Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Καθάρισμα τα δάχτυλα των ποδιών......οταν λες προκαταρτικα οχι στοματικο αλλα 80 ευρω. Τι περιλαμβανουν τα προκαταρκτικά που κανει δηλαδη;
Καθάρισμα τα δάχτυλα των ποδιών......οταν λες προκαταρτικα οχι στοματικο αλλα 80 ευρω. Τι περιλαμβανουν τα προκαταρκτικά που κανει δηλαδη;
Τρελή κανονική αυτή![]()
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο - Car.gr
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονοwww.car.gr
Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
Φίλε μπράβο που την έδωσες την Νεφέλη. ΣυγχαρητήριαΠέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.
Μην τρελαίνεσαι, γιατί δεν είπα κάποιο κρυφό μυστικό, είπα τα αυτονόητα και αυτά που επιτρέπει το ίδρυμα εδώ και χρόνια. Και για τους πιο κακοπροαίρετους πρόλαβα και διευκρίνισα το όχι στοματικό.Φίλε μπράβο που την έδωσες την Νεφέλη. Συγχαρητήρια
Το ξερει ολη η Θεσσαλονικη και τωρα ξαφνικα την εδωσε ; τι λες ρε φιλε ;Φίλε μπράβο που την έδωσες την Νεφέλη. Συγχαρητήρια
Εχω παει 2-3 φορες μαζι της και περνουσα πολυ καλα.Αλλα απο τοτε που σταματησε απο την Μαγκυ δεν εχω μαθει ξανα νεα της.Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;
Οταν λεε ολοκληρωμενο προγραμμα δεν πιστευω να εννοεις και μπριζολα.Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.
Ηθελε να ειναι παρθενα για την πρωτη νυχτα γαμου;40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μουνι
Σε ποιες αναφέρεσαι απο ποιά ιδρυματα?Ξέρετε καμιά που να κάνει κανονικό μασάζ αλλά να σε καυλώνει να παίζει λίγο μπάλα? Πήγα τελευταία σε δύο τρεις αλλά δεν...η μια γεμάτουλα ακουμπούσε βυζιά αλλά δεν με έψηνε οι άλλες δύο πολύ τυπικά
Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.Το ξερει ολη η Θεσσαλονικη και τωρα ξαφνικα την εδωσε ; τι λες ρε φιλε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγω λεω οτι κανει και στοματικο και οι περισσοτερες κανουν και σεξ κρυφα-γιατι δεν θελουν να τα λεμε εδω ολα.
Τώρα θα τρέχουν όλοι κ θα ζητάνε πίπες κτλ. Και θα τρώνε τρέλα άκυρα. Κ τότε, θα καταλάβει το παλουκαρι τι εννοουσα όταν του έδινα συγχαρητήρια...Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
Κόλλησες με τις πίπες εσύ ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι έδωσε πίπαΤώρα θα τρέχουν όλοι κ θα ζητάνε πίπες κτλ. Και θα τρώνε τρέλα άκυρα. Κ τότε, θα καταλάβει το παλουκαρι τι εννοουσα όταν του έδινα συγχαρητήρια...
Οι κοπέλες που λείπουν σε "άδεια" διαρκείας , το πιο πιθανό είναι να λείπουν με δική τους θέληση πχ Κρίστι. Δεν σημαίνει ότι όλες δίνανε πίπες , το κατάλαβε το αφεντικό και τις έδιωξε.Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.
Τι σημαίνει αυτό αδερφούλη...????Το "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...
Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.
Μιλάς με γρίφους γέροντα, έλα πμΤο "μασατζιδικα στη θεσσαλονικη" ειναι κατι σαν το σχολειο..συμφωνα με τα γραφομενα και αντιληψη για καποια ιδρυματα ειμαστε περιιιιπου 5η δημοτικου...
Κατα τ αλλα...εγινε 2ωρη πληρη εξεταση ξανα στην διασημη τικ τοκερ με αγγελια στο Κανεσεχ σε ξενχειο του κεντρου και δοκιμαστικε ανατολικα ψηλο ξανθο μοντελε ρουμανακι στα 100, γυρω στα 27 28.