ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.998
- Πόντοι
- 12.756
Τον επανέφερε όλα οκ.kanonika πρεπει ο αντισθενης να τον επαναΦΕΡΕΙ τον τρουμπακη
Τον επανέφερε όλα οκ.kanonika πρεπει ο αντισθενης να τον επαναΦΕΡΕΙ τον τρουμπακη
να δω τωρα πως θα ξαναμπει με κλωνο που εγω προσωπικσ θα τον περιμενω ...η πλακα ηταν που ελεγε οτι με δανεισε εμενα ο πειναλας που δεν δουλευει ...και περιμενει χαρτζιληκι απο την μανα τουΤον επανέφερε όλα οκ.
Είσαι μαλάκας και συ?να δω τωρα πως θα ξαναμπει με κλωνο που εγω προσωπικσ θα τον περιμενω ...η πλακα ηταν που ελεγε οτι με δανεισε εμενα ο πειναλας που δεν δουλευει ...και περιμενει χαρτζιληκι απο την μανα του
ρε μιλας σοβαρα ειμαι 54 χρονων και ελεγε οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι οτι με ταιζε ....εγω δεν αναφερα τιποτα προσωπικο τουΕίσαι μαλάκας και συ?
Ρε συ δεν λέμε προσωπικά...
Ξεκόλλα μαν.
Στο προηγούμενο μύνημα δεν λες προσωπικά στοιχεία?ρε μιλας σοβαρα ειμαι 54 χρονων και ελεγε οτι μπορεις να φανταστεις ....εγω δεν αναφερα τιποτα προσωπικο του
τελος παντων δεν εχει νοημα θεος σχωρεστονΣτο προηγούμενο μύνημα δεν λες προσωπικά στοιχεία?
Ηρέμησε,πάμε παρακάτω.
η ομαδα χθες ηταν αλλα νταλα φοβαμαι καμψη το επομενο διαστημαΗ κάμψη έγινε στην αρχή.τελος παντων δεν εχει νοημα θεος σχωρεστονη ομαδα χθες ηταν αλλα νταλα φοβαμαι καμψη το επομενο διαστημα

Εσύ ακόμα έρχεσαι?Η κάμψη έγινε στην αρχή.
Τώρα σειρά έχει ο σκληρός σοδομισμός των καναρινιών.
![]()

τι παιχτηκε με φιλαρακι τρουμπα?Εμονικος καραγκιοζης μας χαιρέτησε,αλλά τη πληρωσε και Τρούμπακης![]()
Oλα οκ μαν τώρατι παιχτηκε με φιλαρακι τρουμπα?
Εισαι σιγουρος;Γιατι και ο αλλος φαινεται οτι εχει επανελθει αμα κοιτας αν μπορεις να ανοιξεις προσωπικη συνομιλια μαζι του....Τον επανέφερε όλα οκ.
μαλλον ειχαν 48ωρη τιμωριαΕισαι σιγουρος;Γιατι και ο αλλος φαινεται οτι εχει επανελθει αμα κοιτας αν μπορεις να ανοιξεις προσωπικη συνομιλια μαζι του....
ποιος πουστης ειναι ο αλλος?Εισαι σιγουρος;Γιατι και ο αλλος φαινεται οτι εχει επανελθει αμα κοιτας αν μπορεις να ανοιξεις προσωπικη συνομιλια μαζι του....
η χειροτερη ορθογραφια με την βοηθεια κορεκτορα μαλιστα....ποιος πουστης ειναι ο αλλος?
Αμα ασχολεισαι με τα σκατα λερωνεσαι τυπε....η χειροτερη ορθογραφια με την βοηθεια κορεκτορα μαλιστα....
ολα ρολοι τυπε μου....εγινε μια ατασθαλεια
newspao.gr
Ρε είσαι σούρας?Με Τσαρουχα το ΑΕΚ-ΠΑΟ . Φαινεται οτι μετα την ηττα απο τον Αρη ανοιξε η ορεξη στο συστημα Λιολιου να σπρωξουν το γαυρο για το πλεονεκτημα εδρας