Ex-Loverman
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να τελειώνει η κουβέντα μια και καλή.
τα οπαδικά είναι παρωνυχίδα ,μια τρίχα απο τα αρχίδια όλων, βάζελων γάβρων δικέφαλων και λοιπών που ξεκαβλώνουν στο πληκτρολόγιο κάνοντας όλοι μας πλακίτσαΣας γαμανε οι υπάνθρωποι του Βορρά.
τα λέμε σκιπταρια
Για κατακτησεις ευρωπαικων κυπελλων βρηκες τιποτα; Για ποδοσφαιρο μιλαω. (Καλου κακου πρεπει να το αναφερω για να γινει κατανοητο)![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για σενα ρωτησα αντρακλα.....Ο Παύλος έγινε Παυλίνα μετα το 73-38,για αυτό έγινε πουστης και πρεζακιας ο γιος του
Καλημερες

Καλημερα μανΚαλημέρα φίλε Βλάσση 13..αν και σε δικό σας νήμα..πως το βλέπεις μετα την κλήρωση?Για μένα αν πάρεις αποτέλεσμα εννοώ διπλό στο προποτζιδικο εισαι φαβορι

να μην μπερδεύεις αλκοόλ με κόκα κ μπαφο. σου κάνει το μυαλό πουρέ, άχρηστο σκουπίδι που λες μαλακιες για νεκρούς.Ο Παύλος έγινε Παυλίνα μετα το 73-38,για αυτό έγινε πουστης και πρεζακιας ο γιος του
ανάμεσα σε Πανάθα και εσάς ΠΟΤΕ δεν μπορείς να πεις ότι είσαι σίγουρος ποιός θα κερδίσει. πόσες φορές πέταγε ο ολυμπιακος και σας κάναμε κηδεία κ πόσες φορές το αντίθετο.... είναι το μόνο ζευγάρι που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά αυτός με το μαχαίρι στα δόντια και ποιός θα πάρει την ψυχολογία του άλλου όταν αρχίσει ο αγώναςΝαι μπορεί να έχεις δίκιο..αλλά αν πάμε με 3 βαθμούς διαφορά υπέρ σου στη λεωφόρο στη 4η αγωνιστική θα γίνει ματομουνι..τόσα χρόνια βλέπουμε μπάλα..ο Ολυμπιακός φαίνεται στα δύσκολα..στα μικρά παιχνίδια και στην αλαζονεία που βγάζει χάνει παιχνίδια..παράδειγμα με την ΑΕΚ..κανένας δεν πιστευε ότι θα ρίξουμε 3
Όπως το είπες, υπάνθρωποι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΎ. είχες χειρότερη ομάδα, ο Ισπανός την σουλουποσε και παίζουν καλύτερα από τον 1ο γύροΟκ αλλά σκέψου ότι φέτος έχω τη χειρότερη ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια..ομάδα όχι παίκτες ..ήμουν 14 βαθμούς πίσω σε μια φάση και καταλήγω να διεκδικήσω πρωτάθλημα..είναι τρελό αν το σκεφτείς..θα δούμε στην πράξη..όσο για τους νεκρούς που έγραψες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα θυμάμαι φίλε μου να βρίζει εν χορώ μια ολόκληρη κερκίδα τους νεκρούς της 7 σε ματς μπασκετ μεταξύ μας μια μέρα μετά την επέτειο των θυμάτων...τι να λέμε τώρα..παντού υπάρχουν υπάνθρωποι..
Tι ανυπαρκτος βλάχοςστο γυναικειο πινγκ πονγκ και στο σκακι θα παρεις κανα μπρικι ?
οταν επαιρνα εγω το πρωτο εσυ φωναζες ΠΑΟΚ ΟΛΕ στα αρχιδια του μπαμπα σου μαζι κι αυτος
δεν πιστευω να εισασταν στα 50 ατομα μπασκετ στο Παπαστρατειο
μαλλον Αρης ησουν και ντρεπεσαι να το πεις
Χωρίς Βαζελακοπουλο η πουταναρα μου είσαι.Για σενα ρωτησα αντρακλα.....
Απο τις ψψβωλες που αρπαζες 20 χρονια γλυκαθηκες?
Ειναι γνωστο ποιοι οπαδοι προσκυνανε τον προερο τους τυπεΧωρίς Βαζελακοπουλο η πουταναρα μου είσαι.
12-0 σε λίγο
Σε αυτά τα χρόνια έκανα repeat στην Ευρωλίγκα
Πήγαινε να προσκυνήσεις τον πουστη και πρεζακια τώρα που σας δουλεύει ψιλό γαζί

Οκ αμορφωτεΕιναι γνωστο ποιοι οπαδοι προσκυνανε τον προερο τους τυπε
Μην κουραζεσαι
Κι επειδη φαινεσαι μικρουλης γκουγκλ @ γουικιπιντια τα μεταξυ μας παιχνιδια
Αν φυσικα γνωριζεις αναγνωση,καθ οτι...μικρουλης![]()
Ο πούστης και πρεζακιας γιος του τα κάνει αυτα και βρίζει θρασύδειλα την οικογένεια του Σπανούλη με μπράβους πάντα.να μην μπερδεύεις αλκοόλ με κόκα κ μπαφο. σου κάνει το μυαλό πουρέ, άχρηστο σκουπίδι που λες μαλακιες για νεκρούς.
το γυρίζεις τώρα σαν πουστρακι που είσαι. γ αυτόν πες ότι θες, (Ενώ ο πρεζεμπμορας πάει μόνος του...) για τον πατέρα του δεν μπορείς να πεις τίποτα ΜΟΥΛΕ. μόνο να ήξερες τι έκανε για την τραγωδία στην 7 θα έπρεπε να σκάσεις.Ο πούστης και πρεζακιας γιος του τα κάνει αυτα και βρίζει θρασύδειλα την οικογένεια του Σπανούλη με μπράβους πάντα.
Πήγαινε να τον πιπωσεις τώρα και τα ξαναλέμε
Καλα τσιμπουκωνε τωρα το πρεζόνι και τα ξαναλέμετο γυρίζεις τώρα σαν πουστρακι που είσαι. γ αυτόν πες ότι θες, (Ενώ ο πρεζεμπμορας πάει μόνος του...) για τον πατέρα του δεν μπορείς να πεις τίποτα ΜΟΥΛΕ. μόνο να ήξερες τι έκανε για την τραγωδία στην 7 θα έπρεπε να σκάσεις.