vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
λάθος, για κάποιο λόγο διάβασα μικαέλαΘες ν μας τρελανεις ετσι?
λάθος, για κάποιο λόγο διάβασα μικαέλαΘες ν μας τρελανεις ετσι?
εντομεταξυ πρεπει να γνωριζουμε οτι το 90% απ αυτες που λενε οτι ειναι Βραζιλιανες και κολομβιανες ειναι Κουβανεζακια. Ντρεπονται που ειναι απο κουβα και για να ζητησουν περισσοτερα χρηματα παριστανουν τις βραζιλιανες . αυτα δε τα ξερω και τα εχω διαπιστωσει.
γράψε λάθος στην απάντηση, μπέρδεψα τα ονοματαπηδαει κιολας;
οι βραζιλιανες και οι κολομβιανες δεν εχουν θεμα με τα χαρτια τους? Το ιδιο πραγμα ειναι. Παντως ολες τους καθε σαββατο μαζευονται στο cuba στου ψυρρη και ειναι κολλητες.Δεν το κάνουν γι' αυτό, ρε. Οι Κουβανές έχουν θέμα με τα χαρτιά τους (δεν τους χορηγείται βίζα) και πολλοί "πονηρούληδες" (τους αποκαλώ έτσι κομψά για να μην τους χαρακτηρίσω κωλόγυφτους) που τις απειλούν για σεξάκι χωρίς πληρωμή ή κατάδοση στις αρχές και όσες τσιμπήσουν. Καμιά ντροπή.
ποιες πηρες εκε
δεν θημαμαι ονωματα μουτρο και απο τη βλεπω δεν μπορω να βρω και τις αγγελειες τους παντως ηταν γνωστες κατσαν κανα 6 μηνες αθηνα απο τ εβλεπα !!!!ποιες πηρες εκει?
μουτρο ουτε που την θημαμαι κ συγουρα δεν θα την εχω παρει αν λες μια μελαχρινη γημνασμενη αρκετα δεν μ αρεσε ποτε !!!!Βατραχε η Τζένη από κυψέλη έχει σταματήσει οριστικά ,ξέρεις κάτι ?
οι βραζιλιανες και οι κολομβιανες δεν εχουν θεμα με τα χαρτια τους? Το ιδιο πραγμα ειναι. Παντως ολες τους καθε σαββατο μαζευονται στο cuba στου ψυρρη και ειναι κολλητες.
Ρε μάγκες θέλω να πάω σε μια που να ξεσκίσει ώστε να μην μπορώ να περπατήσω...Σε ποια να πάω ;;
ΗρωΡε μάγκες θέλω να πάω σε μια που να ξεσκίσει ώστε να μην μπορώ να περπατήσω...Σε ποια να πάω ;;
Έλεγα για Ντόρα αλλά Ηρώ δεν την είχα σκεφτεί..Μάλλον για εκεί με βλέπω
Καλησπέρα σε όλους..Επειδή θέλω να πάω για πρώτη φορά με τρανς αλλά μόνο σας ενεργητικός υπάρχει κάποια που να προτείνετε από την εμπειρία σας ρε παιδιά μην φάω φόλα σαν πρωτάρης? Θα ήθελα να είναι "θηλυκή" κατά κύριο λόγο ( π.χ η Φένια από ότι διαβάζω έχει πολύ καλές υπηρεσίες αλλά δεν είναι άγρια εμφανισιακά ).. Εϊμαι μεταξύ Ναντια τς , Μιχαέλα Περιστέρι και Ελενα Sunrise αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήπτε άλλη άποψη..Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα κάθε βοήθεια..Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων!!
Η Ηρώ νομίζω δεν έχει στήθος;;;;Έλεγα για Ντόρα αλλά Ηρώ δεν την είχα σκεφτεί..Μάλλον για εκεί με βλέπω