Νέα

Milfs στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 899
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Αν έχει βρει κάποιος κάποια νυμφομανη και τον διακατέχει αλτρουιστικο πνεύμα ας στείλει και από εδώ!

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Κανένα σαιτ που να παίζουν μεγαλύτερες;εκτός από τα γνωστά ντειτς εφαρμογών tiner,badoo.ειμαι μικρότερος 26αρης και ψάχνω μεγαλύτερη.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
794
Πόντοι
96
Στειλε και σε μενα αν θες...Ευχαριστω

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
18
Like
2.093
Πόντοι
1.196
Δηλαδή σύντροφοι, εσείς πιστεύετε ότι η τύπισσα τώρα, είναι στον υπολογιστή της ή στο κινητό της και σας βάζει σε σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον ποιον γουστάρει περισσότερο.....
Όχι, είναι στο υπολογιστή και μας βαζει σε σειρά προτεραιότητα FIFO

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.545
Πόντοι
1.336
Έχει κανένας φίλος δοκιμασμένο milfaκι από fb? Ας στείλει εδώ κ έχω κ εγώ για ρελανς 2-3 καλές περιπτωσεις
Στείλε κι εδώ καμία πληροφορία για κανένα καλό milf. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν ήταν επαγγελματίας ή του χώρου θα το έκανα. Τώρα όχι. Μονο όποιος ενδιαφέρεται.
Φίλε εάν μπορείς στείλε κι εδώ καμία πληροφορία

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.469
Πόντοι
496
να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.689
Πόντοι
456
να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..
Φίλε μου ξέρεις πόσα σκυλάκια θα πουληθούν από αύριο στον Πειραιά?

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
537
Πόντοι
21
Αυτα τα στειλε προφιλ με πμ κτλ ειναι οπως οταν γραφουν στο φειςμπουκ "Ευχαριστω για την αποδοχή" ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom