alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Θα τα βλεπει αυτα ο Μαυρογενιδης και θα παθαινει νευρικο γελιοΚαλά γι' αυτό έγινε η όλη ιστορία;![]()
Θα τα βλεπει αυτα ο Μαυρογενιδης και θα παθαινει νευρικο γελιοΚαλά γι' αυτό έγινε η όλη ιστορία;![]()
Στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα πέταξε μέσα κροτιδα τότε, όχι κοντά σε παίχτη, απλά μέσα.... έτσι να δούμε πόσο μάγκες θα είναι τα παχθδερμα και οι γλυφτες τουςΡε τυπε ολοι το ξερουν οτι ξεφτυλιστηκαν...στο πεταλο πεσανε απειρες κροτιδες στο πρωτο ημιχρονο...αλλα ουτε εμεις κουφαθηκαμε, ουτε αυτοι φυγανε...γιατι κερδιζαν 0-1...μολις εγινε το 1-1 και ειδαν την πουτσα να ερχεται, φυγανε τρεχοντας....
Δηλαδη υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος στην ελλαδα που νομιζε οτι η κροτιδα επεσε πανω στο χουανκαρ??!?
ααααχαχαχαχαχχαχχχαααχαχαχαχαχαΌντως,μπορεί κι αυτός να μιλούσε με τίποτα φανταστικές γκόμενες στην άλλη άκρη της γης
Αυτό εννοώ όταν λέω, ότι δεν θέλει ερώτημα...Επαναλαμβανω, τραυματισες τον Ιβιτς στην Λεωφορο, πολυ σωστα σε σκισανε! Σου τραυματισανε τον Χουανκαρ στο Καραισκακη, πας να το παρεις στο χαρτι και παλι δικιο θα εβρισκες, τελικα σου το ανατρεπει ο χοντρος. Ή εχεις ή δεν εχεις καποιον με αρχιδια να παρεις αυτο που θελεις λεω εγω.
Δεν λεω οτι ετσι ειναι το σωστο αλλα κι ο αλλος πρεπει να σωσει το μαγαζι του.
ΥΓ. Τωρα βλεπω το βιντεο που εβαλε ο Νιπλης πιο πανω. Ξεχνα το, αν δικαιωθεις θα ειναι ειδηση μιας και η κροτιδα πεφτει σε αποσταση απο τον Χουανκαρ, και το φυλλο αγωνα δεν νομιζω να καιει τον Ολυμπιακο.
Βαλτα με τον μαλακα σου λοιπον. Το παιξες και εχασες.Αυτό εννοώ όταν λέω, ότι δεν θέλει ερώτημα...
Ρε τυπε δεν υπαρχει παγκοσμιο προηγουμενο να φευγει ομαδα ενω διαφωνει ο διαιτητης και ο γιατρος!Στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα πέταξε μέσα κροτιδα τότε, όχι κοντά σε παίχτη, απλά μέσα.... έτσι να δούμε πόσο μάγκες θα είναι τα παχθδερμα και οι γλυφτες τους
Το κουραζουμε μαλλον το θεμα.
Ο γιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει ζητημα, ο διαιτητης ειπε οτι πρεπει να συνεχισθει το παιχνιδι, αυτοι ειναι οι αρμοδιοι, οχι εμεις εδω στο μπου κομ.
Για μενα ειναι προφανες οτι πρεπει να μηδενισθει ο Παναθηναικος
Τι καθεσαι και συζητας τωρα με τον Τσουκαλα κι εσυ;Προφανέστατο.
Αποχώρησαν με εντολή Γιοβάνοβιτς. Ακόμα και οι παίχτες του Ολυμπιακού που πήγαν στα αποδυτήρια το διαβεβαιώνουν.
Eγω οταν λεω πρεπει να παρει τον μπουλου η κωλογρια ειμαι κακοςΠροφανέστατο.
Αποχώρησαν με εντολή Γιοβάνοβιτς. Ακόμα και οι παίχτες του Ολυμπιακού που πήγαν στα αποδυτήρια το διαβεβαιώνουν.
κάτσε να βγει έτσι, και τότε θα ακούσει όσα δεν άκουσε ο ΒαρδινογιάννηςΒαλτα με τον μαλακα σου λοιπον. Το παιξες και εχασες.
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω τρεις φορές έχεις πάρει στα χαρτια ματς για ίδιο λόγο λιγη τσίπα δεν έχετεΤο κουραζουμε μαλλον το θεμα.
Ο γιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει ζητημα, ο διαιτητης ειπε οτι πρεπει να συνεχισθει το παιχνιδι, αυτοι ειναι οι αρμοδιοι, οχι εμεις εδω στο μπου κομ.
Για μενα ειναι προφανες οτι πρεπει να μηδενισθει ο Παναθηναικος
Τι καθεσαι και συζητας τωρα με τον Τσουκαλα κι εσυ;
Τις κάμερες από το κλειστό κύκλωμα του Καραϊσκάκης πότε θα δούμε εκεί να δεις κωλοτουμπεςΤώρα που είδα το βίντεο...βλέπω πολλές κωλοτούμπες αύριο
Εγω ΑΕΚτζης ειμαι, μαλλον κατι λαθος καταλαβαινεις. Εγω εχω χασει ενα πρωταθλημα στα χαρτια το 2008, αν θυμασαι. Να μην πω δηλαδη αυτο που βλεπω?Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω τρεις φορές έχεις πάρει στα χαρτια ματς για ίδιο λόγο λιγη τσίπα δεν έχετε
Eγω οταν λεω πρεπει να παρει τον μπουλου η κωλογρια ειμαι κακος
Το 2008 δικό μου πρωτάθλημα είναι στο πέρασμα των χρόνων έχει μείνει ότι εσύ το έχασες .εγώ ήμουν πρώτος όταν πήρε πίσω τους βαθμούς επίσης ντροπή σου απόψε να στηρίζεις ΟΣΦΠ .αλλά τόσο σας κόβει αν το πάρει φέτος ο γαύρος τότε θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αλλά 7 σερί θα πάρειΕγω ΑΕΚτζης ειμαι, μαλλον κατι λαθος καταλαβαινεις. Εγω εχω χασει ενα πρωταθλημα στα χαρτια το 2008, αν θυμασαι. Να μην πω δηλαδη αυτο που βλεπω?