Είχα περάσει από το συγκεκριμένο χώρο...Νομίζω ένα μελαχροινό Ρουμανάκι, δε θυμάμαι όνομα! 4 κοπέλες παρούσες, η μία μόνο έκανε φουλ, αυτή που μόλις ανέφερα...από GOLDEN SPA, ποια κάνει φουλ ρε παίδες, ξέρει κάποιος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Τη Στεφανία την έχω δοκιμάσει, φίλε μου! Αξίζει και θα την ξαναπροτιμήσω! Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα...Παίδες, επειδή μένω κοντά στο μασατζιο υπάρχει καμία που να αξίζει ή είναι όλες για τα σκυλιά? Κ επίσης αν αξίζει να επισκεφτώ στεφάνια όταν ανέβει. Με ψήνει κάπως!
Όταν λες καλή περίπτωση....Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της....
Πόσα κιλά είναι φίλε??
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.106
Μεθαύριο Τετάρτη απόγευμα έρχομαι στη ΝεάποληΠαίδες, επειδή μένω κοντά στο μασατζιο υπάρχει καμία που να αξίζει ή είναι όλες για τα σκυλιά? Κ επίσης αν αξίζει να επισκεφτώ στεφάνια όταν ανέβει. Με ψήνει κάπως!
θα σ περιμένω ν κανονίσουμε!
δωσε περιγραφηΕπίσκεψη στη Μαριάννα πριν κανένα μήνα παρούσες ένα σωρό Κατερίνα χαρά κάτω των 30 Γιάννα Εύα Ήρα Ζωή +- 40
Ετιμήθη Κατερίνα καλή κοπέλα πολύ καλή συμμέτοχη
χαχαχαχαχαχαχαχαΈχεις πρόβλημα τελικά
Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της.... τιμή μπορούμε να
Μπορείς να μας πεις τιμή?Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της....
Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Το ξερω και σ έχω τσεκάρει ήδη στην ατζέντα για επίσκεψη.. Απ ότι βλέπω κ διαβάζω, οι πιο πολλοί εδώ μέσα με "σπρωχνουν" στο να σ επισκεφτωΜεθαύριο Τετάρτη απόγευμα έρχομαι στη Νεάπολη
θα σ περιμένω ν κανονίσουμε!
Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...
Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10
Θα ξανά προτιμηθεί.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10
Θα ξανά προτιμηθεί.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Αν και δεν συνηθίζω να κακολογω τις κοπέλες , όταν πας να είσαι προετοιμασμένος για μεταβολή εκτός αν σου αρεσει. Η κοπέλα είναι τουλάχιστον 30 κιλά παραπάνω από το νορμάλ . Βέβαια τα πάντα έχουν το αγοραστικό κοινό τους, be prepared.Κόστος ?
Σκιστε με κι ας κλαιω λεει ενα ρητο..Την μαλακια την βαφτισαμε κιμπαριλικι...

Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Να δούμε όταν την επισκεφτείς θα σπρώχνεις κ εσύ άλλους να πάνε η θα ψάχνεις να σπρώξειςΤο ξερω και σ έχω τσεκάρει ήδη στην ατζέντα για επίσκεψη.. Απ ότι βλέπω κ διαβάζω, οι πιο πολλοί εδώ μέσα με "σπρωχνουν" στο να σ επισκεφτω

Furious1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. ΙδωμενΝα δούμε όταν την επισκεφτείς θα σπρώχνεις κ εσύ άλλους να πάνε η θα ψάχνεις να σπρώξειςαυτούς π σε έστειλαν
Τύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτάΚαλημέρα συναγωνιστές,
Δεύτερο μέρος
Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10
Θα ξανά προτιμηθεί.
Σαν τζανκι φαίνετα
Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?
Στα κανονικα μασατζιδικα παντα εισαι με εσωρουχο η σε δινουν αυτη μιας χρησεως εσωρουχο...δεν υπαρχει περιπτωση για γυμνος....εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Ωραία Σε Αναμονή λοιπόν για την ενημέρωσή σουΑδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Ιδωμεν
Ψάχνουμε κ κάποιον πάππου μήπως τον είδε κανένας φίλος