Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 1.436
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ . Θα δοκιμασω , καθώς θα πάω για πρώτη φορά και θα ενημερώσωΣτο δευτερο εκει ακριβως που ηταν πριν το Ζεσι σπα.
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ . Θα δοκιμασω , καθώς θα πάω για πρώτη φορά και θα ενημερώσωΣτο δευτερο εκει ακριβως που ηταν πριν το Ζεσι σπα.
Εχει αρκετα αναλόγως τι θελειςΤι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχουμε ανατολικα;; Προς καλαμαρια μεριά ;
All in !!Εχει αρκετα αναλόγως τι θελεις
Τι επιλογές από μασαζάκι αισθησιακό έχο
Μην πας όμως στην θεία στην Αρετσού μακριαααAll in !!
Αυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..![]()
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο - Car.gr
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονοwww.car.gr
Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Ποσο Στουρνάρη ειναι η ΚατερίναΑυτή μάλλον έχει κάποιο θεματακι..έβαλε φωτογραφία από την ορκωμοσία στο πανεπιστήμιο..και το πρόσωπο δημόσια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ εκμετάλλευση, αν είναι όπως τα λες..
Τρελή κανονική είναι αδερφέ,μια φορά πήγα.Ποσο Στουρνάρη ειναι η Κατερίνα
Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;Για οσους εχουν αποριες για το πως μοιραζεται η αμοιβη θα αναφερω μια συζητηση που ειχα με την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ. Εκει πληρωνα 50 ευρω για μασαζ με εκτονωση απο το οποιο ποσο η κοπελα επαιρνε 10 ευρω και το μαγαζι τα υπολοιπα.Οταν βαλανε στο προγραμμα και το στοματικο αυτο ειχε τιμη στα 70 ευρω τα συν 20 ευρω πηγαιναν στην κοπελα.Αυτο μου το επιβεβαιωσε και η Συλβι.Με αυτην την λογικη πιστευω οτι παιρνοντας διπλο στο Κρυσταλ πληρωνεις 70 ευρω η καθε κοπελα παιρνει 20 ευρω και τα υπολοιπα 30 το μαγαζι.Πιστευω οτι καθε κοπελα παιρνει απο 20 ευρω σε καθε προγραμμα και τα 30 πανε στο μαγαζι.
Εγώ τρεις φορές πήγα μόνο κ μόνο για τα βυζομπαλα τηςΤρελή κανονική είναι αδερφέ,μια φορά πήγα.
Επίσης υπάρχει κάποιο μαγαζί Ξηροκρήνη στη Θεοδοσίου σταυρου πριβέ ?
Τί εννοείς αρκετά φίλε μου στην Καλαμαριά; Αν εξαιρέσεις την γιατρεσα που είναι φοίνικα μεριά.Εχει αρκετα αναλόγως τι θελεις
400 την ώρα![]()
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονο - Car.gr
28 ετών Ελληνίδα προσφέρω μασάζ στην Μύκονοwww.car.gr
Θυμάται κανείς την Κατερίνα που ήταν κοντά στην λεωφόρο στρατού? πήγε Μύκονο
400 την ώρα
Εδώ με 30 έπαιρνες κωλαρακι
40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μουνι400 την ώρα
40 μαζί μ μασάζ40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μουνι
40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μομως
40 μαζί μ μασάζ
Αν δεν ήθελες μασάζ 30
Ναι αλλά γαμας διακεκριμένη επιστήμονα....παρτάλι,ποιος φουκαρας θα την πατήσει.400 την ώρα
Κρίμα το κοριτσάκι.. είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα ( μαλλον σχετικά σοβαρό)Ποσο Στουρνάρη ειναι η Κατερίνα
οταν λες προκαταρτικα οχι στοματικο αλλα 80 ευρω. Τι περιλαμβανουν τα προκαταρκτικά που κανει δηλαδη;Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€