kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.862
- Πόντοι
- 13.515
Τύπε τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00.Έρχεται Παρασκευή βραδάκι για να μαζευόμαστε μπας και γίνει τίποτα… και γνωριστούμε τα μέλη βρε παιδί μου
Τύπε τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00.Έρχεται Παρασκευή βραδάκι για να μαζευόμαστε μπας και γίνει τίποτα… και γνωριστούμε τα μέλη βρε παιδί μου
Τύπε αν δεν το διάβασες τα ζόμπι μαζευόμαστε μετα τις 24:00.καλησπέρα το cinema είναι ανοιχτά ολες της ωρες ?
ναι ρε και εχουν και γυναικες στημενες στα 4 ετοιμες για να τις γαμησεις εσενα περιμενουνκαλησπέρα το cinema είναι ανοιχτά ολες της ωρες ?
Τύπε πηγές τελικά να μάθουμε κι εμείς αν είχε κίνηση??Παίδες καλησπέρα! Υπάρχει σήμερα κίνηση;
Ευχαριστώ!
Τί να μάθουμε; Ότι είναι γεμάτο ζόμπι και πουσταριά ως συνήθως;Τύπε πηγές τελικά να μάθουμε κι εμείς αν είχε κίνηση??
Θα είσαι αποψε;Έπρεπε να μου μιλήσεις. Την πρόσκληση την ανέβασα για αυτό το λόγο . Να περάσουμε όλοι καλά. Δεν το ήξερα ότι ήσουν ο τρίτος στη παρέα. Με τον Latin είχαμε μιλήσει και τον περίμενα !
Έπρεπε να μου κάνεις έστω νόημα. Δε θα σε άφηνα έτσι .
Την επόμενη φορά μη με αφήσεις ....
τα γνωστα ζομπι ητανΤύπε πηγές τελικά να μάθουμε κι εμείς αν είχε κίνηση??
δεν ηρθε η αεροσυνοδος?Ησυχία προς το παρών…
Τσάμπα κατέβηκα κέντρο δλδ... θα κάνω καμιά βόλτα και θα ρθω σε καμία ωραΗσυχία προς το παρών…
Σε περιμενουμε τυπε!Τσάμπα κατέβηκα κέντρο δλδ... θα κάνω καμιά βόλτα και θα ρθω σε καμία ωρα
εσυ που πηδας τις διαφορες Νικολ κλπ πιστευεις οτι δεν εισαι πουσταριο ρε κακομοιρη ;;;Τί να μάθουμε; Ότι είναι γεμάτο ζόμπι και πουσταριά ως συνήθως;
Κανά πιο έξυπνο δεν έχεις να πεις Mr Pride;εσυ που πηδας τις διαφορες Νικολ κλπ πιστευεις οτι δεν εισαι πουσταριο ρε κακομοιρη ;;;
ΟμοιωςΟυφ..Με άναψε η ιστορία..