Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fish1312

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0

Καμία πληροφορία;

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.418
Πόντοι
721

cocu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα, νέος στο φόρουμ. Ήθελα να ρωτήσω εμπειρίες σχετικά με siliatrans, Νάνσυ, καθαριότητα κτλ. Είμαι και λίγο φοβητσιαρης

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.355
Πόντοι
1.056
Καλημέρα στην παρέα, νέος στο φόρουμ. Ήθελα να ρωτήσω εμπειρίες σχετικά με siliatrans, Νάνσυ, καθαριότητα κτλ. Είμαι και λίγο φοβητσιαρης

Siliatrans είναι εγγύηση σε όλα, από τις καλύτερες παρουσίες σε όλους τους τομείς.
Νάνσυ δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι

cocu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Νάνσυ Νανσουλα που ανεβάζει στο kanesex.
Οπότε από τις 2, μου προτείνεις siliatrans να δοκιμάσω με τρανς και χωρίς φόβο για κάποιο ΣΜΝ

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
καμια καινουργια ηρθε στην πιατσα??
Καλημέρα φίλε!
Εγώ που γυρνάω στην πιατσα μερικές φορές έχω πετυχει δύο κρος που δεν βγαίνουν σε σημεία που είναι για τρανς/κρος.
Η μία είναι γύρω στα 45 με περούκα χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ αλλά έχει ωραίο σώμα αν δεν φορούσε περούκα θα ήθελα να την δοκιμάσω.
Η άλλη που την έχω δοκιμάσει νομιζω αννα μου είχε πει την λένε ειναι 23 με φυσικό μακρύ μαλλί ωραίο καυλιαρικο προσωπο μισή βουλγαρα και μισή Ελληνίδα (έτσι μου είπε) επίσης ωραίο σώμα για ένα ξεκαυλωμα είναι καλή για την άλλη δεν έχω άποψη με ξενερώνουν γενικά οι περουκες και δεν μπορώ εύκολα να λειτουργησω.
Αυτές βγαίνουν πιο κάτω από το one salonica που πιο νωρίς κάθονται κάτι βουλγαρογυφτισες, πιθανόν θα τις κυνηγάνε οι υπόλοιπες και βρήκαν εκείνο το σημείο μακριά από όλες για να μην έχουν θεμα

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
319
Πόντοι
20
Η Νάνσυ Νανσουλα που ανεβάζει στο kanesex.
Οπότε από τις 2, μου προτείνεις siliatrans να δοκιμάσω με τρανς και χωρίς φόβο για κάποιο ΣΜΝ
Ρε αδερφε, για τον θεο.
Βλεπεις απο τη μια τις φωτο της Σηλιας και απο την αλλη του Μπενυ Χιλλ και αμφιταλαντευεσαι;

cocu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αδερφε, για τον θεο.
Βλεπεις απο τη μια τις φωτο της Σηλιας και απο την αλλη του Μπενυ Χιλλ και αμφιταλαντευεσαι;

Ρε αδερφε, για τον θεο.
Το θέμα είναι να περάσω καλά, και να μην έχω το άγχος να μην κολλήσω τίποτα κτλ., σίγουρα η Σηλια εξωτερικά κερδιζει με διαφορα

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ψήνομαι πολύ να δοκιμάσω με Ιωάννα! Αλλά οι κριτικές εδώ πέρα με έχουν μπερδέψει.

Τι να κάνω τελικά, στην πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσω?

Γνώμη κανείς άλλος ?.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.118
Πόντοι
606
Ψήνομαι πολύ να δοκιμάσω με Ιωάννα! Αλλά οι κριτικές εδώ πέρα με έχουν μπερδέψει.

Τι να κάνω τελικά, στην πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσω?

Γνώμη κανείς άλλος ?.
ρε μουτρο αν δεν δοκημασεις ιωαννα ειναι μαλακια να ξερεις ..

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες είμαι νέος στο φορουμ.
Πιο πολύ με κροσακια με καυλωνει να πηγαίνω αλλά κατά προτίμηση χωρίς περούκες (βέβαια πάντα με εξαιρέσεις)
Στην πιάτσα απο κρος αξίζουν 1-2 γιατί η θα είναι κάτι γέροι με περούκες η κάτι γυφτοι με περουκες που δεν. Μόνο μία μελαχρινή μικρούλα που βγαίνει με μια φίλη της και αυτή κρος παρέα, μόνο αυτή λέει κάτι από πιάτσα (έχω αναφερθεί σε απάντηση σε κάποιον πιο πάνω για αυτήν μην γράφω τα ίδια πάλι βαριέμαι )
Θα ήθελα να μου προτείνετε αν υπάρχουν καλές και καθαρες κρος που βάζουν αγγελίες και αξίζει να βρεθώ όμως.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
H Bella είναι και γαμω τα παιδιά. Θα σε καυλωσει και θα το γουστάρει. Απίστευτη εμπειρία. Η Ιωάννα είμαι με τις μερες τις. Αλλά και στα καλύτερα της να την πετύχεις τα γούστα που θα βγάλεις με την Bella δεν θα τα δεις ουτε στο όνειρο σου. Μονόδρομος η μπελά... για τον χοντρό με την περούκα απλα θα προσπεράσω.

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Καλησπερα, έχει δοκιμάσει κανεις ;;;

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
327
Πόντοι
21
η bella είναι στο στυλ της Βικτώριας? εννοώ για σωματότυπο και κατα βάση παθητική?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom