FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
θα του ρίξει 'κανα κολωδαχτυλο και θα τρέχει
Φιλε αγαπητε η κριτικη της Ειρηνης μονο για δυνατη μιλφ δεν μιλα ..... Τακτικη ξεπετα την παρουσιαζει και ειναι κριμα για το ιστορικο μαγαζι !!!Πληροφοριακα η μιλφ Ουκρανή Ειρήνη που ξεκινά σήμερα στο Μπακνανά είναι πολύ δυνατή μιλφ και δοκιμάσμενη
Μαζί της ανακοίνωσε το κατάστημα ξεκινά και μια όμορφη νεαρή Μολδαβή με τούμπανο κωλαρακι όπως βλέπω στις φωτό που αναρτήθηκαν στο θρεντ του μαγαζιού.
Για να δούμε ...
Φίλε σεβαστή κάθε άποψη. Εγώ μίλησα για την δική μου εμπειρία παλιότερα που ήταν πολύ οκ.Φιλε αγαπητε η κριτικη της Ειρηνης μονο για δυνατη μιλφ δεν μιλα ..... Τακτικη ξεπετα την παρουσιαζει και ειναι κριμα για το ιστορικο μαγαζι !!!
Τελικα μονο η Μικαελα αφηνει εποχη !!!!
καλοριζικη πρεπει να ερθω να κανω αυτοψιαΑπο αύριο Τετάρτη ξεκινάει μαζί μας μια καινούρια κοπέλα στον χώρο από Μολδαβία 27 χρόνων ξανθιά 1,65 56 κιλά με πολύ καλή γνώση του μασαζ για λίγες ημέρες την εβδομάδα και από τις 14.00-19.00.
Τα δύο στα έγραψε άλλος συνάδελφος παραπάνω.Σωστός εγώ το ξέρω! Πχ για Ευα από σουλιου για μενα είναι εγγύηση απλά επειδή δεν είναι μυημένος στο χώρο έχω τις αμφιβολιες μου! Αν δεν σου κάνει κόπο πες μου πως λέγονται τα αλλά για να τα ψάξω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ψηνομαιΔοκίμασε κανένας συναγωνιστής?
Δεν διαφωνω και ισχυει αυτο που σημειωνεις.Φίλε σεβαστή κάθε άποψη. Εγώ μίλησα για την δική μου εμπειρία παλιότερα που ήταν πολύ οκ.
για το οποιο πεφτει κλαμα.Τα δύο στα έγραψε άλλος συνάδελφος παραπάνω.
Το τρίτο είναι αυτό:
![]()
City Spa Massage μασατζίδικο Αθήνα
City Spa Massage μαγαζί ερωτιού μασάζ στη περιοχή Αθήνα. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
Είναι παλιές οι κριτικές.για το οποιο πεφτει κλαμα.
διαβασε κριτικες
Σαν ιδρυμα αξιοπρεπες ισχυει.Είναι παλιές οι κριτικές.
Έχω πάει δυο τρεις φορές.
Αξιοπρεπές είναι.
Και λίγο πιο οικονομικό.
Δεν το είχα πρώτη επιλογή.Σαν ιδρυμα αξιοπρεπες ισχυει.
Οι κοπελιες ομως μονο αποστειρωμενες υπηρεσιες.....
δεν νομιζω οτι αξιζει εστω και το 80αρι να πληρωσεις κανεις για τετοιες υπηρεσιες !!!!!
Για την Τζενη και την Αντριανα τι εχεις να πεις ???Σημερινή τσάρκα σε Στουρνάρη 29, απογοήτευση, σαν γραφείο botoxoλογίας -έλειπε και η αγαπημένη Βερόνικα-
και στο Medusa, Ιπποκράτους, Μόνικα, Τζένη, Αντριάννα και η υπέροχη Βαλεντίνα που δυστυχώς ήταν κλεισμένη
Κρατάω σαν γλυκειά ανά
Την Αντριάννα δεν την έχω πάρει ποτέ, αναγνωρίζω ότι είναι ωραία κοπέλα αλλά εμένα δεν μου κάνει κλικΓια την Τζενη και την Αντριανα τι εχεις να πεις ???
Μην περιμένεις να αντικρίσεις το σώμα που βλέπεις σε φωτογραφία …καλοριζικη πρεπει να ερθω να κανω αυτοψια
Οπως εγραψα. Σε μασατζιδικο πηγα, οποτε οχι. Γιατι αν η μιση ωρα ειναι μασαζ που δεν ειναι μασαζ, μενει μιση ωρα (κι αυτη οσο αντεξεις) που ειναι σεξ. Αρα οχι. Ειναι ακριβως ο,τι παιρνεις στο στουντιο.Σε στουντιο με 100 παιρνεις μιση ωρα,ενω εκει μια!Αρα καλυτερα σου ηρθε,σωστα?
Αποδιαλεγουδια κύριοι. Τι να λέμε. Ο κατιμάς. Του κατιμά. Ω κατιμά.Δεν το είχα πρώτη επιλογή.
Αλλά όταν στη Στουρνάρη δεν έβρισκες καμία ελεύθερη ή όταν στη Σουλίου δε σου άνοιγαν ήταν μία λύση.
Νομιζω επαναπατρίστηκε. Το είχαν γράψει εάν θυμάμαι καλάΓνωρίζουμε αν η Κάτα δουλεύει ακόμη στο Nirvana, στη Φραντζή;