Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.641
Πόντοι
28.246
και εσύ δεν άκουγες το παιχνίδι το δικό μας; δεν περίμενες να τελειώσει; ακούστηκε έστω και για το Χ κανένα πανηγύρι στο ότι δεν μας πέρασε η ΑΕΚ κ δεν το πήρε από χθες; εσύ όταν μας ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ πανιγυρισες;; για πες μας... :think: καλή σου μέρα.... απόγευμα τώρα γιατί έχουμε κ δουλειά :hi:
Εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα. Τα εχασα ολα. Αρα στα αρχιδια μου.
Καλη σου μερα επισης.

Οταν με το καλο επανελθεις μην ξεχασεις να μου χτυπησεις για τα ευρωπαικα μου βασανα που εχω περασει στο παρελθον για να αποφυγεις την κουβεντα οπως κανετε παντα. Φωναξε και τον ανωνυμο με τον roque τον πως τον λενε τελος παντων.

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Μου εκλασε τ'αρχιδια. Παω για υπνο. Εσυ μπορεις να πας να γαμηθεις. :sunglasses::s&m_1:
Νυχτοφύλακας είσαι?

randy marsh security GIF by South Park

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
18
Like
2.103
Πόντοι
1.196
κριμα θα ειναι να μην στεφθουν πρωταθλητες τετοιο παιχταραδες....
κωτσιρας, με καριερα σε δοξα μεγαλοπολης, παναρκαδικο και αστερα τριπολης...
μανγκουνσον, με καριερα σε Κνατσπιρνουφέλαγκιντ Φραμ, σπετσια και μπριστολ σιτυ....
σενκεφλεντ, με καριερα σε χερακλες, τσοβλε, και μελμπουρν σιτυ...
φακουντο σαντσες, με καριερα σε κολον, χουστιστια και εστουντιαντες...
κλαινσχαισλερ, με καριερα σε νταρμσταντ 88 και φερεσβαρος...
φωταρας ιωαννιδης, με καριερα σε ολυμπιακο χαλκιδας και λεβαδειακο....

κριμα θα ειναι να μην ζησουν και αυτοι τον μυθο τους στην ελλαδα....εστω και με "επαφη-βαρ-πεναλντι".....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Κάτι τέτοια έγραφε ενας μπόμπιρας σε αγγλικό φόρουμ το καλοκάιρι του 2004.. Κάτσε να δεις, τί έγινε;
Οι τίτλοι κάνουν τους παίκτες τύπε: Αν το πάρουν, θα είναι παιχταράδες που εκαναν την υπερβασάρα . Αν το χάσουν, σίγα τί έγινε; Πάλι πάνω από το λεβελ τους θα είναι. Το έχεις καταλάβει αυτό;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
-παρτο εσυ.
-οχι εσυ παρτο.
-μα σε παρακαλω εσυ να το παρεις.
-οχι σου ειπα,εσυ το θες πιο πολυ.
-μα εσυ εχεις καινουργιο γηπεδο!!εσυ να το παρεις.
-ναι αλλα και εσυ θα φτιαξεις και το θες να το βαλεις μολις μπεις.Εσυ θα το παρεις.
-δεν εχω συνηθισει,συνεχεια ο ολυμπιακος το παιρνει.Δεν ξερω τι να το κανω.
-παρτο τωρα γιατι θα κανει καμια μαλακια ο χοντρος και στο τελος θα το παρει παλι αυτος και δεν θα καταλαβουμε τι εγινε!!!
-παρτο εσυ ρε μαλακα σου λεω που εχεις και τη μεζουρα να το μετρησεις να δουμε τελικα ποσο ειναι!!!
-οχι ρε σου ειπα να το παρεις εσυ που σου εχει μεινει και χαμεραϊτ να βαψεις τη βαση πρασινη.
-ε γαμιεσαι.
-ε και εσυ γαμιεσαι.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.279
Πόντοι
6.256
-παρτο εσυ.
-οχι εσυ παρτο.
-μα σε παρακαλω εσυ να το παρεις.
-οχι σου ειπα,εσυ το θες πιο πολυ.
-μα εσυ εχεις καινουργιο γηπεδο!!εσυ να το παρεις.
-ναι αλλα και εσυ θα φτιαξεις και το θες να το βαλεις μολις μπεις.Εσυ θα το παρεις.
-δεν εχω συνηθισει,συνεχεια ο ολυμπιακος το παιρνει.Δεν ξερω τι να το κανω.
-παρτο τωρα γιατι θα κανει καμια μαλακια ο χοντρος και στο τελος θα το παρει παλι αυτος και δεν θα καταλαβουμε τι εγινε!!!
-παρτο εσυ ρε μαλακα σου λεω που εχεις και τη μεζουρα να το μετρησεις να δουμε τελικα ποσο ειναι!!!
-οχι ρε σου ειπα να το παρεις εσυ που σου εχει μεινει και χαμεραϊτ να βαψεις τη βαση πρασινη.
-ε γαμιεσαι.
-ε και εσυ γαμιεσαι.
Ζουμε ιστορικες στιγμες ρε απολιτιστε.Θα βαλει ο Καριολος την ρομπα και τα φτερα και θα τον λατρεψουμε σαν τον θεο ηλιο κι εσυ ασχολεισαι με το ποιος θα παρει ενα ψωροπρωταθλημα.:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.719
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Ζουμε ιστορικες στιγμες ρε απολιτιστε.Θα βαλει ο Καριολος την ρομπα και τα φτερα και θα τον λατρεψουμε σαν τον θεο ηλιο κι εσυ ασχολεισαι με το ποιος θα παρει ενα ψωροπρωταθλημα.:confused::confused::confused:
φωτια και τσεκουρι στα παλατια!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.493
Πόντοι
366
κι εγω πλεον δεν πιστευω στο πρωταθλημα... 4η φορα για φετος, δεν τη γλυτωνουμε απ τον ολυμπιακο....

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.899
Πόντοι
726
Ας γράψει και ένας ουδέτερος (Πανιώνιος) την γνώμη του.
Πρώτον, στο ΠΑΟ λείπει ο σοβαρός φορ. Σε τρεις περιπτώσεις τετ α τετ από πάσες του εξαιρετικού χθες ιωαννιδη, τα τελειώματα ήταν για τ’ ανάθεμα. Κάνατε τον Κοταρσκι να μοιάζει Φαν ντερ Σααρ.
Δεύτερον, έλλειψη καρδιάς πρωταθλητή. Δεν νομίζω μα διαφωνεί κανεις ότι αν στη θέση του ΠΑΟ χθες ήταν ο Ολυμπιακός, ακόμα και στα φετινά του, θα το είχε κλειδώσει το ματς από το 30’. Εσεις βάλατε γκολ και κααααατσατε.
Τρίτον, η άμυνα του ΠΑΟ μπαζει επικίνδυνα τώρα τελευταία. Από αριστερά, όταν τον καταλάβανε τα παοκια, του έβγαλαν 3-4 φάσεις τουλάχιστον, 1 στο πρώτο κ 2-3 στο δεύτερο. Στο γκολ ο Κωτσιρας έχει χάσει τον σχηματισμό και κάνει νόημα στον Σέκεφελντ να καλύψει το κενό, και ο Σεκεφελντ κάνει πισωπεταλιες αντί να πέσει πάνω στη μισοχυσια τον Τομας. Στο τέλος πάει να το παίξει και Ολλανδός Μπεκενμπάουερ αντί να απομακρύνει με τη μια, και σκάει και την καρατιά στο κεφάλι του κοντού. Εγκληματικό, γιατί θα λείψει από τον επόμενο αγώνα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
ο παοκ πηγε στην πορδοπαπ αρινα και κοντεψε να σπασει τους προσαγωγους απο το ανοιγμα ποδιων
ο κοταρσκι γαμηθηκε να βγαζει ασιστ στους αντιπαλους επιθετικους

χτες στη λεωφορο κατεβηκανε με το μαχαιρι στα δοντια
ο κοταρσκι εκανε επεμβασεις λες και ηταν ο λεβ γιασιν

και να φανταστεις μεχρι περσυ αυτοι οι δυο σφαζοντουσαν για το χαρτινο πρωταθλημα του 2018
τωρα ο γαυρος βρισκεται σε ενα μεγαλο διλημμα ενοψει κυριακης
να κατσει σαν την μπουτανα να χασει απο τον αιωνιο για να μπει στο ματι του νιαου ή να παιξει κανονικα με τον κινδυνο να βγει πρωταλητης αυτος που του πηρε τον θωμα και την επο μετα απο δεκαετιες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom