Λογική αντίδραση ανθρώπου που γνωρίζει ότι ζει σε χώρα για τον πουτσο καβάλα...δεν σε αδικώ, εννοείται πως πιστεύω ακριβώς το ίδιο για το κράτος που έχουν στήσει οι λεχρίτες που ψηφίζεις...
Καταπληκτικοι σε αυτον το τομέα
Μονοι τους μου προτειναν με λιγα χρηματα να αλλαξουν ροη ραγας τραινου για να περνάει απο εκει που θέλω
Οτι θες κανεις εκει με λιγα λαδωματα
Ετοιμοι ειναι ολοι να σε εξυπηρετησουν
Καταπληκτικοι σε αυτον το τομέα
Μονοι τους μου προτειναν με λιγα χρηματα να αλλαξουν ροη ραγας τραινου για να περνάει απο εκει που θέλω
Οτι θες κανεις εκει με λιγα λαδωματα
Ετοιμοι ειναι ολοι να σε εξυπηρετησουν
Ρε πούστηδες, αυτός ο άπλυτος απόγονος του Ζαχαριάδη δε βαρέθηκε να κυκλοφορεί έτσι και να καρφώνεται ότι πάει να εκπροσωπήσει τα συριζόσκυλα όπου μυριστεί μπάχαλο;;
Ρε πούστηδες, αυτός ο άπλυτος απόγονος του Ζαχαριάδη δε βαρέθηκε να κυκλοφορεί έτσι και να καρφώνεται ότι πάει να εκπροσωπήσει τα συριζόσκυλα όπου μυριστεί μπάχαλο;;
θεία δίκη για την κ. σακελλαροπούλου, να κάθεται να κουβεντιάζει με αυτούς που θεωρούν λογικό να 'ρθουν εκατομμύρια τριτοκοσμικοί φτωχοί στην ελλάδα, εξ αιτίας του ανάλγητου καπιταλισμού της ευρώπης
Φρουζατι δεν εχω μπει , απ εξω οτι εχω δει
Απο Σταρμπακς περνάω να παρω ενα καφε στα γρηγορα
Αλλα μέσα εκει , αν ξεπερεασεις το πρωτο κυμα με ολα τα δηθεν αμερικανακια που διαβαζουν και καλα με τα μακ-μπουκ , μεσα αριστερα γινεται παιχνίδι για πολυ γελιο
Tην άλλη εβδομάδα Κωνσταντινούπολη Σμύρνη Έφεσο ντενιζλι καπαδοκιια τραοεζουντα Πόλη κ πίσω Ελλάδα
4000 χλμ σε 4 μέρες μόνο το σαξο...
Θυμάσαι την ΚόσταΡίκανα που μού εφέτες Βάρκιζα ;;;;;;Ακόμα μού στέλνει μήνυματα για να την κάνω βόλτα ...ξετρελλαθηκε
Με όλη τη σοβαρότητα στο μέρος που φοβήθηκα πιο πολύ στη ζωή μου ήταν στην Βάθης 2019 Νοέμβριο περπατούσα κ ήταν πίσω μου κάτι τζανγκι κ παλιά το βράδυ .....δέκα προσευχές έκανα για να φτάσω στο σαξο