kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε πηγές τελικά να μάθουμε κι εμείς αν είχε κίνηση??Καλησπέρα παιδιά! Έχει κίνηση βραδάκι σήμερα;
Τύπε πηγές τελικά να μάθουμε κι εμείς αν είχε κίνηση??Καλησπέρα παιδιά! Έχει κίνηση βραδάκι σήμερα;
Έλα απόψε να γλεντήσουμε !!
Θα σου δώσω τα δικά μου μωράκιτι κρίμα να μην είμαι εκεί, να σου γλύψω τα χύσια από το πρόσωπο, θα ήθελες;
Αν πας σιγουρα ενημερωσεΑύριο απόγευμα, κατά πάσα πιθανότητα , 18:00 λέω να περάσω . Ελπίζω να περάσω όμορφα ξανά .
Τύπισσα τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 για να έχεις υπόψη.6 θα είμαι εκεί στις καμπίνες
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω τέτοια ώρα . Είναι αργά . Αλλά κάποια στιγμή θα το προσπαθήσω να δω αν αξίζειΤύπισσα τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 για να έχεις υπόψη.
καλά που μας το πεςΤύπισσα τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 για να έχεις υπόψη.
Ο Κωστακης?Λίγος κόσμος σήμερα , 2 με πήραν μόνο ! Αλλά ήταν ωραία.. ο ένας συμφορουμιστας και δυνατός
Μπράβο κοπελαρα μου..στους συμφουρμιστες πάντα τα χατίρια..Πήγα λίγο πριν τις 6 σήμερα . Όταν μπήκα είδα μόνο ένα άτομο . Δε με χάλασε καθώς περίμενα παρέα.
Πήγα στις καμπίνες και άλλαξα .
Όταν άνοιξα την πόρτα,μετα από 5 λεπτά, βρέθηκα στα γόνατα με έναν στο στόμα.
Στα 2 λεπτά είχε έρθει και η παρέα . Οπότε ήμουν στα γόνατα με δύο να παίζω με το στόμα μου.
Δεν άντεξα άλλο και γύρισα στα 4 ....σήκωσα το φόρεμα...κατέβασα το στριγκακι και με πήραν εναλλάξ.
Βρέθηκα κάποια στιγμή με τον συμφορουμιστα στο στόμα και τον άλλο πίσω μου.
Μπορώ να πω όμως ο συμφορουμιστας ήταν πιο δυνατός και "σκληρός".
Να περνάμε όλοι καλά πάντα .
Και μια φωτογραφία σημερινή :
![]()
Έλενα εσύ Πότε θα πας;Μπράβο κοπελαρα μου..στους συμφουρμιστες πάντα τα χατίρια..
Υπάρχει περίπτωση αύριο μεσημέρι μωρό μου...Έλενα εσύ Πότε θα πας;