You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.009
- Πόντοι
- 6.056
τωρα ο γαυρος βρισκεται σε ενα μεγαλο διλημμα ενοψει κυριακης
να κατσει σαν την μπουτανα να χασει απο τον αιωνιο για να μπει στο ματι του νιαου ή να παιξει κανονικα με τον κινδυνο να βγει πρωταλητης αυτος που του πηρε τον θωμα και την επο μετα απο δεκαετιες;
Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα,αν χρειαστεί θα μπει κι ο χοντρός να το βάλει μόνος του
γουστάρω 0-0 και στο 90φεύγα ο Μακαμπού να μπερδέψει επίτηδες τις εστίες να βάλει αυτογκόλ ,Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα,αν χρειαστεί θα μπει κι ο χοντρός να το βάλει μόνος του
να σας γαμήσει τη παράγκα με μεζούρες, Μάσα, μεθυσμένους διαιτητές,ασυλία στο κατς κτλπ
Εσύ βέβαια παρθένος θα μείνεις τέτοιο χοντροβρωμόκωλο ναυάγιο που είσαι ,
ούτε ινδός ζητιάνος της Καλκούτα δε σε πηδά που να τον χρυσώνεις

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.918
- Πόντοι
- 10.656
παιξε στοιχημα το διπλο μωρη πουταναΔεν υπάρχει κανένα δίλημμα,αν χρειαστεί θα μπει κι ο χοντρός να το βάλει μόνος του
βαλε 1 χιλιαρικο να το διπλασιασεις.
#110.846
Ελα και οι αλλες οι πουτανες οι τουρκαλες, τα κοτοπουλα μου κανουν.
Αφου ειστε σιγουροι για το διπλο ρε μπινεδες σκουπιδια, γιατι δεν ριχνετε χοντρα λεφτα στο διπλο. Ηλιθιοι ειστε; αφου ειναι σιγουρο

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.918
- Πόντοι
- 10.656
Οριστε, κοιταξτε τους
www.bourdela.com

το πρωταθλημα ειναι στημενο, ο γαυρος θα χασει απο το βαζελο, αλλα κανεις δεν θελει να βγαλει λεφτα απο αυτο
Κοιτα να δεις ρε παιδι μου κατι "σιγουρους" οπαδισκους
Φερτε μου εναν πιο σοβαρο ανθρωπο να ξεβρακωσω, κλεβω εκκλησιες μεσημεριατικο (Αγιες Σοφιες συγκεκριμενα)

Ρε μόνο η χανούμα - Page 5543 - bourdela.com forum
Καλημέρα αδέλφια,ησυχία σήμερα στο trhread μας...Που πήγατε όλοι????? :think: :think: :think: :think:

το πρωταθλημα ειναι στημενο, ο γαυρος θα χασει απο το βαζελο, αλλα κανεις δεν θελει να βγαλει λεφτα απο αυτο

Κοιτα να δεις ρε παιδι μου κατι "σιγουρους" οπαδισκους

Φερτε μου εναν πιο σοβαρο ανθρωπο να ξεβρακωσω, κλεβω εκκλησιες μεσημεριατικο (Αγιες Σοφιες συγκεκριμενα)

Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
GOD SAVES THE KING
LONG LIVE THE KING

Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Στο 2 απόδοση παιξτο εσύ.παιξε στοιχημα το διπλο μωρη πουτανα
βαλε 1 χιλιαρικο να το διπλασιασεις.
#110.846
Ελα και οι αλλες οι πουτανες οι τουρκαλες, τα κοτοπουλα μου κανουν.
Αφου ειστε σιγουροι για το διπλο ρε μπινεδες σκουπιδια, γιατι δεν ριχνετε χοντρα λεφτα στο διπλο. Ηλιθιοι ειστε; αφου ειναι σιγουρο![]()
Εμείς θα περιμένουμε να καβαλήσει το 3.....

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.918
- Πόντοι
- 10.656
εγω θα κλεψω ολα τα μπονους για το καθιερωμενο μεροκαματο και ουτε που θα κατσω να δω το ματς φιλτατε.Στο 2 απόδοση παιξτο εσύ.
![]()
Αλλα οποιος μου το παιζει οτι ειναι σιγουρος οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και του βαζελου, χωρις να διαφωνω απαραιτητα μαζι του, του λεω, αφου ειναι σιγουρος, να βρει τα αρχιδια και ειτε να ριξει διπλο να διπλασιασει, ειτε να παιξει πρωταθλητη βαζελο στο 1.65. Με τριψηφιο/τετραψηφιο πονταρισμα προφανως. Αλλα ξαφνικα ολοι "δεν παιζουν στοιχημα" ή "δεν εχουν αναγκη απο λεφτα".
Επισης, η αποδοση θα πεσει, στο λεω. τωρα δινει 2.00, μεχρι το σαββατο 1.80-
και αν νομιζεις οτι στο λαιβ θα ανεβει, προσεξε μην μπει κανα παστελι στο 2ο λεπτο και το παιξεις στο 1.10 στο τελος

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
εγω παντως δεν παιζω στοιχημαεγω θα κλεψω ολα τα μπονους για το καθιερωμενο μεροκαματο και ουτε που θα κατσω να δω το ματς φιλτατε.
Αλλα οποιος μου το παιζει οτι ειναι σιγουρος οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και του βαζελου, χωρις να διαφωνω απαραιτητα μαζι του, του λεω, αφου ειναι σιγουρος, να βρει τα αρχιδια και ειτε να ριξει διπλο να διπλασιασει, ειτε να παιξει πρωταθλητη βαζελο στο 1.65. Με τριψηφιο/τετραψηφιο πονταρισμα προφανως. Αλλα ξαφνικα ολοι "δεν παιζουν στοιχημα" ή "δεν εχουν αναγκη απο λεφτα".
Επισης, η αποδοση θα πεσει, στο λεω. τωρα δινει 2.00, μεχρι το σαββατο 1.80-
και αν νομιζεις οτι στο λαιβ θα ανεβει, προσεξε μην μπει κανα παστελι στο 2ο λεπτο και το παιξεις στο 1.10 στο τελος![]()
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
τσακω 3 ρε κοταΣτο 2 απόδοση παιξτο εσύ.
![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
και πολυ καλά κάνεις , κοσμος έμεινε μισθωτος που περιμένει μαρκετ πας για να πιει εμφιαλωμένο νερόεγω παντως δεν παιζω στοιχημα![]()

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
σημερα εχουμε επιστροφη στα γνωστα...ασιστ ο γεωργιανος μαγος και γκολ ο οσιμεν!!!!και πολυ καλά κάνεις , κοσμος έμεινε μισθωτος που περιμένει μαρκετ πας για να πιει εμφιαλωμένο νερό![]()
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Παιξε 1χ να ανέβει το διπλο και άσε τα σιρόπια....τσακω 3 ρε κοτα
![]()

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
εχω πονταρει ενα (τμχ 1) σαξο στο 2πλο!!!!Παιξε 1χ να ανέβει το διπλο και άσε τα σιρόπια....
![]()
την κυριακη το βραδυ θα εχω δυο (τμχ 2) σαξο!!!!
να δω τι θα τα κανω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
Κρύβε λογια και μην κάνεις φλεξ , υπάρχει κόσμος που πεινάει εδω μέσασημερα εχουμε επιστροφη στα γνωστα...ασιστ ο γεωργιανος μαγος και γκολ ο οσιμεν!!!!

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
saxo giveaway την κυριακη το βραδυ!!!!!μεινετε συντονισμενοι!!!με αυτοκολλητο βασιλικη κορωνα στο καπο ρε μουνηδεςΚρύβε λογια και μην κάνεις φλεξ , υπάρχει κόσμος που πεινάει εδω μέσα![]()
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.072
- Πόντοι
- 6.756
Μη βριζεις μανsaxo giveaway την κυριακη το βραδυ!!!!!μεινετε συντονισμενοι!!!με αυτοκολλητο βασιλικη κορωνα στο καπο ρε μουνηδες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52