Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.755
- Πόντοι
- 4.510
Επέστρεψε η Έλενα σανραιζ;
Καλησπέρα ένα τηλ να τα πουμεΑπό πια Περιοχή είσαστε
Εκτός θέματος, αλλά αυτό το feedback τι το ήθελες; Υπάρχουν ελληνικές λέξεις πολλές (σχόλια, εμπειρία) για να ρωτήσεις. Έχουμε μια υπέροχη γλώσσα και τη βασανίζουμε. Γιατί;Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη. Φαίνεται πολύ τούμπανο και θα ήθελα ένα feedback εάν γνωρίζει κάτι κάποιος. Ευχαριστώ.
![]()
ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΕΟΣ
6981472100.....PFIZER .BIONTECH FREE......ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΨΗΛΗ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ME KAΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ......ΑΥΣΤΗΡΑ 40 PLUS ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΙ...kanesex.com
Πόσο πήγε το μαλλί, μήπως θυμάσαι φίλε; Γιατί με ενδιαφέρειon
την είχα πάρει εγώ πριν κανα 1μιση χρόνο ως gingerprincess, είναι επιλεκτική αμα. της αρέσεις θα περάσεις καλά. Ωραίο μωρό τότε, τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε
ενα 50αρι φιλε μου,αλλα κατοπιν παζαριου.Πόσο πήγε το μαλλί, μήπως θυμάσαι φίλε; Γιατί με ενδιαφέρει
Βάλε και τον πληθωρισμό σήμερα, κάτι ψιλά παραπάνω...ενα 50αρι φιλε μου,αλλα κατοπιν παζαριου.
Ψάχνω τρανς με πάρα πολύ μεγάλη πουτσα...θέλω να πάω πρώτη φορά και να το ευχαριστηθώ...απλα δε ξερω...πάνε με γυναίκες??? Έχει κάποιος να μου προτείνει καμια με μεγάλο κ χοντρο???
Δεν πανε ολες οι trans με γυναίκες. καλό θα ειναι μεσα απο τις αγγελίες να ρωτήσεις αν πανε και εφοσον ειναι θετικές και το τι κανουν.Ψάχνω τρανς με πάρα πολύ μεγάλη πουτσα...θέλω να πάω πρώτη φορά και να το ευχαριστηθώ...απλα δε ξερω...πάνε με γυναίκες??? Έχει κάποιος να μου προτείνει καμια με μεγάλο κ χοντρο???
Δεν πανε ολες οι trans με γυναίκες. καλό θα ειναι μεσα απο τις αγγελίες να ρωτήσεις αν πανε και εφοσον ειναι θετικές και το τι κανουν.
Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;Να μην καυλώσει με γυναικείο κώλο;Σωστά. Να προσθέσω επίσης πως ακόμη και αν η τρανς γράφει πως πηγαίνει, παραμένει πολύ μεγάλη η πιθανότητα να μην της κάνει "κούκου", όταν δει τον γυναικείο κώλο στημένο.
εδω άλλες δηλωνουν γενικα ενεργητικες και ουτε το χέρι τους δεν σηκωνεταιΥπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;Να μην καυλώσει με γυναικείο κώλο;
θες να σου κάνουμε εμείς εδω μια ωραια παρτουζίτσα να ευχαριστηθείς;Ψάχνω τρανς με πάρα πολύ μεγάλη πουτσα...θέλω να πάω πρώτη φορά και να το ευχαριστηθώ...απλα δε ξερω...πάνε με γυναίκες??? Έχει κάποιος να μου προτείνει καμια με μεγάλο κ χοντρο???
με γυναικες καθαρα κατα 99% δεν πανε εκτος αν εχουν παρει "μαγικο χαπακι" συνηθως πανε με ζευγαρια με τον αντρα ενεργοπαθητικο για να μπορεσουν να εχουν στυση. σχεδον ολες λενε οτι πανε και με γυναικες αλλα συνηθως αναφερουν στις αγγελιες τους οτι το δεχονται σαν ζευγαρι και οχι μονες γυναικες.Ψάχνω τρανς με πάρα πολύ μεγάλη πουτσα...θέλω να πάω πρώτη φορά και να το ευχαριστηθώ...απλα δε ξερω...πάνε με γυναίκες??? Έχει κάποιος να μου προτείνει καμια με μεγάλο κ χοντρο???
Καλημέρα φίλε. Στη μία ώρα πόσες φορές? Ο χώρος της πως ήταν? Περιοχή? Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!![]()
N PAGRATI ATHENS! TS VERY HOT ACTIVE & PASSIVE !6907761953
HELLO GREEK GUYS !!! FOR THE FIRST TIME IN GREECE VERY BEAUTIFUL BRAZILIAN SHEMALE FULLY FUNCTIONAL !!! I am a young trans woman who recently arrived in the country. If you are looking for moments of pleasure and fun, you have found the right company!!! I am a female doll, gifted, active and...kanesex.com
Κατάθεση πριν από λίγο στην alexia. 100 ευρώ μια ώρα ως παθητική , το μωρό είναι όπως στις φωτογραφίες.Στα αρνητικά ,ήθελε σονυ και ντε να με γαμησει, ενώ επέμενα ότι την θέλω μόνο ως παθητική.Μιλάει ελάχιστα αγγλικά. Δεν νομίζω να ξαναπάω.