You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)
Πραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!Μήπως εννοεί " ισπανικό " με καλή δυνατή ανάμεσα τους ?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.678
- Πόντοι
- 736
Ναι , έτσι γίνεται στην Αθήνα σε όλα τα μασατζιδικα …μασαζ μερικές φορές έτσι και έτσι ή πολύ καλό και μετά σεξ με τις τιμές όπως αναγράφονται στις σελίδες τους . Έξτρα δεν υπάρχουν εκτός εάν κανεις την κίνηση μόνος σουΠραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!
Αυτό είναι τίμιο! Να ξέρει ο πελάτης τι θα του προσφέρουν και τι θα πληρώσει ανάλογα. Στη Θεσσαλονίκη, πάμε με τον "αυτόματο πιλότο"! Έτσι, δε πάμε πουθενά!Ναι , έτσι γίνεται στην Αθήνα σε όλα τα μασατζιδικα …μασαζ μερικές φορές έτσι και έτσι ή πολύ καλό και μετά σεξ με τις τιμές όπως αναγράφονται στις σελίδες τους . Έξτρα δεν υπάρχουν εκτός εάν κανεις την κίνηση μόνος σου
Και το bodyfree δεν είχε πάντα αξιόλογα κορίτσια. Ελληνίδες αξιόλογες πολύ σπάνια έβλεπες εκεί.Πραγματικά, δε ξέρω...Από τότε που σταμάτησε ο Νίκος (Body Free) (είχε φουλ πρόγραμμα και σεξ με΄σα), τα υπόλοιπα ελαιοτριβεία κινούνται σε "ρηχά νερά", με σκοπό να εξαπατούν το πελάτη με περισσότερα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το φοβερό! Στην Αθήνα, φυσικά, όλα τα μαγαζιά προσφέρουν σεξ, το θεωρούν σχεδόν υποχρεωτικό!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο κρυσταλ δεν υπάρχει ούτε σεξ ούτε πίπα.Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...
Απορώ πως η Θεώνη είναι ακόμα εκεί και την προτιμάτε κιόλας. Τελευταία φορά έκανα μαζί της πριν 4 χρόνια; Όπου η κατάσταση ήταν όπως την περιγράφεις, και τότε είχε αρκετά παραπανισια κιλά, φαντάζομαι και τώρα το ίδιο θα είναι.Έχω περάσει στην Βάνα με την Κατερίνα (οπαδός της Ρόμα) πρώτο μέρος ανύπαρκτο 2ο σχετικά καλο αλλά όχι ότι θα χάσω και το μυαλό μου, και με την Θεώνη χαλιά η τρίχα στο πόδι 2 φορές η δικιά μου σαν να χαϊδεύω τον Σαραβάκο μύριζε τσιγαριλα και γενικα τπτ το σπουδαίο
ουτε με κατι ουτε με πολυ εξτραΤην Έλσα ρώτησε κανείς αν έστω με κάτι έξτρα μπαίνει σε δωμάτιο?
ουτε το ιδιο το μαγαζι δεν καταλαβε ποιο ειναι.... πως να το κοψει?Γι αυτό το λόγο ακριβώς, για να συμμορφοθούν, γι αυτό και το έγραψα έτσι, η εμπειρία μου αφορά ένα μαγαζί αλλά η τακτική αυτή εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά του χώρου. Προσπαθούν να μοιράσουν τα μεροκάματα
Στο συγκεκριμένο μαγαζί πάω στοχευμένα για δύο κοπέλες. Όσες φορές πήγαν να μου την φέρουν, έκανα μεταβολή και έφυγα. Αυτοί έχασαν
Ας το δουν λοιπόν και ας το κόψουν
εχεις να μας συστησεις κανενα?εμενα παντως στη VANA ποτε καμια δεν μου ειπε πονανε τα βυζια μου η εχω περιοδο ! Νομιζω ειναι με τι ματι θα σε παρουν-αλλα οπως και να εχει ρε παιδια χαβαλε κανουν αυτες στα παπαρια τους ! Φευγουμε και μετα γελανε και πιθανον κανουν και κουτσομπολιο για τον πελατη.
Αν δεν εχεις μονιμα δικα σου μουνακια που να τα ταιζεις και να σεβονται ειναι δυσκολα!
μην ορκιζεσαιΟλες τις υπολοιπες μπορει να τις ξεκανει μια μια η Νεφελη, αλλα τελευταια θα φυγει απο εκει μεσα
Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Σήμερα είναι τίποτα ανοιχτό στα Ανατολικά ή πάλι με την Παπαρήγα την καλή θα γίνει δουλειά;
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Όσον αφορά το κρύσταλ .... Να πάρω Ολίβια? Θέλω πολύ να τη γλειψω
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Ειχα μια απο καλαμαρια -εργολαβια την ειχα αλλα σταματησε -μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και δουλευει νορμαλ δουλεια .εχεις να μας συστησεις κανενα?
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.261
- Πόντοι
- 6.255
Εσύ πρότεινε το, αλλά έλα να μας πεις και την απάντηση μετά...Όσον αφορά το κρύσταλ .... Να πάρω Ολίβια? Θέλω πολύ να τη γλειψω
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Θα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?Εσύ πρότεινε το, αλλά έλα να μας πεις και την απάντηση μετά...
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
+30€ θα σου πει αν το προτείνειςΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 201
Θα νομίζεις ότι γλύφεις μουνι...αλλά θα ειναι σαν να περνεις τσιμπούκιΘα το προτείνω...αλλά κάποιοι πιο παλιοί δε ξέρουν?
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Τι εννοείς φίλε?Θα νομίζεις ότι γλύφεις μουνι...αλλά θα ειναι σαν να περνεις τσιμπούκι
BigYoungDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
εχει βρει κανενας προσφατα την ρενα ρενου; τελευταια ηταν στον Ευοσμο αλλα μετα εξαφανιστηκε απο εκει
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Τρολ ειναι ρε μην τον δίνετε σημασια. Πριν κανα εξαμηνο με ρωτουσε τα ιδια. Του τα λεγα και παλι τα ιδια ρωταει. Αν η ρουφιανια ηταν κακουργημα στην Ελλάδα, το 90% θα ηταν καγκελο τωρα. Οτι και να εισαι ρε μλκ αλεφραγκη λιγο ντροπή.