Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Καλημερα σε όλους. Φένια/Φαίδρα; Είναι ακόμα στο μαγαζί που ανέφερε ένας φίλος αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες; Θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες, έστω και σε pm. Ακόμα και από την ίδια την Φένια. Ευχαριστώ
Φένια γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα......

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ -I AM THE BOSS
Ax θα σκάσω.... Δικόσου ήταν το ερώτημα (προς εμένα).
Για να βγάλεις άκρη ξεκίνα πάλι από το post No 59284 και διάβαζε προσεκτικά .
Και όπου δεις με μικρά κόκκινα γράμματα "Κάνε κλικ για ολόκληρη προβολή", κάντο....
άντε.....μπερδέψαμε τα μπούτια μας

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε καμία να έρχεται στο σπίτι; Όχι απαραίτητα με happy ending. Συγνώμη για το off topic

Ntarntal0ver

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε καμία να έρχεται στο σπίτι; Όχι απαραίτητα με happy ending. Συγνώμη για το off topic
Η Ξενια έρχοταν σπιτι, με φουλ προγραμμα....

Jackal372613

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0

Καλή ? Αξίζει ? Για πείτε περισσότερες λεπτομερείς ρε παιδιά όπως η τοποθεσία κέντρο ? Υπηρεσίες καλές ? Τιμή περίπου ?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.729
Πόντοι
456

αν οι φωτογραφίες ειναι αληθινές μιλάμε για πολύ μου΄νάρα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.500
Πόντοι
201
αυτό με τη σύσταση αν πω ψευτικο άτομο δεν θα ρωτήσουν συγκεκριμένα ποιον εννοώ;λέω να μην πω κάτι τέτοιο χωρίς να παω ψαρωμενος φυσικά
επισης εννοεις μοναστηρίου ή πυλαία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευχαριστω για τις απαντησεις
Δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν. Αν ρωτήσουν πες ο ψηλός ο Γιώργος που έχει λίγα κιλά παραπάνω. αλλά δεν θα ρωτήσουν. Μοναστηρίου.

Johnνης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Κύριοι καλησπέρα σας, είμαι καινουργιος στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου προτείνετε μαζατζιδικο στο οποίο όμως είναι εγγυημένη η εκτόνωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
289
Πόντοι
21
Πέρασμα χθες από Βάνα με Δομνα το απογευματάκι ! Πολυ καλές υπηρεσίες ! Είναι γκαυλιαρα και δείχνει ενδιαφέρον στην φάση ! Καλη περίπτωση κωλαρας !

Jackal372613

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από Βάνα με Δομνα το απογευματάκι ! Πολυ καλές υπηρεσίες ! Είναι γκαυλιαρα και δείχνει ενδιαφέρον στην φάση ! Καλη περίπτωση κωλαρας !
Αδερφέ για δώσε λίγο τα φώτα σου που είναι σε το μέρος ? Υπηρεσίες και αυτά μόνο φραπέ ? Επίσης από τιμές ?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Καλημέρα μάγκες. Την καινούργια στη Μαριάννα την Ήρα την έχει δοκιμάσει κανείς? Ηλικία κοντά στα 40 αδύνατη fit με τατουάζ, στήθος δε μπόρεσα να καταλάβω μέγεθος, και μαλι ξανθό ράστα. Κατά τα άλλα όλες οι γνωστές παρούσες Γιάννα Χαρά Ζωή Εύα Κατερίνα.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
289
Πόντοι
21
Αδερφέ για δώσε λίγο τα φώτα σου που είναι σε το μέρος ? Υπηρεσίες και αυτά μόνο φραπέ ? Επίσης από τιμές ?
Τοποθεσία : Σταυρουπολη ,πάνω στη Λαγκαδα είναι δίπλα στη πειραιως ! Μόνο φραπέ !! Από τιμές είναι το γνωστό σε όλους 30€+ 20 η εκτόνωση !

Anaktoro

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Επίσκεψη Crustal σήμερα με Ολίβια. Πολύ καλή επιλογή, πρόσχαρη και με όρεξη για κουβέντα. Στο πρώτο μέρος ωραίο κ δυνατό μασάζ. Στο δεύτερο μέρος βυζάρες και καλή δυνατή κίνηση!!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.595
Πόντοι
496
Έχω περάσει στην Βάνα με την Κατερίνα (οπαδός της Ρόμα) πρώτο μέρος ανύπαρκτο 2ο σχετικά καλο αλλά όχι ότι θα χάσω και το μυαλό μου, και με την Θεώνη χαλιά η τρίχα στο πόδι 2 φορές η δικιά μου σαν να χαϊδεύω τον Σαραβάκο μύριζε τσιγαριλα και γενικα τπτ το σπουδαίο

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.718
Πόντοι
9.195
Επίσκεψη Crustal σήμερα με Ολίβια. Πολύ καλή επιλογή, πρόσχαρη και με όρεξη για κουβέντα. Στο πρώτο μέρος ωραίο κ δυνατό μασάζ. Στο δεύτερο μέρος βυζάρες και καλή δυνατή κίνηση!!
Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.678
Πόντοι
736
Όταν λες "καλή δυνατή κίνηση" τι εννοείς; Γίνε πιο συγκεκριμένος...Υπάρχει σεξ ή μόνο κοροιδία με τα λεφτά (+20 βγάζω σουτιέν, +30 κυλοτάκι κλπ)...
Μήπως εννοεί " ισπανικό " με καλή δυνατή ανάμεσα τους ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom