γεμάτη και ηλικία 50+). Στο 5 μία λεπτοκαμωμένη λατίνα, όχι κάτι σπουδαίο. Ένα ενδιαφέρον ρωσιδάκι στο παλιό στούντιο της Έφης με ελεύθερο στοματικό στα 40. Η Ναταλί στο Godiva, αλλά ανέβηκε πολύ το τιμολόγιο (70 για ελεύθερο στοματικό). Τέλος, μια Στεφανία, μάλλον τσιγγανούλα από Βουλγαρία με τα πάντα όλα (κώλο, ελεύθερο στοματικό), καλή εμφάνιση και ελκυστικές τιμές στο Villa Erotica. Από υπηρεσίες, να πω ευγενικά ότι κακώς κάνει αυτή τη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom