Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Επειτα απο αρκετους μηνες και βραδυνες εξορμησεις στο Μεταξουργειο, ειπα να ξανατσαρκαρω αποψε κατα τις 23:30 Φυλης να δουμε τι παιζει...Φυλης 109β ισογειο λοιπον οπου απουσιαζει εδω και αρκετες μερες πλεον η γνωστη πετιτ Νελλη (ειναι διακοπες και μαλλον σταματαει οριστικα... θα δειξει)...στην θεση της ειναι μια νεα κοπελα απο Ρωσια 26ετων απο οτι μου ειπε, η Λαουρα...Ξανθο ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους περιπου, ωραιο γλυκο προσωπακι υψους 1,62-165 περιπου και αρκετα αδυνατη, Skinny κοκκαλιαρα σαν την Νελλη, βυζι πολυ μικρο και μηδενικα σχεδον πιασιματα....παρολαυτα ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα μαζι της...ουτε κρυο ουτε ζεστη, τυπικα πραματα στο δωματιο, δοκιμασα να φορεσω την δικια μου καποτα αλλα δεν με αφησε, ηθελε να φορεσω την δικια της (μαλλον φοβοταν μηπως την ειχα κομμενη επιτηδες στην κορυφη για να χυσω μεσα της, εγω βεβαια δεν κανω τετοιες πουστιες) , γενικα ηταν λιγο μιγιαγκιχτη και δεν πολυαντεχει το γρηγορο μπες-βγες (εκει μου θυμισε αρκετα την Νελλη)....στα συν οτι ο τσατσος δεν ενοχλησε καθολου και τουλαχιστον εχυσα με την ησυχια μου...αυτα...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους....