Θέλω να έρχονται με ένα ωραίο και θηλυκό ντύσιμο. Αυτό μόνο. Οχι κάτι τρομερό , ούτε κάτι έντονα προκλητικό. Μια εμφάνιση που να αρμόζει σε c.girl.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι μια γυναίκα να ειναι σεξυ χωρίς να κάνει κάτι τρομερό, πχ ένα απλό φόρεμα, , μια φούστα, ένα σορτσάκι κλπ .
Σίγουρα δεν θα ήθελα να έρχονται πολύ πρόχειρα ντυμένες , δηλαδή σαν να βγήκαν να κατεβάσουν τα σκουπίδια ή να πάρουν τσιγάρα απο το περίπτερο ή να βγάλουν τον σκύλο για βόλτα . Εφόσον η εμφάνιση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας του ραντεβού και πληρώνονται αρκετά χρήματα και για αυτό, πρέπει να είναι προσεγμένες .
Προσωπικά μου έχουν τύχει ολα. Δηλαδή και να έρθουν πάρα πολύ σέξυ και να έρθουν πάρα πολύ σικάτες (βλέπε Μυρτώ) και να έρθουν όμορφες χωρίς κάτι το προκλητικό, αλλά και το άσχημο να έρχονται πολύ πρόχειρα, με αθλητικά πχ ρούχα ή άλλα εντελώς ακατάλληλα για ραντεβού με συνοδό ρουχα . Και το χειρότερο οτι οι τελευταίες δεν είχαν καν άλλα ρούχα να αλλάξουν και να βάλουν στο ραντεβού, να το καλύψουν κάπως δηλαδή. Εκεί ξενερώνω και το βλέπω ξεκάθαρα ως έλλειψη επαγγελματισμού και σεβασμού απο τις κοπέλες.
Οι δικαιολογίες , του τύπου ήρθα κατευθείαν απο δουλειά και δεν πρόλαβα να αλλάξω, ή δεν ειναι τώρα εποχή για τέτοιο ντύσιμο, ή δεν θέλω να δίνω στόχο δεν μου αρκούν. Δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς και με τις πιτζάμες για να μην δίνεις στόχο. Ενα απλό και ομορφο ντύσιμο αρκεί.
Πάντως στην πλέιοψηφία τους τουλάχιστον στην περίπτωση μου , οι κοπέλες έρχονται ωραία ντυμένες, ελάχιστες ειναι οι εξαιρέσεις