Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
28
Like
3.583
Πόντοι
1.436

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
289
Πόντοι
21
Τι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχουμε ανατολικα;; Προς καλαμαρια μεριά ;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956

Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..

Τελευταία τροποποίηση:

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
289
Πόντοι
21
Για το spa privee γνωρίζουμε τίποτα ;; Τι υπηρεσίες παρέχει ;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..
Ποσο Στουρνάρη ειναι η Κατερίνα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.708
Πόντοι
9.195
Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.280
Πόντοι
3.556

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
832
Πόντοι
81

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
113
Πόντοι
0
40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μομως

40 μαζί μ μασάζ
Αν δεν ήθελες μασάζ 30
400 την ώρα :headbang::headbang:
Εδώ με 30 έπαιρνες κωλαρακι
Ναι αλλά γαμας διακεκριμένη επιστήμονα....παρτάλι,ποιος φουκαρας θα την πατήσει.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€
οταν λες προκαταρτικα οχι στοματικο αλλα 80 ευρω. Τι περιλαμβανουν τα προκαταρκτικά που κανει δηλαδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom