Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Ελα τελιωνε....παρε μπουλο.
Η Φιόνα στην πιάτσα έχει την ομοιότητα και εσύ την χάρη
250px-Τροχονόμος_Βαρβάρα_(εξώφυλλο).jpg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Ανοιχτό το Venus απόψε μετά από πολύ καιρό του οποίου η ταμπέλα έχει κατέβει βεβαίως και προφανώς θα μπει καινούργια με άλλο όνομα πιθανολογω...δεν κατέβηκα καθόλου όμως γινόταν χαμός σε όλη την περιοχή, μου θύμισε εποχές προ covid θα έλεγα αν και Παρασκευή και σχεδόν όλα τα σπίτια ανοιχτά.
Είπαμε παραδοσιακός μπουρδελιαρης Παρασκευή και Σάββατο νύχτα δεν πάει στο μπουρδέλο αλλά απόψε δεν ήταν ούτε για τσάρκα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.721
Πόντοι
456
Ανοιχτό το Venus απόψε μετά από πολύ καιρό του οποίου η ταμπέλα έχει κατέβει βεβαίως και προφανώς θα μπει καινούργια με άλλο όνομα πιθανολογω...δεν κατέβηκα καθόλου όμως γινόταν χαμός σε όλη την περιοχή, μου θύμισε εποχές προ covid θα έλεγα αν και Παρασκευή και σχεδόν όλα τα σπίτια ανοιχτά.
Είπαμε παραδοσιακός μπουρδελιαρης Παρασκευή και Σάββατο νύχτα δεν πάει στο μπουρδέλο αλλά απόψε δεν ήταν ούτε για τσάρκα
έχει πέσει πολύ αγαμία στην πόλη χαχαχ..και σάββατα βράδυ ίδιος χαμός,όντως αυτές τις 2 μέρες πιάτσα κ μπουρδέλα στάνταρ πετυχαίνεις γνωστό αν κατέβεις

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Βλεπω το μενου στο αλλο σαιτ για σημερα βραδυ, Αμυ καινουρια μαυρουλα, γαζελοφενεται... Τζουλιετα παστακι φενεται... και Μαριαννα μουνοφενεται.... για να ιδουμε.... που θα το βουτηξω... :think:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Καλημέρα παιδια έκανα χθεσινή βόλτα με φίλο, κατά της 03:00 ξεκινήσαμε το βράδυ μετά από 3 μήνες αποχής και πηγαμε κυριολεκτικά σε όλα τα σπιτακια γιατί παντα ρωτάω εδώ μέσα και δεν με λέει κανεις τι παιζει στα σπιτακια που δεν πηγα ποτε στου ερημίτη μεριά και μινωταυρου μεριά. Δεν πηγα μόνο ινκόγκνιτο στο house d a more τρίδυμα ένα ακόμα εκεί κοντά στο ινκόγκνιτο στο μπελαρους στο hot lady αυτά.

Δεν μας άνοιξαν στο las Vegas στο τέρμα δεξιά στη αρχή έτσι όπως μπαίνεις από ερημιτη. Κλειστό ήταν ποισον και νομίζω και ινκόγκνιτο και bad girls

Και λοιπόν ξεκινάμε πηγαμε πρωτα παρανταις όπου είδαμε τη ρουμπι και ήταν όπως στη φωτο αλλά έφαγα φόλα έχω και κρητική και ο φίλος είδε τη ντανιελα και πηγε παλι εφαγε φόλα τον είπε απλά έχεις μεγάλο πουλι και τον απέφευγε και σε 6 λεπτά ακριβώς βγήκε από το δωμάτιο γιατί δήθεν πονουσε αλλά εγώ όταν βγήκε τη είδα πολυ χαμογελαστη και τραγουδιστή να βγήκε οπότε έφυγε αχυστος. Κρίμα γιατί σαν οίκος είναι πολυ ωραίος.

Αυτά γιναν στο τέλος της βολτας τώρα να σας πω τι είδαμε στης βόλτες ξεκινήσαμε απο red night (αν είναι αυτό που ανεβαίνεις σε όροφο γιατί τα μπερδευω) δεν είδαμε καμια γιατί ήταν δωμάτιο πηγαμε στο δίπλα red diamond

Όπου δεν είδαμε καμια κοπελα σαν τη μαριανα του σάιτ αλλά ίσως έλειπε σε δωμάτιο.

Γκόλντεν λιπς μετά ήταν μια νταρντανα χαμογελαστη αρκετά ευδιαθετη πρεπει να τη έλεγαν μαριζα ήταν και μια ακόμα μαζί της αλλά δεν βγήκε να τη δουμε έκανε μπάνιο.

Ινσαΐντ είχε μια παολα αδιάφορη αλλά πολυ ευγενική τσατσά αναλύσαμε πολιτικα κρατικά θέματα για όλη τη Ευρώπη.

Σεξ εν δε σιτυ βγήκε μια δεν μας είπε όνομα παραηταν φουσκωτή από πλαστικο βγήκαμε πηγαμε ακριβώς απέναντι από το σεξ εν δε σιτυ αδιάφορη μικρή μαυρομαλλα .

Ρεντ λαιτ ήταν μια σιελ τα κιλά της φαινόταν από μακριά και δε ήταν ομοιόμορφα πανω της .

Βίλλα πριβε ήταν 2 μαυρουλες

Δεν κράτησα ονόματα μια κοκαλιάρα με φουντωτό εξωτικό μαλι και μια νταρντανα με κωλαρα που λίγο ήθελα για να μπω.

Πεταγόμαστε ερημίτη και μπαινουμε σε όλα από μερια μεντουσα ήταν λίγο αδιάφορες και το τέρμα δεξιά κλειστό από τη άλλη μεριά είχε 4-5 ανοιχτα πρωτη φορά και στο δευτερο είχε μια Ρόζα ισπανίδα πολυ ωραίο σώμα και ευδιαθετη.
Δίπλα από αυτό στο 3ο μια πιτσιρικα τη βάφτισαν Ρωσίδα και έκανε πλακα δεν μας άφηνε να φυγουμε ένα κλειστό και από εκείνη τη μεριά και στο τελευταίο ήταν μια μαυρομαλλα Ρουμάνα γυρω στα 45 νομίζω έκανε λίγο χαβαλέ και εκείνη δεν μας άφησε να φυγουμε.

Πάμε στο Λας Βέγκας το πρώτο δεξιά δεν μας άνοιξε ίσως ήταν στο δωμάτιο χωρισ τσατσά στο δίπλα ήταν μια Κάρμεν με τατου πολυ ωραια και απέναντι απο καρμεν μια θεία μαυρομαλλα με κοιλιά φυγαμε .
Κατηφορησαμε και πηγαμε στο χωματόδρομο λογικά μινωταυρου λέγεται εκεί μπήκαμε στα 2 φάτσα κάρτα όπως κατεβαίνεις στο ένα αριστερά αδιαφορη στο δεξιά μια ξανθιά ψιλη χαμογελαστη 40 άρα
Και απέναντι είχε ένα σπιτάκι μόνο του παλι αδιάφορη κοπέλα.

Νικηφόρου ουρανου 24 δεν θυμάμαι καν φάτσα

Νικηφόρου ουρανου 26 η ελενα με τα τατουάζ πολυ μαγκιά αλλά παλι καλά χαμογελουσε ίσως είχε διάθεση και ηταν αρκετά ομορφη

Νικηφόρου ουρανου 28 η Σάντρα και αυτη ευδιαθετη αρκετά.

Βίλλα ερωτικά μια ξανθια Αλεξάνδρα

Αμα μπορουσα και δεν πηγαινα με ρουμπι θα ήθελα να δοκιμάσω τη ισπανίδα Ρόζα στη ερημίτη η τη ελενα από ουρανου και φυσικά τη μαυρη τη δευτερη από bad girls

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Εκεί στο Παρανταϊς ας αλλάξουν πινακίδα και ας βάλουν πινακίδα " ΈΠΙΠΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ" Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Σπέσιαλ προσφορά κομοδίνα πάντως τύπου!
Κρίμα τα χαμένα χρήματα συναδέλφων που σκέφτονται μήπως και πετύχουν κοριτσι λατινα της προκοπής. Από μακριά και ας είναι καλά μουνια κάποιες και ας μένουμε με την σκέψη. Αλλα έχουν υποθει και γραφτεί τόσες φορές και πέφτουν σε παγίδα συνέχεια συναδελφοι

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ειπαμε μακρια απο τα παρανταις... μεχρι και στην επαρχια που εχουν στουντιο και εκει τα ιδια κανουν.
Εγω πιστευω οτι η πολιτικη του μαγαζιου ειναι να σε αναγκασουν να πληρωσεις πιο ακριβα προγραμματα για να περασεις καλα και ανετα απο θεμα χρονου.
δεν νομιζω να ειναι ολες οι κοπελες κομοδινα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Μινι βολτα εν μεσω βροχης, κινηση ελαχιστη, αλλα ειχε, η βροχη δεν σταθηκε εμποδιο για τους συναθλητες να ξεχυθουν στα σοκακια της πληρωμενης ιδωνης....
Ξεκινησα απο Κοροβαγκου 5, η μελαχρινη Τζουλιετα, μα καμια σχεση με την κοπελα που υπαρχει στο αλλο σαιτ, (και ο αλλος στα σχολια γραφει οτι αυτο που βλεπετε αυτο θα συναντησετα :2funny: , γαμω την κηδεια μου, τυφλος ειναι ο πουστης.??? :think:) ποιο ασχημο προσωπο, μεγαλα βυζια μαλλον σιλικονατα, που η τσατσα ελεγε οτι ειναι φυσικα και δικα της, νταρντανα, δεν με κλικαρε. Ν.Ουρανου 11, η αλλη Μαρινα μελαχρινη μουναρα ειναι μονο στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα ειναι αστα να πανε, νταρντανα και αυτη, αγνωριστη με ψιλοχαλια σωμα... παχακια και ψωμακια....να βλεπεις και να απορεις.
Φριξου 9, 2 κοπελες, Σαρα, αδυνατο λιγεροκορμο πουτσομεζεδακι, με καλο στενο κωλαρακι, τσαχπινιαρα, οι φωτος της ειναι αντιπροσωπευτικες.
Και 2η κοπελα, η μαυρουλα Εμυ, σχετικα ψιλη γκομενα με μπουταρες, προσωπο πολυ καλο για μαυρη, οι φωτος της ειναι δικες της με ελαχιστο φωτοσοπ, ή παλαιοτερες, επιδερμιδα απαλη, την πληρωσα και μπηκα στο δωμα, σωματαρα, στα 4αρα ειναι μαγεια η κωλαρα της, τα βυζια της δεν τα ειδα, δεν εβγαλε το πανω μερος, οσο αν και προσπαθησα να την πεισω, μαλλον εχει σταφιδιασμενα βυζια και ντρεπεται, κατι για σιλικονες ελεγε δεν καταλαβα, στο σεξακι το προσπαθησε, αλλα δεν με ενθουσιασε, χαμογελαστη και ευδιαθετη, γενικα δεν εδειξε βυασινη, Ελληνικα δεν μιλαει, Αγγλικα πολυ λιγα. 27 χρονων βραζιλιανα λεει. Γενικα ''καθαρη'' για μαυρη, δεν μυριζε καθολου, ουτε τα μαλια της, μου ειπε να ξαναπαω.!!!!! :think: ...ζητουσε αν εχω whatsup, μαλλον ψαρευει πελατεια.??? Καλο κοριτσακι, αλλα θελει δουλεια ακομα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Ειπαμε μακρια απο τα παρανταις... μεχρι και στην επαρχια που εχουν στουντιο και εκει τα ιδια κανουν.
Εγω πιστευω οτι η πολιτικη του μαγαζιου ειναι να σε αναγκασουν να πληρωσεις πιο ακριβα προγραμματα για να περασεις καλα και ανετα απο θεμα χρονου.

Τα ιδια κανουν και στα μεσαια προγραμματα, δεν καθονται να ασχοληθουν τα παλτα που εχουν φερει, ειναι για σφαλιαρες, μονο μια Λουνα η μιλφαρα αξιζει κατεμε, περναω σουπερ μαζι της.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
225
Πόντοι
1
Και αυτη τα ιδια κανει πλεον!με το ρολοι στο χερι ειναι!!την ειχα στανταρακι απο τοτε που ηρθε αλλα ακυρο απο εμενα με αυτα που κανει!τελευταια φορα με το που μπηκε σε προγραμμα 60€ μου λεει εχεις 10λεπτα!και σε μεγαλυτερο που την ειχα παρει τα ιδια!οπως ημουν εφυγα!στο συγκεκριμενο οικο πρεπει να φερουν κοπελες σαν την Βικτωρια!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Απο προσωπική εμπειρια (αν και εχω σταματησει το αθλημα) λογο του οτι εμενα Μπαχάμες και εκει ηταν φουλ λατινες,το 95% ειναι μουφα.. Πονηρές,μικροβιοφοβικες, και κρυες..ασχολούνται νε το κινητό, δυσκολεύονται στα φιλια. Και δεν μιλάμε μονο για πουτανες αλλα και στη σχεση τους ετσι ακριβώς κανουν... Δυσκολα θα βρεις λατινα να φερεται σαν καθαροαιμη ρωσιδα.. Δεν ξερω και αν υπάρχει... Αλλαξα 6 κολομβιανες μεχρι να πετύχω την 7η που κατι ελεγε... Μακρια απο τις λατίνες παιδια. Εκτός αν καποιος τις εχει απωθημένο

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Μινι βολτα εν μεσω βροχης, κινηση ελαχιστη, αλλα ειχε, η βροχη δεν σταθηκε εμποδιο για τους συναθλητες να ξεχυθουν στα σοκακια της πληρωμενης ιδωνης....
Ξεκινησα απο Κοροβαγκου 5, η μελαχρινη Τζουλιετα, μα καμια σχεση με την κοπελα που υπαρχει στο αλλο σαιτ, (και ο αλλος στα σχολια γραφει οτι αυτο που βλεπετε αυτο θα συναντησετα :2funny: , γαμω την κηδεια μου, τυφλος ειναι ο πουστης.??? :think:) ποιο ασχημο προσωπο, μεγαλα βυζια μαλλον σιλικονατα, που η τσατσα ελεγε οτι ειναι φυσικα και δικα της, νταρντανα, δεν με κλικαρε. Ν.Ουρανου 11, η αλλη Μαρινα μελαχρινη μουναρα ειναι μονο στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα ειναι αστα να πανε, νταρντανα και αυτη, αγνωριστη με ψιλοχαλια σωμα... παχακια και ψωμακια....να βλεπεις και να απορεις.
Φριξου 9, 2 κοπελες, Σαρα, αδυνατο λιγεροκορμο πουτσομεζεδακι, με καλο στενο κωλαρακι, τσαχπινιαρα, οι φωτος της ειναι αντιπροσωπευτικες.
Και 2η κοπελα, η μαυρουλα Εμυ, σχετικα ψιλη γκομενα με μπουταρες, προσωπο πολυ καλο για μαυρη, οι φωτος της ειναι δικες της με ελαχιστο φωτοσοπ, ή παλαιοτερες, επιδερμιδα απαλη, την πληρωσα και μπηκα στο δωμα, σωματαρα, στα 4αρα ειναι μαγεια η κωλαρα της, τα βυζια της δεν τα ειδα, δεν εβγαλε το πανω μερος, οσο αν και προσπαθησα να την πεισω, μαλλον εχει σταφιδιασμενα βυζια και ντρεπεται, κατι για σιλικονες ελεγε δεν καταλαβα, στο σεξακι το προσπαθησε, αλλα δεν με ενθουσιασε, χαμογελαστη και ευδιαθετη, γενικα δεν εδειξε βυασινη, Ελληνικα δεν μιλαει, Αγγλικα πολυ λιγα. 27 χρονων βραζιλιανα λεει. Γενικα ''καθαρη'' για μαυρη, δεν μυριζε καθολου, ουτε τα μαλια της, μου ειπε να ξαναπαω.!!!!! :think: ...ζητουσε αν εχω whatsup, μαλλον ψαρευει πελατεια.??? Καλο κοριτσακι, αλλα θελει δουλεια ακομα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , κρίμα τη τζουλιετα φαινοταν καλό.
Οσον αφορα την Ammy ποσο κοστισε το παράβολο φιλος?
Ειναι απαυτες τις καινούργιες που ξεκιναν απο 50 ή οχι?

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Είδα αυτή τη Βαρβαρα πολυ τουμπανο φαινόταν έχει περασει κανεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , κρίμα τη τζουλιετα φαινοταν καλό.
Οσον αφορα την Ammy ποσο κοστισε το παράβολο φιλος?
Ειναι απαυτες τις καινούργιες που ξεκιναν απο 50 ή οχι?
Απο 40 ξεκιναει. Με τζουλιετα και εγω ξενερωσα μολις την ειδα, αυτη και η Μαριανα, καμια σχεση στην πραγματικοτητα.

Μεσα δεν ξερω, μπορει να κανουν παπαδες, αν δεν δωσει πρασινο φως ο blastbeat, δεν μπενω.!!!!! :2funny:

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Εμπειρια πρωταρη στα 27
Φευγω απο επαρχια και αφου πληρωνομαι στο καλοχωρι για μια δουλεια, πεταγομαι να "τριμαρω" τα λεφτα σε κανα κοριτσι.
Εψαχνα την Χουανιτα αλλα με ειπαν οτι εφυγε πριν 3 μηνες. Μπαινοβγαινει μια αγνωστη ξανθια, μικρη αλλα δεν εδωσα σημασια και εφυγα. Μπαινω ***** για να βρω την επομενη "αγαπημενη". Αποφασισω για την Crystal στο golden lips.

Μπαινω μεσα και καθομαι στον καναπε. Αβολο μερος. "Τι κανω εδω?" αναρωτιεμαι καθως κοιταζω αμηχανα την τηλεοραση με 2 μετριους κωλους να κουνιουντε ωστε να "βοηθησουν" τον πελατη. "Δεν ταιριαζω σε αυτον τον χωρο. Ειναι για ατομα με περισσοτερες δυσκολιες στην ζωη τους απο εμενα. Μηπως να φυγω?"
Βγαινει η κυρια και συμπεριφερομαι ζεστα με χαμογελο ελπιζοντας να μου φερθουν το ιδιο ωστε να μην ξενερωσω και κομπλαρω.

10/10 Υποδοχη...
Η κυρια (τσατσα) πολυ χαλαρη, στεκεται ακριβως μπροστα μου.
-Εχουμε την Crystal απο Βραζιλια. (λατινα)
Βγαινει μια κοριτσαρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες και χαμογελαστη. Ερχεται κατα πανω μου, ετοιμαζομαι να σηκωθω και μου δινει το χερι της. Σκυβει και με φιλαει σταυρωτα. Καθεται διπλα μου ακριβως και τις εχω και τις 2 κοντα μου.
-Ξεκινα να μου λες απο το πιο ακριβο προγραμμα που υπαρχει και κατεβαινε.
Καταληγω να παρω της 1ας ωρας με 2 φορες και 69. (πιστευοντας οτι συνηθως δεν θα αντεξουμε πολυ, οποτε θα εχω ακομα μια προσπαθεια)
-Πες της δεν θελω ουτε 69 ουτε πιπα, κατευθειαν κανονικο.
Σηκωνομαι να βγαλω την ζακετα απο την ζεστη.
-Σιγα, εδω θα ξεντυθεις? Λεει χαμογελαστα.
-Οχι, εχετε ζεστουλα εδω.

Στο δωματιο...
Περιμενω το πολυ 5 λεπτα στο κρεβατι με το μυαλο μου να τρεχει παντου και ενα ελαφρυ τρεμουλο.
Μπαινει μεσα και πεταω ενα "χολα μπεμπε , κομο εστας". Ξαφνιαζετε, γελαει και μιλαει νομιζοντας οτι γνωριζω ισπανικα.

Φασωμα
Ξεκιναει κανονικα φιλια και μετα απο λιγο σταματαει και απλα αφηνεται να την κανω οτι θελω με το στομα και με τα χερια. Κατεβαζω το χερι μου στην κωλαρα της, σαν ψευτικη. Μεγαλυτερη απο τις φωτο, σφιχτη, απαλη, ιχνος γραμμης, ιχνος ζαρας, ιχνος τριχας σε ολο το κορμι. Ασυναισθητα σηκωνω το χερι με ανοιχτη παλαμη και "πλατς" με δυναμη, της το σφιγκω.
Κανω λιγο πισω και κοιταω την φορμα μου να εχει σηκωθει ενα "αντισκηνο". Μου σηκωνει το κεφαλι και με γυρναει στα βυζια της, κατεβαζει τη ζαρτινιερα να μου τα δειξει. Δεν ειμαι του στηθους αλλα ηταν μικρο, τελειο και η ρωγα δεν ηταν αντιαισθητικη οπως αλλες. Τα φιλαω μαζι με το σκουλαρικι.

Γυρναει να τα βγαλει, της βγαζω το σουτιεν. Δυσκολευτηκα για λιγα δευτερολεπτα γιατι δεν ξερω απο σουτιεν.
Με τραβαει το χερι, ξαπλωνει και με θελει πανω της. Φιλια παντου για λιγο και γυρναει στα 4 να με δειξει τι κρυβει απο κατω. Πολυ καλο θεαμα, καθολου αντιαισθητικο, δεν ακουμπησα πολυ ομως παρα μονο κωλομαγουλα τα οποια δεν τα αφησα σε ησυχια. Πηγαινω απο πανω της να φιλησω λαιμο, να πιασω μαλλι και καρφωνω με ελαφριες κινησεις το μπουτσο μου αναμεσα στον κωλο της. Δεν εχω βγαλει τιποτα, τα φοραω ακομα ολα.

Διαρκεια περιπου 5 λεπτα

Πιπα
Κανω πισω να τα βγαλω, μου βαζει το προφυλακτηκο με ενα γρηγορο και παραξενο ρουφηγμα χωρις να νιωσω τιποτα. Την αφησα να κανει λιγο πιπα και την πιεσα μερικες φορες με δυναμη να πνιχτει, κρατοντας την απο μαλλια και απο προσωπακι. Ασυνειδητα και αυτο, χωρις να γνωριζω αν επιτρεπεται.
Δεν νιωθω τιποτα οποτε την σταματαω και συνεχιζω.

Doggy, το περιβοητο
Καλη θεα, πολυ καλο "γκριπαρισμα" απο τον κωλο.
Τοσα χρονια στις οθονες τα βλεπω ολα μπροστα μου. Ειμαι ο πρωταγωνιστης. Το δεος δεν ηταν μεγαλο, στην εποχη μας οι αντρες εχουμε δει μουνια πολυ πιο ωραια και χιλιαδες περισσοτερα απο μεγαλους πολεμιστες και αυτοκρατορες της αρχαιας εποχης, που αφησαν ιστορια.
Ξερω που να παω, το χωνω αργα και σταθερα ελπιζοντας οτι θα ελεγξω την κατασταση που "τελειωνουν γρηγορα ολοι".
Δεν νιωθω τιποτα, συνεχιζω μεσα. Κολλαω με δυναμη ανοιγοντας τα κωλομαγουλα της να μπω οσο πιο βαθεια γινεται.
Σε δευτερολεπτα χτιζω σιγουρια, αυτοπεποιθηση και σαν αθλητικο παλικαρι βγαζω τον εαυτο μου ασπροπροσωπο. Ξεκιναω να "σφυροκοπαω", οπως το λετε εδω, με ολη την ταχυτητα και την δυναμη μου, με ψυχη. Βρισκω τον ρυθμο ευκολα. Δεν την αφησα για 10-15 λεπτα συνεχομενα.
Αρχισα να ποναω απο κατω απο την πολυ δυναμη, δε σταματησα σαν κοπροσκυλο και τα εδινα ολα χωρις σταματημο. Βιαια με στοχο να πονεσω ή να πονεσει. Σφαλιαρες και σφιξιμο στην κωλαρα καθ'ολη την διαρκεια. Τα κωλομαγουλα της εγιναν τα χαλιναρια.
Αρχισαν τα βογγητα της να αλλαζουν χροια. Δεν με σταματησε και δεν ειπε οχι σε τιποτα.

Ολες τις στασεις
Σταματαω στο μισαωρο για αλλες στασεις (στα πλαγια, αναμεσα της, με ποδια πανω, ποδια κατω κ.α. μετα καουμποισα και τα σχετικα που ειναι απο πανω). Την ριχνω πανω μου, ειμαι στον λαιμο της, την σφιγκω απο τη μεση αγκαλια και την αρχιζω τα γρηγορα.
Κουραζομαι και σταματαω να κουνηθει και λιγο μονη της, προσπαθει πολυ να με κανει να τελειωσω ενω εγω ακομα δεν νιωθω τιποτα.
Γινοντε τα μαλλια της και το σωμα της μουσκεμα στον ιδρωτα. Την φυσαω απαλα να την δροσισω και λιγο. Βγαζει προφυλακτικο και προσπαθει να με κανει να χυσω στα βυζια της, προσπαθει μαλακια, πιπαμ προσπαθω εγω μαλακια, τιποτα.

Ξανα στα 4
Αρχισα να τις κανω κατι παραξενες κινησεις και να "κλανει" το μουνι της, αρχισε να μουσκευει πολυ, δεν μπορουσα να την κρατησω ευκολα.
Μου δινει τα χερια της κατι που ηταν ωραιο, εχεις καλη λαβη και νιωθεις και "δεσιμο" με τη γυναικα.
Εχω πνευμονια που θα αντεχαν και ολονυχτιο μαζι της.
Χτυπαει το κινητο και προειδοποιει για χρονο. Αρχιζει να ανησυχει και να νομιζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με εμενα ή αυτην. Σηκωνω τα χερια χαμογελοντας και της λεω "no problem bebe".
Συνεχιζω για λιγο και καταλαβαινω οτι ο χρονος εφτασε στο τελος του και εγω δεν προκειται να χυσω. Λιγο το αγχος, λιγο η κουραση, λιγο το τελος που πλησιαζει...αρχιζει να μου μαλακωνει και να πεφτει σιγα σιγα, δυσκολα ξαναεμπαινε αμα το εβγαζα.

Τελος
"Μπεμπε" της λεω, και κανω νοημα με τα χερια για τελος.
Παμε στο μπανιο και μπλενομαστε. "Adios" λεω και γελαει, χαιρεταει, φιλακια παλι και φευγει λαχανιασμενη, καταιδρωμενη και ταλαιπωρημενη.

Δεν ξερω πως ενιωσε για αυτο που εγινε. Στην παρεα δεν το περιμεναμε παντως να γινει ετσι.
Πιστευω και ελπιζω να γουσταρε, μπορει να γουσταρε αναγκαστικα επειδη πληρωσα προγραμμα. Μπορει λιγο απ'ολα.
Νεαρο, πολυ καλο μουνι. Ηλικια δεν μπορω να υπολογισω γιατι το κορμι και η κωλαρα που ειχε θελει χρονια δουλειας (ειμαι του γυμναστηριου και εγω ετσι την ειδα). Σιγουρα ειναι κατω των 30-35.

Συμβουλη για τους νεους : κοψτε τη μαλακια και τις τσοντες. Κανει οντως ζημια στον αντρα.
Παιρνω την συγκεκριμενη εμπειρια και αποτελεσμα ως 50-50. Καλη και κακη ταυτοχρονα. Ισως να εφταιγε και το προφυλακτηκο που μηδενιζει την τριβη. Ολα θα επαιξαν τον ρολο τους ομως. Ουτε χωρις την καποτα και το χερι μου δεν εχυσα.
Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να συνεχιζα να προσπαθω να βρω μια καλη κοπελα εξω στην κοινωνια, λεγοντας στον εαυτο μου "κατι βλακες που γαμησαν πρωτη φορα χωρις να πληρωσουν καλυτεροι ειναι απο μενα?" ... θα επελεγα παλι να παω σε μια καλη στα μπουρδελα. Οι συναισθηματισμοι δεν ειναι για τους αντρες και μη κανετε overthinking για το σεξ.
Επομενο κοριτσι : Αλεξια , με περιεργεια για το αν υπαρξει "τελος" την επομενη φορα.
Θα ξαναπαω Crystal, εαν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε :undecided:

Συνημμένα

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    263,1 KB · Εμφανίσεις: 81
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom