Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.702
Πόντοι
9.195
από GOLDEN SPA, ποια κάνει φουλ ρε παίδες, ξέρει κάποιος?
Είχα περάσει από το συγκεκριμένο χώρο...Νομίζω ένα μελαχροινό Ρουμανάκι, δε θυμάμαι όνομα! 4 κοπέλες παρούσες, η μία μόνο έκανε φουλ, αυτή που μόλις ανέφερα...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.702
Πόντοι
9.195
Παίδες, επειδή μένω κοντά στο μασατζιο υπάρχει καμία που να αξίζει ή είναι όλες για τα σκυλιά? Κ επίσης αν αξίζει να επισκεφτώ στεφάνια όταν ανέβει. Με ψήνει κάπως!
Τη Στεφανία την έχω δοκιμάσει, φίλε μου! Αξίζει και θα την ξαναπροτιμήσω! Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα...

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της....
Όταν λες καλή περίπτωση....
Πόσα κιλά είναι φίλε??

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.094
Παίδες, επειδή μένω κοντά στο μασατζιο υπάρχει καμία που να αξίζει ή είναι όλες για τα σκυλιά? Κ επίσης αν αξίζει να επισκεφτώ στεφάνια όταν ανέβει. Με ψήνει κάπως!
Μεθαύριο Τετάρτη απόγευμα έρχομαι στη Νεάπολη :*
θα σ περιμένω ν κανονίσουμε!

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Επίσκεψη στη Μαριάννα πριν κανένα μήνα παρούσες ένα σωρό Κατερίνα χαρά κάτω των 30 Γιάννα Εύα Ήρα Ζωή +- 40
Ετιμήθη Κατερίνα καλή κοπέλα πολύ καλή συμμέτοχη
δωσε περιγραφη

Vaggosss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της.... τιμή μπορούμε να

Συνάντησα Εύα τις προηγούμενες μέρες στο one Salonica. Καλή περίπτωση χωρίς βιασύνες και ωραίο αισθησιακό μασάζ. Δυο εκτονώσεις στις βυζάρες της....
Μπορείς να μας πεις τιμή?

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
120
Πόντοι
0
Μεθαύριο Τετάρτη απόγευμα έρχομαι στη Νεάπολη :*
θα σ περιμένω ν κανονίσουμε!
Το ξερω και σ έχω τσεκάρει ήδη στην ατζέντα για επίσκεψη.. Απ ότι βλέπω κ διαβάζω, οι πιο πολλοί εδώ μέσα με "σπρωχνουν" στο να σ επισκεφτω

Brianp

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
98
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...

Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10

Θα ξανά προτιμηθεί.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Αν και δεν συνηθίζω να κακολογω τις κοπέλες , όταν πας να είσαι προετοιμασμένος για μεταβολή εκτός αν σου αρεσει. Η κοπέλα είναι τουλάχιστον 30 κιλά παραπάνω από το νορμάλ . Βέβαια τα πάντα έχουν το αγοραστικό κοινό τους, be prepared.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.272
Πόντοι
3.556
Το ξερω και σ έχω τσεκάρει ήδη στην ατζέντα για επίσκεψη.. Απ ότι βλέπω κ διαβάζω, οι πιο πολλοί εδώ μέσα με "σπρωχνουν" στο να σ επισκεφτω
Να δούμε όταν την επισκεφτείς θα σπρώχνεις κ εσύ άλλους να πάνε η θα ψάχνεις να σπρώξεις:fuck1: αυτούς π σε έστειλαν

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
120
Πόντοι
0
Να δούμε όταν την επισκεφτείς θα σπρώχνεις κ εσύ άλλους να πάνε η θα ψάχνεις να σπρώξεις:fuck1: αυτούς π σε έστειλαν
Αδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Ιδωμεν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.335
Πόντοι
1.056
Καλημέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από κρυσταλ και συγκεκριμένα με Ρουμπίνι προ ημερών.
Όμορφη αρκετα για εμενα, με ωραίο κωλο. Μπήκε έμεινε απευθείας με το στρινκ και άρχισε την μαλαξη και τον διάλογο. Έχεις ξανά έρθει.. από που είσαι.. κτλ..
Μασαζ πρώτο μέρος καλό, χαλαρωτικό, γνωριμίας όπως πρέπει.
Ένιωσε άνετα με την παρουσία μου κ άρχισε και αυτή να χαϊδεύει κάποια στιγμή τον που..ο.. αναμεσα απο τα πόδια αλλά με καυλα, και με εφτασε σε σημείο να στάζει πριν γυρίσω, γούσταρε να την αγγίζω και εγώ..τέτοια ώστε να γίνει αισθητό πως καυλωνει κ αυτή..
Δεύτερο μέρος
Άρχισε με σχόλιο για το οτι της αρέσει που ειναι τόσο σκληρός.
Δεν άφησε κανένα σημείο χωρις επεξεργασία. το στρινκ το δικό της ήταν μούσκεμα...
Στα του τελείωμα με.κοιταει στα μάτια κ μ λέει θέλω να χυσεις για μένα..
Κ εκει εξερράγη ο πύραυλος...

Συνολικη εμφάνιση 9/10
Πρώτο μέρος 9/10
Δεύτερο μέρος 9,4/10

Θα ξανά προτιμηθεί.
Τύπε παίζει να είσαι ο μοναδικός που του συμβαίνουν αυτά

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Σαν τζανκι φαίνετα

καλημερα!να ρωτησω εκτος απο τα κλασσικα ελαιοτριβεια ξερουμε κανενα που να κανεις μασαζ γυμνος? σε δικο της χωρο η καταστημα? ευχαριστω
Γιατι γινετε μασαζ ντυμενος?Τι εννοεις?

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
εννοω να μην εχει απαραιτητα φραπε.. στα κανονικα μασαζιτδικα κανεις με εσωρουχο. αντε και σε 2-3 μιας χρησης..αυτο εννοω.
Στα κανονικα μασατζιδικα παντα εισαι με εσωρουχο η σε δινουν αυτη μιας χρησεως εσωρουχο...δεν υπαρχει περιπτωση για γυμνος....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.272
Πόντοι
3.556
Αδερφέ δε προμοταρω καμία. Διαβάζω σχόλια.αν δεν την επισκεφτώ δε θα ξέρω αν αξίζει η οχι.οπότε για να μάθω πρέπει να πάω. Όταν πάω θα γράψω κριτική για το αν άρεσε σε μενα η όλη φαση ή όχι. Εξ άλλου τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Ιδωμεν
Ωραία Σε Αναμονή λοιπόν για την ενημέρωσή σου

Ψάχνουμε κ κάποιον πάππου μήπως τον είδε κανένας φίλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom