shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.645
- Πόντοι
- 2.456
Να πάρει την ΠΑΕ ο φίλος ΝιπληςΣτο νέο γήπεδο με αυτόν και χωρίς ράφλα.
Να πάρει την ΠΑΕ ο φίλος ΝιπληςΣτο νέο γήπεδο με αυτόν και χωρίς ράφλα.
Μονο που δυστυχως εκανε μεγαλο λαθος με τον ΠΑΟΚ που δεν αλλαξε τα 2 φορ στο β ημιχρονο...αλλα ολοι κανουν λαθη!Σημερα εχουμε πολεμο με τους ΚΑΚΟΥΣ.
Κερδαμε και παιρνουμε ενα απο τα πιο μαγκικα πρωταθληματα.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος παντως , ενα μεγαλο ευχαριστω στον στρατηγο
![]()
εγω αποτι εχω διαβασει ο Καρυπιδης εφυγε απο τον Μαρινακη και ειναι με τον Μελισσανιδη...μακαρι να κανω λαθος...Ο Άρης θα το παλέψει σήμερα το ματς!!! Στο Ολυμπιακος Άρης 2-2 μπαίνει στ αποδυτήρια ο Μαρινάκης και έριξε τόσο κράξιμο στο Ρετσο που δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μπαλα ! Και έριξε τη πόρτα στη μούρη του Μίτσελ με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του! Αυτά είναι γεγονότα! Για μένα δεν περνάει εύκολα η Αεκ ! ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο Παναθηναϊκός!
Ο Καρυπίδης ήταν με τον Μαρινάκη και του έκοβε συνέχεια βαθμούς?εγω αποτι εχω διαβασει ο Καρυπιδης εφυγε απο τον Μαρινακη και ειναι με τον Μελισσανιδη...μακαρι να κανω λαθος...
Πολύ σωστά τα λες !! Αλλά στο Μαρινάκη δε πας και πολύ κόντρα!!αν δώσει τον αγώνα ο Άρης θα τον δώσει και ο Βαγγέλας!εγω αποτι εχω διαβασει ο Καρυπιδης εφυγε απο τον Μαρινακη και ειναι με τον Μελισσανιδη...μακαρι να κανω λαθος...
Θα τον κάνουμε αρχηγό των cheerleader μας.....Να πάρει την ΠΑΕ ο φίλος Νιπλης
Ηταν μεχρι περσι....Ο Καρυπίδης ήταν με τον Μαρινάκη και του έκοβε συνέχεια βαθμούς?
Απλή λογική σκέψη....
Στις μπίζνες ναι.Ηταν μεχρι περσι....
Θα φατε πουτσα μεγαλη![]()
«Πράσινη» τρέλα με… μέτρα από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το ξενοδοχείο!
Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα και αποθέωσαν από… απόσταση παίκτες και Γιοβάνοβιτς, ζητώντας «διπλό» στο Φάληρο και πρωτάθλημα!www.sport-fm.gr
Είπαμε ότι είσαι η πιο έντιμη ομάδα από τις υπόλοιπες.
Έχεις χτυπήσει όλα τα μάτς,άσχετα που δεν πήρες πολλούς βαθμούς.
Φαίνεται και από τις κάρτες και από την εικόνα.
Έρχονται λέει σήμερα για 0-4/5...
Αντε να σε δώ.
![]()
![]()
«Πράσινη» τρέλα με… μέτρα από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το ξενοδοχείο!
Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα και αποθέωσαν από… απόσταση παίκτες και Γιοβάνοβιτς, ζητώντας «διπλό» στο Φάληρο και πρωτάθλημα!www.sport-fm.gr
δυσκολα τα πραγματα φιλε....μεζουρες κερδιζουν 2-1....Ακόμα 0-0 είναι![]()