You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfs στο Facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 899
- Εμφανίσεις 604K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Epiloxias21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα μπορούσατε να μου στείλετε και εμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!Τσεκαρε τα μηνύματά σου
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 206
Και σε μένα στείλε....δες μνμ
Gardelys77
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2014
- Like
- 284
- Πόντοι
- 20
Στειλε και σε μενα αν θες...Ευχαριστωαν ήταν επαγγελματίας ή του χώρου θα το έκανα. Τώρα όχι. Μονο όποιος ενδιαφέρεται.
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.043
- Πόντοι
- 371
Καλησπέρα φίλεαν ήταν επαγγελματίας ή του χώρου θα το έκανα. Τώρα όχι. Μονο όποιος ενδιαφέρεται.
Αν θες στείλε και σε μένα ευχαριστώ
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.380
- Πόντοι
- 446
Εμένα μη στείλετε.
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.093
- Πόντοι
- 1.196
Όχι, είναι στο υπολογιστή και μας βαζει σε σειρά προτεραιότητα FIFOΔηλαδή σύντροφοι, εσείς πιστεύετε ότι η τύπισσα τώρα, είναι στον υπολογιστή της ή στο κινητό της και σας βάζει σε σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον ποιον γουστάρει περισσότερο.....
φιλε στειλε το fb και instagram απο την μιλφαρα εχεις αλλες μιλφάρες?
Στείλε κι εδώ καμία πληροφορία για κανένα καλό milf. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Έχει κανένας φίλος δοκιμασμένο milfaκι από fb? Ας στείλει εδώ κ έχω κ εγώ για ρελανς 2-3 καλές περιπτωσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε εάν μπορείς στείλε κι εδώ καμία πληροφορίααν ήταν επαγγελματίας ή του χώρου θα το έκανα. Τώρα όχι. Μονο όποιος ενδιαφέρεται.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.625
- Πόντοι
- 3.506
Ένα ευρώ να έπαιρνες από όσους εκλιπαρούν να στείλεις, θα χες εξασφαλίσει και τα εγγόνια σου, τύπε.
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.888
- Πόντοι
- 486
Αν μπορείς στέλνεις κάνα προφίλΜε κάποιες μιλφάρες πολύ καλές, με κάποιες άσχημες. Αυτά τα πράγματα παίζουν πάντα
Ευχαριστώ
να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..
Στείλε και εδώ κανένα προφίλ!Με κάποιες μιλφάρες πολύ καλές, με κάποιες άσχημες. Αυτά τα πράγματα παίζουν πάντα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Φίλε μου ξέρεις πόσα σκυλάκια θα πουληθούν από αύριο στον Πειραιά?να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..
φιλε pelma πως την βρισκουμε αυτην?H μιλφαρα κερνάει στο Instagram
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 537
- Πόντοι
- 21
Αυτα τα στειλε προφιλ με πμ κτλ ειναι οπως οταν γραφουν στο φειςμπουκ "Ευχαριστω για την αποδοχή" ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις