cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Στα χαμενα η γκομενα.. Δεν απανταει σε την σε pm σε τίποτα οταν της έρθει αναλαμπη γραφει μια ακυρη απάντηση ουδε μια σχεση με αυτά που την ρωτάς.. Δεν αξιζει..ti ennoeis?\
Στα χαμενα η γκομενα.. Δεν απανταει σε την σε pm σε τίποτα οταν της έρθει αναλαμπη γραφει μια ακυρη απάντηση ουδε μια σχεση με αυτά που την ρωτάς.. Δεν αξιζει..ti ennoeis?\
την κακια που την είδες??Τράβα τα δικά σου βυζιά, τράβα και μια μαλακία. Άλλο η πλάκα και άλλο η κακία, τρόμπα
Επίσης μου πε ότι αυτό γινόταν και παλιά σε στενό κύκλο. Απλά ο φίλος Μ πήγε 10 φορές και τον είχανε μάθειΜακαρι αλλά για ράδιο αρβύλα το βλέπω...τώρα θα μαζευτούν όλοι έξω από το μαγαζί και θα ελπίζουν σε κάτι παραπάνω
Απο τον ΟΣΕ είναι αυτό ρε.....To Κρισταλ τις επομενες μερες...
![]()
Δύσκολο. Και το προσφέρετε είναι προσφέρεται.Το θέμα είναι να προσφέρετε σε ολους
Σοβαρά ε; Πέθανε και ο Παντελίδης...Επίσης μου πε ότι αυτό γινόταν και παλιά σε στενό κύκλο. Απλά ο φίλος Μ πήγε 10 φορές και τον είχανε μάθει
Tο χειρότερο είναι ότι όσοι το πιστεύουν ,νομίζουν ότι η γκόμενες τους γουστάρουν2023... και υπαρχει κοσμος που πιστευει πως σε μαγαζια που πιανουν την πουτσα δεν ανοιγουν το στομα ή τα ποδια..
Ακόμα και από το διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στο Φάληρο;;;;...και το κρατούσες μανιάτικο..?? εάν δεν σηκώνεις χαβαλέ μεγάλε, πάνε τράβα τα βυζια σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο τα καλυτερα διπλα...
Στο massagio είναι η Άννυ που είναι πολύ αδύνατηΚαλημέρα σε όλη την παρέα!!
Μια ερώτηση αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Η Άννυ μια αδύνατη κοπέλα που δούλευε στο Βένους σταμάτησε?
Να σου στείλω μήνυμα φίλε?Στο massagio είναι η Άννυ που είναι πολύ αδύνατη
Μήπως βρωμουσε το πουλί σου;!η γνωστή, βρωμιάρα θεία στην όλγας ή αλλη? Μασάζ
ΦυσικάΝα σου στείλω μήνυμα φίλε?
Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα.
Το κάνω με τα κλειδιά... Το αντίθετο με δυσκολεύει ακόμα.αυτο με το δεξι χερι στην αριστερή τσέπη, το εχεις δει με τα ματια σου?? προσπαθώ τοσι ωρα να το κανω...![]()
Γίνονται τέτοια πράγματα;;; Αμερικαν μπαρ το κάναμε...2023... και υπαρχει κοσμος που πιστευει πως σε μαγαζια που πιανουν την πουτσα δεν ανοιγουν το στομα ή τα ποδια..
Ωπα συναγωνιστη εχουμε κατι σε Βεροια να γλυτωσουμε τα πηγαινελα Θεσ/νικη?? Θα μπορουσες να δωσεις τα φωτα σου??Αν είναι από Βέροια σε πειράζει